• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MORIARTYZevlové na cestách

.
    DALŠÍ ZEWLUNG 7.5.-10.5.2015....ČESKÝ RÁJ

rozbalit záhlaví
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Kdo bude mít tenhle batoh?

(Made a joke, chtěl bych to jako vážně míněný přechod, žádný to, že zase vlezeme do první hospody, dáme sedm kousků a budeme hledat místo na spaní, i když takovej čundr by nebyl od věci)
    LIGI
    LIGI --- ---
    F_RACK_EK: jasne jo.
    F_RACK_EK
    F_RACK_EK --- ---
    Luční bouďa = minipívovar, takže je to jasný, ne?! F
    LIGI
    LIGI --- ---
    MORIARTY: oukej, tomu rozumim, jen resim, jestli teda neco bookovat dopredu.
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    LIGI: Pětihvězdičkové hotely jsou mi málo, takže bych to viděl na vícehvězdičkové hotely pod širákem. Chtěl bych jít nalehko, takže spacák a karimatku. Nějaká střecha se v případě potřeby vždycky najde. Na druhou noc by se dalo dojít na Luční boudu.
    LIGI
    LIGI --- ---
    MORIARTY: hoziku, kde a jak si predstavujes spani?
    LIGI
    LIGI --- ---
    F_RACK_EK: dobra zprava, tak se na vas (i na horase) tesime.
    F_RACK_EK
    F_RACK_EK --- ---
    LIGI: rozhodne by rada, takze pokud to jen trosku pujde, tak urcite pujde.
    ostatne potrebujem i nekoho, kdo se tyhle horsky prochazky neboji :) jinak napad vazne super. sel bych hned.
    LIGI
    LIGI --- ---
    F_RACK_EK: no to je fakt. nevytahnes Martu?
    F_RACK_EK
    F_RACK_EK --- ---
    MORIARTY: sme tenkrat meli neco na praci, jako vazne?!
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    F_RACK_EK: jo, ty fotky v zahlavi... To jsme jeste meli po praci volno.
    F_RACK_EK
    F_RACK_EK --- ---
    LIGI: dlouho bez dětí, sme nebyli píšeš? no tak tomu odpovídaj ty fotky tady v záhlaví... mne pobavilo, obyčejně jsem na to koukal jen na méblu a tam se mi to nezobrazuje...
    LIGI
    LIGI --- ---
    MORIARTY: super, tak s nama pocitej. uz sme dlouho nebyli nikde bez deti, tak tohle je prilezitost zdrhnout.
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Vidím to spíš tak na srpen, červenec už máme docela plnej. Podle toho, jak se to bude hodit ostatním.
    LIGI
    LIGI --- ---
    horas, jak to vidis s terminem? kdyby si se trefil mimo dovolenou (2.-12.7.), tak by sla i Luca.
    F_RACK_EK
    F_RACK_EK --- ---
    MORIARTY: zdr, já bych se rád přidal a šel, ale proč se tady bavíte jak starý dědci?
    jít jen nalehko určitě, prémiovej rum jistě, ale co nějakej/ká challenge? jen 62km to dáme v kuse, ne?
    vždyť nepadlo, že bychom to měli celý běžet, ale jen jít. tzn. to je uplně v pohodě, zívačka +rum. F

tak maximálně si vzit ještě pudr, kdyby sme museli pořešit puchejře a/nebo do nosu...
    HAWKEYE
    HAWKEYE --- ---
    MORIARTY: a co raději zas zkusit nějakou lodičku s veetuhsem?
    Ledový slalom Jižním oceánem. Plavba na jachtě Wild, na kterou nikdy nezapomenu | eMontana.cz
    https://www.emontana.cz/plavba-na-jachte-jizni-ocean/
    LIGI
    LIGI --- ---
    MORIARTY: ve svy dobe to daval Davidak v kuse bez spani. ale to je mord. ja mam teda svuj osobni rekord 72/den na lehko, ale to uz je fakt davno. docela me to laka. ;)
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    tak já se obětuju a budu mezitim držet místo na Smědavě, chcete natočit?
    STOOPA
    STOOPA --- ---
    VEETUHS: nn o 20 delší, sraz je na kraxně :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam