• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WERUSSDuke Nukem 3D - Hail to the King, baby... /// latentní fanklub \\\

Plnou verzi původní hry (v1.3) naleznete na nástěnce, o vše ostatní se postarají porty na nástěnce, stačí si je stáhnout.
    Pokud je to možné, doporučuji si sehnat plnou verzi hry Plutonium Pak 1.4 nebo nejpoužitelnější Atomic Edition 1.5.
    Na nástěnce je také link na program pro síťovou hru DukesterX.
    Vše potřebné a nějaké zbytečnosti na nástěnce.

rozbalit záhlaví
    EDISN
    EDISN --- ---
    JUNGLER: dik jeste to zkusim s tim packem, jinak se to z tech stranek sosa, ale pri instalaci mi tam skoci link kup si, nebo se nic nedeje.....
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    a stahni si i HRP pack... eDuke32 ho normálně podporuje
    Duke Nukem 3D: High Resolution Pack
    http://hrp.duke4.net/download.php
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    ale prd... normalne na homepage klikni na ikonku woken a zacne se ti to tahat :)
    EDISN
    EDISN --- ---
    JUNGLER: Link na nastence neni funkcni a na home za to chtej dolace :-(
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    pokud bys to chtěl hrát v Dosboxu, tak si kup Duka na gog.com... tam je ten Dosbox nastavenej přesně pro Duka. No a jinak spíš opravdu doporučuju toho eduka. Je to celkově graficky mnohem vychytanější aniž by se stratila atmosféra a zábavnost řežby :)
    EDISN
    EDISN --- ---
    JUNGLER: Jasne diky zkusim to, s tim dosboxem se nejak nevim rady, i kdyz jsem to videl u kamarada jak to u nej slape. Skusim spis eduke32.....
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    určitě... od toho taky ten eduke32 je :) aby se dal hrat s vylepšenou grafikou na novejch strojich
    EDISN
    EDISN --- ---
    JUNGLER: To jsem jeste nezkousel, to by melo se sedmickama slapat?
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    EDISN: tak úplné nejjednodušší je nainstalovat si eduke32
    EDISN
    EDISN --- ---
    GHOSTSTALKER: Ten jsem stahnul, ale nejak mi to nejde, nebo to spis neumim....
    Musim nejprve spusit ten dos box a potom?
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    EDISN: dosbox
    EDISN
    EDISN --- ---
    Zdar, jde nejakym jednoduchum zpusobem spustit stary dobry Duke ve vin7? Dik
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    boží :) zkoušeli jste to ve wine X ?
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Jinak, kdo chce DUKE3D v novém kabátě, tak pro toho je

Duke Nukem 3D: Reloaded
    http://www.dukenukemreloaded.com/
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Tak dohráno, dojem nespraven. Uvidíme ještě, co multiplayer.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    NEOWORM: PC verze žádný problémy s rychlostí nemá.
    NEOWORM
    NEOWORM --- ---
    V tomhle enginu ne - je to na dnešní poměry špatně optimalizovaný, strašně dlouho to načítá a neumí to správně loadovat. Bohužel na to aby z toho byla dobrá hra by museli opět začít od nuly.
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    PATISLAV: Jj pripada mi to jako Duke Of Duty :-( Taky trosku nemoznost tahat bambilion zbrani a naboju :-D Stary duke byl stary duke ... Mohli by vydat nejakej patch Old Duke Nukem ... V tomhle engine ... :-)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    GHOSTSTALKER: když jsem byl zmenšenej v té kuchyni s elektrickým proudem ve vodě, tak jsem mohl buď skákat po určené cestě anebo to vzít zkratkou velkým skokem shora do vody a pak rychle na kus souše, aby mě to nezabilo :). Ale připadá mi až trapné toto zmiňovat jako největší příklad nelinearity :D.

Mně to tedy jako starý dobrý Duke nepřijde, protože tam právě těchhle možností byla spousta. Hlavně hromada tajných místností, včetně třeba i tajných levelů.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    (a nejvíc mě tedy bavila kapitola Duke's Titty City:)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    PATISLAV: Jaký to byl prosím tě moment? Já to dohrál včera a nějak jsem na něj tedy nenarazil :). Jinak mi to přijde jako starý Duke, jenže už to v roce 2011 prostě nějak nefunguje. Na začátku jsem se bavil hláškami a kozami, ale cca od půlky už jsem to jen probíhal, abych to měl co nejrychleji za sebou (což také úplně dobře nejde, vzhledem k tomu, že ve spoustě lokací musíš nejdřív vykosit všechny nepřátele, abys spustil skript, který tě pustí dál).

A je to tedy tragicky jednoduché.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam