• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUBIINTER-ART GALLERY, aneb nebojte se prezentovat své umění
    BRZDA
    BRZDA --- ---
    hoj...

    MANIFEE
    MANIFEE --- ---
    Ahoj, chci se zeptat, jestli by z vas nekdo nemel chut ujmout se naseho fora v Inter-Art Gallery. My na to moc nemame cas :( Chtelo by to, aby to tam nekdo rozproudil. Psal tam zajimavosti z umeni, jaky jsou kde vystavy, co se kde deje, vyzval umelce aby tam vkladali svoje dila aby je pak mohli ostatni komentovat atd. Proste delat moderatora diskuzi. Muze Vas byt samozrejme vic, cim vic tim lip... ;)

    Podle statistik tam lidi i chodi. Problem je, ze nemaji na co reagovat... Kdyby mel nekdo zajem, tak mi napiste do posty. Diky moc
    MANIFEE
    MANIFEE --- ---
    Chystám se kontaktovat různá internetová média a nabídnout jim mediální spolupráci v rámci slevy na inzerci apod. Kdybyste měli nějaký tipy, kam bychom se hodily tak mi pls dejte vědět. Díky!
    MANIFEE
    MANIFEE --- ---
    QUBI
    QUBI --- ---
    tak dalsi nase akce, vsichni jsou srdecne zvani


    MANIFEE
    MANIFEE --- ---
    VINET: ok, zkus to. Tohle je fakt moc. Ja zkusim oslovit nejaky ty placeny magaziny o bydleni a pak ty umelecky casopisy. Kdyby mel nekdo nejakej dobrej kontakt, tak dejte vedet ;)
    TWILIGHTZONE
    TWILIGHTZONE --- ---
    pratele mame hotove letaky na Nedeli Jinak, budou zase ve skolske tsp records, takze kdo bude hodny a pomuze nam z roznosem - budeme moc vdecny
    VINET
    VINET --- ---
    na měsíc. zeptam se šéfka, na koho byste se v grandprincu mohli obrátit, ale dost pochybuju, že by byli ochotný slevit:-(
    MANIFEE
    MANIFEE --- ---
    VINET: na jeden tyden nebo na mesic? No i kdyby na mesic tak je to moc... :( A nesla by nejaka sleva pro neziskovy organizace? Popr. nejaka medialni spoluprace apod.
    VINET
    VINET --- ---
    tak sem se v práci díval do podkladů a jenom pro info do houseru stojí nejmenší inzoš, což je 1/8 strany 13000 kaček, do bydlení nejmenší 1/4 strany 15000:)))))
    ceny opravdu to lidové
    NIKOOTIN
    NIKOOTIN --- ---
    Chtěli byste zvěčněného svého zvířecího miláčka a mít ho pověšeného na zdi aniž byste mu museli řezat hlavu nebo trhat kly? :o)
    nabízím kresby suchým pastelem na libovolné formáty, dodám do 14ti dnů, ceny od 300-500 Kč, možnost rámování, mějte se :o)
    Nikča




    QUBI
    QUBI --- ---
    PETRGB: vtipne
    TWILIGHTZONE
    TWILIGHTZONE --- ---
    Kultura Jinak nabízí k využití industriální prostor Haly C v Libni - Praha 9

    Pokud plánujete uspořádát jakoukoliv kulturní akci např. výstavu, divadlo, konzert, módní přehlídku…a hledáte zajímavý prostor se specifickou atmosférou neváhejte se na nás obrátit. Hala se dá taktéž využít jako zkušebna prostorově náročnějších divadelních či tanečních zkoušek nebo pro filmování.

    vice info: http://www.kulturajinak.com/index.php?web=2&main=15&sub=42&main_tit=aktuality&sub_tit=Hala_C
    YAMAOTOKO
    YAMAOTOKO --- ---
    RICHMOND: vymysla sprostosci? si ho chytime ej boha marju!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam