úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
KELPIE
reference:
+2
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
Žižkově : 1 inzerát
nabízím
Pronájem bytu 2+kk na Žižkově
S manželem hledáme za sebe náhradu do nájmu
Cena: 8,500 (v ceně je voda, úklid, odpady...) + energie, nás to vycházelo kolem 11.000 na měsíc.
K nastěhování: od června, po dohodě i během května
Poloha: Roháčova č. 101, tři krásné velké parky přímo u nosu, na Václavák tramvají 15 minut.
Podrobnosti: Byt má 50 metrů: dva neprůchozí pokoje, zařízená kuchyně na chodbě, kumbál, záchod a koupelna s vanou, sklep (plus nárok na užívání společného balkonu na chodbě). Vybavení je starší, ale zachovalé.
Dům je cihlový činžák, byt v pátém patře, po rekonstrukci (nová okna, zánovní výtah).
Velikou výhodou je, že majitelé, kteří dům zdědili v restituci, v něm žijí, a velmi pečlivě se o něj starají: zábradlí a dveře jsou vždy nově natřené, výtah jezdí, zvonky zvoní, je uklizeno, v případě jakékoli závady reagují ihned (plus to jsou opravdu milí lidé a "sousedé" ze staré školy: pomůžou vám když si třeba zabouchnete klíče, etc...)
Dvě drobné nevýhody: v bytě je malý tlak vody a karma tedy občas špatně spíná(ale s majitelem by se určitě dalo domluvit že koupí bojler).
Jeden z pokojů je půdní vestavba a má tedy trochu menší okno(osobně jsem to řešila tak, že jsem proti oknu dala zrcadlo a světla bylo dost, ale někomu by to mohlo vadit)
WACHATE_KEE
---
---
10:46:11 23.4.2012
ahoj,fotky bych taky ráda viděla
MAGULEE
---
---
9:58:03 23.4.2012
ahoj, mas nejake fotky?
<<
<