• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FRONEMARadůza - jedna z nejzajímavějších zpěvaček české scény
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    MADRONA: tohle je všeobecná diskuze nekdo kupuje jiný vypaluje ve výsledku to nemá co dělat s tímco je na tom médiu. diskuze na to tema by nikam nevedla
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    KUBAN88: Hele jeden soukromej názor. Pokud máte fakt rádi Radůzu, která prodává desky pod tři kila, což je hodně snesitelná cena, proč ji musíte uploadovat a vypalovat? Neřeknu, kdyby stála sedm set, ale takhle...
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    V Hore bych vam klidne uploadnul ,ale ono to funguje jen u me... kdyz jsem to z CD prehodil na komp v praci a pak mp3 pres flashku jsem si to vzal domu, tak to nefungovalo:(
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    MARTIN_531: co ja vim tak mas vse
    MARTIN_531
    MARTIN_531 --- ---
    Radůza je super, objevil sem ji teprve před nedávnem a od tý doby ji poslouchám každou chvíli . Mám zatím alba V hoře, Při mě stůj a Andělové z nebe ... vydala ještě něco ?
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    ja ji akorat pamatuji. kdyz jsme ji delali koncert v HK v Kine Central asi pred dvema lety a musim rici, ze je to velmi prijemna zenska a hlavne profesional
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    KUBAN88: (reakce na oba dohromady)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    FRONEMA: ja ji nemel ve skole...

FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    SAMBAARA:
    KUBAN88: byli jste na ní zlí?:)

já osobně po pýár poslechnutí jejiho cd jsem si myslela že je jí minimálně ctyricet podle hlasu a nádechu písniček.. hrozně mě překvapilo jak je mladá...

(ste si jistí že není na nyxu?:) )
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    SAMBAARA: ona ale o tom moc dobre nemluvi, o tom uceni...
    SAMBAARA
    SAMBAARA --- ---
    znate nekdo raduzu osobne? me ucila hudebku na gymplu, byla skvela
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    má to 110 MB dohromady...
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    mám tady andělé z nebe a při mě stůj tak jestli máte někdo k dispozici nějaé ftp tak hodím:)
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    http://www.mix.cz/rclanek.asp?id=4963 - recenze na album V Hoře na Mix.cz
    SHAREEZ
    SHAREEZ --- ---
    Book :) Nechcete sem někdo pastnout nějaký její písničky? Tra ze soundtracku ke Krásce v nesnázích nebo prostě cokoliv =) Prosím .)
    RETAL
    RETAL --- ---
    OT
    KEJKLIR: takove kluby nemivaji delsi zivotnost nez nekolik tydnu... no ale uvidis.... :o)
    Řekl bych, že to hodně závisí také na (spolu)správcích. ;)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    KEJKLIR: zkusla bych jak to bude vypadat:)
    KEJKLIR
    KEJKLIR --- ---
    FRONEMA: a proc ne? dyt uz i tam je to polomrtve... takove kluby nemivaji delsi zivotnost nez nekolik tydnu... no ale uvidis.... :o)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    KEJKLIR: proc?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam