• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FRONEMARadůza - jedna z nejzajímavějších zpěvaček české scény
    Oficiální stránka Radůzy Nechci ale opisovat z ní takže spíš odkazy na recenze, zprávy z koncertů, fotky a cokoli vás napadne k tématu.
    rozbalit záhlaví
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    NEXT: nečekám a ani mě to nějak ntrápí:)
    NEXT
    NEXT --- ---
    FRONEMA: No, poviem ti to takto. Odkedy som si na VS odprogramoval poctivo sam vsetky zadania, tak softver nekopirujem (pokial to licencia neumoznuje). Rovnako sa snazim spravat k hudbe, minimalne cesko-slovenskej.

Takze necakajte, ze vam ja niekedy nieco od Raduzy skopirujem...
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    NEXT: hele ja na tohle nehrajukdyz si chci neco poslechnout (zahrat, podivat se ) tak si to stáhnu... kdyby se to zpevačce (programátorům, filmařum) nevyplacelo tak to nedelaji:)
    NEXT
    NEXT --- ---
    FRONEMA:
    MIKROM:

"vypalite", "nasdilite"... Chudak holka z toho zije a vy takto?. Pekne kupit si ho treba! :)
    RADO1
    RADO1 --- ---
    Keby vas tak pocula...
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    FRONEMA: nasdilite :P
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    GIMEL: chjo.. doufám že mi ho pak někdy vypálíte:)
    GIMEL
    GIMEL --- ---
    FRONEMA: Vyjde až příští rok :)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    GIMEL: juj... kdo koupí to DVD?:)
    GIMEL
    GIMEL --- ---
    Byla jsem na Radůze v sobotu v divadle Archa a bylo to naprosto VELKOLEPÉ!! 13. a 14. tam měla stejný koncert, kde natáčela živé DVD, takže celým koncertem házela hlášku za hláškou typu "teď zahraju písničku, kterou jsem včera strašně zkazila..." a podobně. Lidi se smáli a za každý takový gag jí hrozně tleskali. Bylo na ní poznat, že je nervózní, ale zvládala to docela dobře a když se jí povedla chyba, tak prostě začla znova. Nakonec si publikum vytleskalo asi 5 přídavků a rozezpívala celý sál. No prostě atmosféra byla úžasná. S CDčkem se to nedá vůbec srovnat.
    MIISHA
    MIISHA --- ---
    Radůza ted hraje 1.9 na Kosti, ale jak je to s lístkama to netusim...
    GODY
    GODY --- ---
    Ja byl na koncerte loni v Chomutove, v divadle byla vazna hudba, takze hrala v mensim prostoru v Kulisarne. Nacpano nehorazne, ale stalo to za to. Mraz mi behal po zadech skoro porad.
    ELVIS_JACKSON
    ELVIS_JACKSON --- ---
    ja uz mam lupeny:) jupi:)
    MARTIN_531
    MARTIN_531 --- ---
    chtěl sem na koncert a koukám že to bude stejnej problém jako když chce člověk na cimrmana :o( takže sestra na studiích do fronty do jistí :o)
    SYNAESTHESIA
    SYNAESTHESIA --- ---
    FRONEMA: dal jsem to na tiskovou kvalitu . to si pak můžeš stáhnout náhledy obalů kdekoliv :-)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    SYNAESTHESIA: 19MB? proc? dej to na menší kvalitu:)
    SYNAESTHESIA
    SYNAESTHESIA --- ---
    + +

tak mám naskenovaný ty obaly . kampak to chcete ? má to 19MB (rozlišení 1569 x 790 - 300dpi) a já nemám volný místo na webu
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    tak sem se tesil na raduzu na trutnovskym festaku a asi se mi to s necim spletlo pac tu nejni :( na zivo sem ji este neslysel, tak mezeru vyplnila jana vebrova (taky dobry, ale raduza je raduza), ktera hrala hned dvakrat (psi vojaci se zasekli v zacpe tak hrala necekane jeste na hlavni stage :) )
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    FRONEMA: Internetové stránky jsou ti k dispozici zde. Vše je tu přehledně a blbuvzdorně vyvěšeno, nemluvě o tom, že o předprodeji tu hovořím zde KEMENTARI a zde KEMENTARI. :)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    KEMENTARI: napriklad ohledne predprodeje, programu...
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    FRONEMA: Myslím, že to, kolik jich může koupit jeden člověk, je omezeno. :P
    FRONEMA: A co bys asi tak chtěla vědět?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam