• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JONYamplified worship - maximum volume yields maximum results
    MATHEW
    MATHEW --- ---
    SEEKER: j, o tom vím. to je komunikační šum:) ale žádná tragédie.)
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    MATHEW: Hm, trochu divný, že je v týhle A2 na slunka))) minirecka, pokud teda tam příště bude tvoje velká...
    GHONZALES
    GHONZALES --- ---
    JONY: to je mi jasny. zadost je spis smerovana na lidi s vytribenym hudebnim nazorem, kteri platnu nasli oprenou nekde o kontajner a jen ucta k nosici, smutek nad jeji osamelosti a litost nad jejim nevyhnutelnym zanikem je pohnul k poskytnuti azylu.
    clovek, ktery si portpi na celozivotni kultivaci spatneho hudebniho vkusu, by se teto perly nevzdal snad ani za cenu zivota :)
    JONY
    JONY --- ---
    GHONZALES: mám a nedám :-)
    GHONZALES
    GHONZALES --- ---
    kdyz tady nedavno probehl pan umbrtka, neda mi to nepripomenout jednu slovenskou legendu. kdyby tady snad byl nekdo stastnym majitelem onej platne a nevedel co s ni, nabizim dceru a pul kralovstvi

    http://www.luesdefunes.com/mjuzik-mp3s/

    MATHEW
    MATHEW --- ---
    MISA_PES: cca za 14 dní, nevím přesně. asi další číslo
    MISA_PES
    MISA_PES --- ---
    MATHEW: kdy to bude?
    MATHEW
    MATHEW --- ---
    INK_FLO: vole počkej si na moji recenzi v A2:) i něco imaginárna jsem tam protlačil.)
    NOIK
    NOIK --- ---
    mani padme hum pyčo!
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    Karel Veselý jede! :-)....z novoprostorácké recenze na poslední album slu)))nka:

    "Všepohlcující masa poslední skladby je stejnou formou zvukové spirituality, která touží dosáhnout dokonalý kosmický tón. Nechme se do něj všichni naladit! Óm."
    JONY
    JONY --- ---
    NOIK
    NOIK --- ---
    MATHEW: tak to si stáhnu:)
    MATHEW
    MATHEW --- ---
    MATHEW: první vál zas zní jako Nazareth.)
    MATHEW
    MATHEW --- ---
    jsem zvědavej, jestli mi to přijde stejně blbý jako první deska.)

    Crippled Black Phoenix - 200 Tons of Bad Luck [2009]



    Blurring the lines between stoner-rock and post-rock is Crippled Black Phoenix’s sophomore record 200 Tons of Bad Luck. And it blurs those subgenre lines by tossing in chugging riffs to sit aside the mounting crescendos. It’s all done effortlessly, too, almost lazily, though that’s not a knock at all. The matter of the fact is the group features members from Mogwai, Gonga, and Iron Monkey, among others. So it only makes sense that the end result of their combined influences wouldn’t fit so neatly inside any kind of musical box. And they really cram in as much experimentation as they can, too, especially on 200 Tons. The 77-minute epic is absolutely far too long for some. But it is certainly worth sticking around for, even if the third track—a three-part, 18-minute “Time of Ye Life/Born For Nothing/Paranoid Arm of Narcoleptic Empire”—appears daunting. Because once you hit the gorgeous burner “Crossing the Bar” and the mild-mannered rock jam “Whissendine”, it all starts to truly come together. The group almost loses you at the end with “A Lack of Common Sense”, but the pace returns for “I Am Free, Today I Perished”, a slick combination of bar-room balladry and swelling guitar-rock.

    http://rapidshare.com/files/227771204/CBP2TOBL.rar
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    NOIK: LOL, prej "v hlavě mi hrajou jejich desky od Okteků apod"...jako že už se nerozlišují konkrétní producenti těch desek, ale soundsystemy, který je hrají nejčastěji :-))

    no jinak ale "hchkrdtn" zní náhodou celkem nadějně:

    "zvuk nejhoší co jsem slyšel jelikož z beden lezl zvuk chrr chrrr, prask prask a hchkrdtn...."
    NOIK
    NOIK --- ---
    MATHEW: šlapando jak cip ne?
    MATHEW
    MATHEW --- ---
    NOIK: euforickej shocking vole!
    NOIK
    NOIK --- ---
    JONY: kam se hrabou ještěři



    Nezbis85
    Power User
    Power User


    Příspěvek út 14. duben, 2009 7:55 Zobrazit informace o uživateli Citovat
    Pá 10.04.09 - Huááá...vidina prvního freečka pod jasným nebem mi zatemnila mozek už ráno....měl jsem sice odpolední ale věděl jsem že po tý desátý nastartuju escorta, naložil mladou a pár kámošů a valíme do Otvic u Chomutova na WCA sound bombers a Krawtek.....cca v 23:00 příjezd.....kolem centra dění už se pohybovalo dost najetejch zombíků, co nějak nedokázali pochopit že chci projet na louku přes takovou víceméně tankovou cestu....na louce hafo lidí, celekm velká hradba ale hrálo to podezřele potichu...ha..první mínus...po cestě na louku sme viděli nějakýho mocňáka kempit v pangejtu nebezpečně blízko kolejí!!! tak sme parkli...kdosi chtěl přidat volume ale měli total odvařený vejšky a středy takže malá demonstrace tipu : héééj co s tim jé???" a pod.....zvuk nejhoší co jsem slyšel jelikož z beden lezl zvuk chrr chrrr, prask prask a hchkrdtn....v tom sanitka a dvoje benga...asi kvůli zmocněnci v pangejtu...hmm..dobrej poděl na axi....za půl hodky odjeli.....fajn...pijem....za půl hodky znova sanita a benga ale troje....huh....ve dvě odjíždíme s podezřením, že tam někdo prodává nějakej shit.....stavujem se na Birthday party ale takovej speedcore jsem nezažil...takze cesta dom Very Happy

    sobota:
    11.04.09 - 12:00 - zvoní mi telefon....zvedám a najednou kámoš spouští : " nazdááááár, kde jsi???" říkám že spim a v dálce slyšim dunění mocný hradby... "ser na spaní, na muničáku jsou Letteci!!!" huba mi padá až na zem...Lettek u nás v Podbořanech???....budim mladou=> euforický shocking a valíme se tam mrknout...na mou duši...hradba od letteků a mocnej zvuk...pokec s nima => celou noc je prej benga vyháněli z míst a nakonec ve 4:00 zavítali k nám....tleskám a užívám si v parnu zvuk...lidi od soundu už jsou mocně moc a paří si to přímo pod zásypem beatů (mocně to hrálo!!!).....jedem nakoupit kalivo a jídlo a vracíme se po 20:00 na rychtu jako debil....tluče to fest...lidi co to slyšeli tak přijeli..cca 50 lidí z toho 10 z naší komunity.. => ..chlast, skéro, po dvou hodinácgh jsem nejvíc Embarassed .....houpu se před hradbou....cápek od Letteků hrál v kuse snad 8 hodin...zbytek lidu od soundu spí...pařba na slunci přes den je nejak zmohla...celou noc nádhernej tekk...ale říkám nádhernej...mocnej zvuk...cca 180 bpm...šlapando jako cip...svítání jsem si dával u ohně....byla zima něco kolem 5 stupňů brrrr.....hradba stále hraje...slunce už je venku...kolem desátý svlíkám mikynu....pak i triko....letní den....kolem jedný letteci vypínaj zvuk a balí svoje mocný w-biny.....v hlavě mi hrajou jejich desky od Okteků apod.....úklid po sobě a valíme hulit k rybníku....luxus kalba byla Very Happy Laughing

    10.04.09 3/10
    11.04.09 15/10 no.1

    ps: Lettek prostě nej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Very Happy
    JONY
    JONY --- ---
    JONY: nicméně mám ještě co dohánět

    "Chlapy ti vole zdařy jak vole napracní jalovyci ti vole tak todle už jako fakt moc sem sy po delší okamžiki nalystoval tadi ten posranej pražáckej plátek páč mi matouš říkal že to tadi zase připomýná bublavou kotelnu tak vo co de vi hejscy? to jako hodláte řešit kerí bygbýtoví kapeli fandí těm jak říká matouš hákovím krejcarům a těm hytlerům anebo kerí vole bojují proti těm kapytalystům co mají prachi a co so sdírají chlapy po celím světě vole chlapy trošku tadi bi to chtělo výce se do těch votázek zanořit a nedělat trošku moc ukvapení stanoviště to taki tadi máme pár takovích těch frajírků co nepyjí pyfka a neládují masyska jako vole nic proti aspoň zbide pro nás a chlapy ale to mě trochu sere že voni nedávno jak jsme hrály v jalovyně a zrovna sme frčely bytvu a v tom nejlepčím jak je tam to matoušovo fakt supr sólo tam jeden vod nich začal dělat ripáki že vole jak mi spýváme vo těch naší řytířých tak sme prý jak to von říkal že prí zasraní nactyonanysti a začal se tam vole sápat na matouše a trhat mu kabeli s aparatúri chlapy ti vole klyf a já sme vistartovali padlo pár liskancú a ti vole ten letěl s tí hospodi jak torpédo s rusáckí ponorki jako fakt todle už fakt hodně ti vole jako mě je fakt jestly si tadi ti hňupíci dělají někde v tí afryce takoví ti jak říká matouš gorylové válki proti těm svím náčelníkům ale do bukovini tohle tahat nikdo nebude fakt už do řytě to není možní"
    JONY
    JONY --- ---
    http://klaxonrecords.wordpress.com/2009/06/09/furdidurke-partial-interview-for-zapiznik-zine/

    část interview s furdidurke (vydavaji u klaxons) pro jeden obskurni tisteny zine :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam