• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JONYamplified worship - maximum volume yields maximum results
    BARONFRITZ
    BARONFRITZ --- ---
    JONY: supr
    _ELPH_
    _ELPH_ --- ---
    JONY: velmi pekne a ta teta najviac svudna :))
    JONY
    JONY --- ---
    YouTube - The Funeral Orchestra - Opium de occulta
    http://www.youtube.com/watch?v=zu8_OjubSbA
    MATHEW
    MATHEW --- ---
    no ty vole
    JONY
    JONY --- ---
    Pan Sonic and and Keiji Haino - Shall I Download A Blackhole And Offer It To You(Blast First Petite, 2009)



    This is the documentation of a meeting between two of extreme music's most feared and revered operators. Both factions have entirely different approaches to sound construction, but share a solitary and radioactive piece of earth where unhinged yet articulate vocal acrobatics and multi instrumentalist prowess can converse with focussed blasts of electronic noise and tectonic shifting subbass. If you haven't checked the Wire's brilliant review of this album, then do so, because you'd realise why we're inclined to agree with Keith Moliné, as Haino undeniably manages to dominate this show with a purely cathartic display of guttural utterances and ancient spirits of darkness evacuated from the recesses of his imagination. With such a difference of range in his scope, it's actually unfair to compare the two,and this set is intensified and endlessly expanded by Pan Sonic's low end turbulence and subliminal electronics, but the moments of shock and awe are largely delivered by Haino's unpredictable outbursts and arcane instrumentation. The pair of acts work with an enthralling intuition, unravelling from extended passages of improvisation to solitary moments of psychedelic exploration to take heavier listeners on a trip they won't forget any time soon, while lighter eared noobs will be introduced to something remarkably alien and magical. If you need any more persuasion, the spot gloss double fold digipak housing was designed by Steven O'Malley, and looks freakin' gorgeous. One you need - Essential Purchase!

    http://rs484.rapidshare.com/files/258856994/pansonic_hainokeiji.zip

    Za sebe dodávám jen orgasmické "aaaach..."
    ZERO
    ZERO --- ---


    25. 7. v Praze vystoupí originální americký hudebník Zack Kouns spolu s kanadským kolegou Rory Hincheym a pražským příležitostným projektem The Ruin of Ruins. V klubu Bunkr Parukářka předvedou tři různé průniky folku, psychedelie a noisu. Koncert pořádá KLaNGundKRaCH ve spolupráci s Minority Records.

    Zack Kouns (US) je hudebník široce rozkročený mezi psychedelicky zabarveným písničkářstvím a volnou experimentální tvorbou. Používá různé nástroje (saxofon, kytara, klávesy, bicí, housle, elektronika) a je schopný je ovládat klasickým i velmi neortodoxním způsobem. Z jeho rozmanitých nahrávek je patrné, že je se stejnou naléhavostí schopen a ochoten uplatnit jak své popové (bluesové, countryové, folkové…) cítění, tak i experimentátorskou zálibu v desktrukci a spojování nespojitelného. Do Prahy přiveze aktuální 12“ album s názvem Michael Jackson: „I Just Can't Start Loving You.“ , které napsal pro/za „krále popu“ a pojal ho tak, aby se v něm reflektovala Jacksonova bizarní a esoterická osobnost. Výsledkem je neobvyklý mix chytlavého popu a šílenství. Jacksonovo úmrtí pouhé čtyři dny po vydání alba dodává Kounsovu počinu nový, nečekaný rozměr. Od koncertu se na rozdíl od konceptuálních a značně propracovaných studiových alb dá očekávat hlavně intenzita a bezprostřednost výrazu.

    Společnost Zacku Kounsovi budou dělat šéf vydavatelství Ownness a rozhlasový DJ Rory Hinchey (CA), který se na nahrávkách i koncertech prezentuje minimalistickou hrou na klávesy, jejíž plynulost občas naruší pronikavé elektronické ruchy, a příležitostný projekt The Ruin of Ruins, který vznikl spojením písničkáře, (ne)vystupujícího pod jménem Rouilleux, a improvizačního tělesa RUiNU – výsledkem jsou doom-popové písně sestavené ze zaprášených hudebních ruin, ruchů a vzdáleného zpěvu.

    Začátek ve 20:00, vstupné 120,-.

    ODKAZY:
    http://zackkouns.com
    http://myspace.com/zackkouns
    http://roryhinchey.com
    http://www.myspace.com/ownnessorg
    http://www.last.fm/music/The+Ruin+Of+Ruins
    http://klangundkrach.net
    http://minorityrecords.com
    JONY
    JONY --- ---
    Martyrdöd - Sekt (20090)



    http://www.4shared.com/file/115566389/14a92c50/martyrdod-sekt.html

    Tohle naštěstí dopadlo lépe než FoE
    JONY
    JONY --- ---
    HARDCABB: souhlas, příliš nakažené takovou tou postmetalovou infekcí
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    myslim ze zklamani, prijde mi to strasne utahany a nudny, v porovnani s Elil a samozrejme Owslou
    JONY
    JONY --- ---
    JONY
    JONY --- ---
    jo ještě mi tam chybí religious knives ----> the doors
    NOIK
    NOIK --- ---
    JONY: mně by se líbilo: sunn o))) ---> led zeppelin :)
    JONY
    JONY --- ---
    pocahaunted ----> fleetwood mac, emeralds ----> klaus schulze, prurient ---> suicide + depeche mode, co dál? :-)
    MATHEW
    MATHEW --- ---
    FUZZSTORTION: děkuji Ti, to mě zahřálo u srdéčka
    FUZZSTORTION
    FUZZSTORTION --- ---
    MATHEW: A2 odebiram a tvuj clanek me silne zaujal, abych si je poslechl po delsi dobe a vskutku jsem novym albem take nadseny ;-) - doufam, ze to v budoucnu budou dale rozvijet...
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    premyslim jestli ma smysl jet na brutal na ty Ulver. ten jejich live zaznam z Lillehammeru je vybornej, ale bojim se ze na brutalu bude o 100% vetsi koncentrace debilu co budou hazet pivo a rvat hee pico kde sou kopaaaky a kde je nakej grooowl! a dat 2000 za takovydle vystoupeni, to bych si je radsi nekdy pozval sam :)
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    na nodata.tv novej Æthenor, ale ještě jsem neslyšel...
    NOIK
    NOIK --- ---
    JONY: chudák péťa dyť tam zůstane s těma svýma módníma hudbičkama dočista sám:(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam