• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JONYamplified worship - maximum volume yields maximum results
    JONY
    JONY --- ---
    Bohren & Der Club Of Gore – Beileid

    http://www.filesonic.com/file/385554984
    JONY
    JONY --- ---
    SKOLD
    SKOLD --- ---
    WENCA: Já se spíš těším na Heavy rocks; tracklist:
    01. Riot Sugar
    02. 8
    03. GALAXIANS
    04. Jackson Head
    05. Missing Pieces
    06. Key
    07. Window Shopping
    08. Tu, la la
    09. Aileron
    10. Czechoslovakia
    WENCA
    WENCA --- ---
    novy boris



    boris new album.rar
    http://www.mediafire.com/?5171nm6nq2auek6
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    WENCA
    WENCA --- ---
    INFINITE LIGHT LTD. - S/T CD/LP | PREORDER & STREAM
    http://www.denovali.com/infinitelightltd/
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    JONY: tak, že přeji vše nejlepší k narozeninám
    JONY
    JONY --- ---
    JONY
    JONY --- ---
    ASTMA / ALEXEI BORISOV & OLGA NOSOVA (ru) + CORE OF THE COALMAN (us)
    30.3.2011: K4 (Celetná 20, Praha 1)



    http://www.last.fm/event/1843620

    Po třičtvrtěroku se do Prahy vrací v rámci krátkého evropského turné duo Alexei Borisov a Olga Nosova - veterán ruské experimentální hudby s mladou bubenicí, kteří spojují své síly i pod hlavičkou projektu Astma. Intenzivní set tehdy odpálil vnímání přítomných stejně neurvale jako vystřelovaly jejich živelné oscilace od free jazzu přes minimal elektro a zběsilý noise hardcore až po zřídkavé chvíle klidného hledání. Tak trochu Painkiller z odlišného kulturního prostředí.

    V poslední době také vydávají několik alb, z nichž stojí za povšimnutí především to na Zeromoon ( http://www.zeromoon.com/releases/astma-there-will-be-a-mcdonalds-zero116 ), kde těsně předtím vyšlo rovněž Eelmusic od RUiNU a na němž máte možnost slyšet jejich divokou stránku balancující mezi silně distorzovaným hardcorem a hlukovou elektro improvizací. Přesně opačnou stránku odhalují na albu Astma „Dar-k“, které bude ten večer oficiálně vydáno a pokřtěno: dunivá basa a noisové lepty (nebo i industrializovaný wobbling) sice většinu času udržují hudbu ještě víceméně v rockovém žánru, ale atavistické bicí a orientální flétna jí náladou často posunují kamsi do útrob nekonečných kovových nádrží k takovým Exotoendo a jejich rituálním meditacím.

    Původně avizovaný projekt Power Triangle se scvrknul na pouhopouhý bod, a to Jorge Boehringera aka Core Of The Coalman. Před dvěma měsíci neočekávaně zahrál před Cam Deasem v jiné trojici, tentokrát se proces obrátil. Co zůstává, je fakt, že půjde opět o prezentaci zcela nového materiálu.

    Pořádají Letmo Productions a KlaNGundKRaCH. Koncert proběhne ve středu 30.3.2011 od 20:00 ve studentském klubu K4 (Celetná 20, Praha 1 – vchod z průchodu FFUK). Vstup: 150,- pouze na místě.

    http://www.letmo.net/productions
    http://www.klangundkrach.net
    http://www.shum.info
    http://www.myspace.com/alexeiborisov
    http://www.myspace.com/borisovnosova
    http://www.myspace.com/asstma
    http://www.myspace.com/coreoggthecoalman

    Ruská experimentální scéna byla vždy aktivním podhoubím, které si uchovává jistou výlučnost, a napříč žánry vyvrhuje spory, jež někdy uchvátí, ale většinou určitě zaujmou svou originalitou. V hlukové a industriální hudbě se často objevuje ještě myšlenková spřízněnost a fascinace futurismem a ti interpreti, kteří v Evropě prorazili v minulých letech do širšího vědomí (např. Bardoseneticcube, Gultskra Artikler, Lunar Abyss Quartet, Hum, Cisfinitum), představovali příjmené osvěžení.
    Alexei Borisov je ovšem ještě starší škola, s kořeny v kazetovém undergroundu 80. let, s nepřebernými položkami různých spoluprací a s aktivitami též v tisku či rádiu. Seznam spoluhráčů z jednotlivých oblastí může zahrnovat třeba The New Blockaders nebo Ala Margolise (If, Bwana) z těch dadaistických veteránů, Miguela Ruize, KK Nulla, Leifa Elggrena a Jeffa Suraka (Violet) z hlukovějšího spektra, Tanyu Stene (ex-Aghast) či zmíněné Cisfinitum z temnějšího industrialu... Nemluvě o jeho pionýrské roli v ruském experimentálním rocku (kapela Notchnoi Prospekt).
    Dlouhodobě hraje s Finem Antonem Nikkilou a v poslední době také s Olgou Nosovou (bubenice s noise/punk minulostí), přičemž právě ji s Borisovem v Praze uvidíme. Jednak pod jejich vlastními jmény a jednak jako „acid punkový“ projekt Astma, v němž má navrch struktura a agresivnější přístup.
    Těžko definovatelná jinakost a abstrakce Borisovovy tvorby je jinak přítomna i v tavícím kotli jejich nahrávek: volná forma improvizace, psychedelie, podivně ukotvené (téměř dubové a elektro) rytmy, elektroakustika...


    WENOUSH
    WENOUSH --- ---
    SKOLD: jako dobrý, ale na mě a)málo drone b)moc melodický c)málo ulítlý ságo d)poněkud unylej zpěv....ale i přes tohle všechno vlastně baví...
    SHITTIE
    SHITTIE --- ---
    SKOLD: tady uloz.to... kazdopadne supr! chce to teda trochu casu, na prvni poslech to zni docela divne...
    SKOLD
    SKOLD --- ---
    zatím nejelpší album roku!

    SubRosa - No Help For The Mighty One [2011]



    Обмен файлами
    http://patrick.ifolder.ru/22114451
    VOJTABOSS
    VOJTABOSS --- ---
    GULDUR: dal jsem hlas pro, ale podle mě by to v klidu vstřebalo auditko noise. power electronics a podobný rytmus a melodii, pokud vim, postrádaj;)
    VOJTABOSS
    VOJTABOSS --- ---
    SHITTIE: mě teda přijde lepší řešení asymmetry v polsku - electric wizard, weedeater a zoroaster tam máš taky a třeba ještě godflesh.

    Asymmetry Festival III at Firlej (Wrocław) on 29 Apr 2011 – Last.fm
    http://www.last.fm/festival/1732722+Asymmetry+Festival+III
    JONY
    JONY --- ---
    TOTAL_MANGEL
    TOTAL_MANGEL --- ---
    SHITTIE: ještě tam budou Earth, tuším, že 1.5.
    SHITTIE
    SHITTIE --- ---
    koukam ze na konci dubna by nebylo spatny odstehovat se na par dni do vidne...
    program areny:

    21.04.2011 PENTAGRAM (us) + Graveyard + Sourvein
    22.04.2011 ELECTRIC WIZARD (uk)
    24.04.2011 WEEDEATER (us) + ZOROASTER (us)
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    jenom mě napadlo rozšířit hudební kluby, abychom neotravovali s muzikou, která se zrovna třeba sem úplně nehodí, takže pokud to někdo cítíte jako já, tak prosím koukněte na více info sem : [ nyx :: kluby :: hudba ]
    TOTAL_MANGEL
    TOTAL_MANGEL --- ---


    Grails - Doomsdayer\'s Holiday.zip
    http://www.mediafire.com/?n1bfkbmnojy
    WENOUSH
    WENOUSH --- ---
    VOJTABOSS: já jsem nic jinýho než tohle neslyšel, ale tohle mě baví moc...pomalý naechovaný rify, popěvky, drone doom...jo, prostě baví...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam