• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přístup odmítnut.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    LORD_DE_SEIS: proverim to vecer, nekdo k tomu postu pripsal, ze nekdo pozadal o odstranrni, ale ze by to odstranili takhle rychle, to se mi nezdá.. ověřím to. Fake to neni, typek tam dostal pokutu.

Btw ja malem na karlaku taky, nevsim sem si, ze uz se nesmi rovne kolem kostela, je tam prikazanej smer doleva do Ječný. Ale policajtovi sem odprisahnul, ze sem si toho novyho pravidla nevsim a neudelal sem to z nedbalosti a on ze mi nebude kazit vikend, hodnej :) tak bacha na to.

LORD_DE_SEIS: právě..
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    DRAGON: hele to bude nejakej fake, nic nevidim.....

LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    LORD_DE_SEIS: tak budu muset až k lidlu a otáčet se...
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    DRAGON: moje oblibena zkratka před plnym synkáčem :-(
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Bacha, na Synkáči (Otakarova) je nově zákaz odbočování vlevo.

CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    Mate nejaky tip na to jak se orientovat v komunalni politice? Blizi se komunalni volby, z naseho sousedstvi znam kandidata za P4 sobe - souhlasim s jeho pohledem na mesto tak mam asi jasno, ale vlastne vubec netusim co se na radnici deje
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Tohle me pobavilo, rozkopana Ciklovka, psala jsem to sem, melo to byt do konce kvetna 2026, tak jim zas pisu a tady je odpoved :D - aneb kdyz to nestihnes vo pul roku, nazvi to jinym cislem a jses safe ....

Dobrý den, paní xxxxxx,

akce 0221-020-24 O. kanalizace Čiklova - Boleslavova byla ukončena minulý týden. O té jsme spolu komunikovali minulý rok. Akce 0221-010-25 O. kanalizace Čikova - Petra Rezka byla zahájena na přelomu roku 2025/2026 a stále pokračuje. Zhotovitel je ve smlouvě o dílo vázán termínem dokončení do 12/2026. Přislíbil, že se pokusí dokončit dříve.

Omlouváme se za způsobené komplikace v plynulosti dopravy.

S pozdravem,

Ing. Pavel Holakovský
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    SINEAD: dekuju!
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    SINEAD: posles mapu, prosim?
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    SINEAD: pokud by to mělo jít s vinylovou fólií inverzně (což by snad mělo, podle instructables), zkus napsat id MIK23. kus od pankr
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Neporadite nekdo, kde mi idealne v ose Synkac, Vysak, Prazak, Pankrac vytisknout jednoduchou sablonu k leptani kovu?
    Diiik
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Kdyby nekoho zajimalo, jak se na P4 zmeni (asi) od podzimu zony, tak tady je ciste jen printscreen. Kdyztak mam i mapu, musela jsem si to vyzadat primo na urade, informace nejsou nikde zadny, mimo kratkyho nic nerikajiciho odstavce v Tucnakovi.

ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    CHIX: ten černej kašel řádí :)
    CHIX
    CHIX --- ---
    Jsem mluvil s kámošem hasiče a nejspíš zdravotní indispozice ridice
    CHIX
    CHIX --- ---
    Podle mě si skrtli resp autobus vjel do protisměru. Zrovna minuli týden jsem si říkal na zastávce kousek dál že to mají o fous.
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    DRAGON: aha, takže nájezd/sjezd je ale až za místem nehody z pohledu autobusu a nemá s nehodou nic společného (teď na to koukám pořádně, ten sjezd je ještě hodně daleko, nehoda byla podle fotek na mostě nebo velice blízko mostu)
    autobus jel po kolejích asi 100 metrů (zcela správně, protože tam má BUS pruh) a vjel do protisměru tramvaji, bych odhadl já

DRAGON
    DRAGON --- ---
    THAIGRR: asi pockame na ofiko vyjadreni, nicmene o par metru dal je najezd. Budto najizdel na najezd, trefil rozjetou tramvaj a ta ho vahou odtahla na tohle misto a nebo jel uz od tocny porad po kolejich a cumel do mobilu.
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    DRAGON: tak mi vysvětli ten obrubník, protože tady prostě nájezd není

DRAGON
    DRAGON --- ---
    stalo se to zde

kousek za tim je sjezd, ale imho ten autobus se chtel vyhnout zacpe a jel po kolejich celou dobu a cumel do mobilu...

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam