• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    KETHAMINA: nevim. Az budu potrebovat neco vetsiho vyprat. :))
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    ACIDQA: kdy jdeš příště?
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    ACIDQA: můžu se zeptat jako lama, ty tam pereš péřovou deku :)
    SM3
    SM3 --- ---
    ACIDQA: Díky! Něco z toho využijeme!

A ještě kdyby náhodou, nemáte někdo na půjčení sněžnice na příští víkend (10. - 13. 1.)? Sháním dvoje jedny na velikost 40 a 45. Případně tip na půjčovnu na P4?
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    SM3: ja to peru a susim normalne v lavoru.

(Mam perinu 2,2 peri a vejde se. (Do ty Susim s tenisakama)

Uvedomuju si, ze na to se neptas, ale kdybys nahodou cistirnu nesehnal, tak tohle je moznost. ;)

Přehled poboček | Moderní samoobslužná prádelna
    Přehled poboček | Moderní samoobslužná prádelna
    https://pradelny-lavor.cz/cs/branches

Obcas i tady: http://www.lavada.cz/, ale lavor je cistejsi a na pankraci je naproti kavarna. V lavade zas maji tenisaky a dobre se tam parkuje.

Lavada ma pracku na 18kg
    SM3
    SM3 --- ---
    Máte tip na čistírnu, kam dát peřiny na dvoulůžko (2x2m)? Standardně využíváme čistírnu v DBK a vždy spokojenost, ale tam se jim toto nevejde.
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    KETHAMINA: Na Zámecký jak se točí 24. Je tam od rána před prací.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KETHAMINA: za rohem na nuselske mam opravu obuvi: https://www.vyrobaopasku.cz/
    Ale nevyuzil jsem.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    Zdravim,mate tip na místo,kde by mi opravily ucha na kabelce z kůže? Nějaké brašnářství, opasky výroba na čtyřce?
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    SARAJ: píšu SZ, cena 350 Kč/h
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    KETHAMINA: toz podel se!;)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    SPLIFFBOY: je tam toho trochu vic nez na nesnezenu, dynamicky ceny… jinak stejny.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    A too good to go je nejak vic trendujici appka nez Nesnezeno? Protoze to jsem pred casem stahnul a mel jsem pocit, ze tam nic moc neni. Tak jsem to, pravda, pak uz moc nesledoval…
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    KETHAMINA: ja beru balicky od zrnka (vetsinou hodne sladkeho a chleba, co vydrzi skvelej 3 dny - dyl nevim, sezeru) a sushi od sakury v arkadach. To kupuju casto a dlouho i pres nesnezeno a cena je uz urcite rok stabilni. Casto vyprodane, kupuju vzdycky po pulnoci, kdyz naskoci nova nabidka.
    Vyzkousela jsem i ruzny starbucks, cukrarnu nad skibi v dbk… a kdeco, ale vracim se k zrnku a sakure.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    CARNAQE: Ahoj,neposilala jsem to veřejně, ale mám blízkou známou ukrajinku Violetu, která spolu se svou snahou uklízí
    KALTY: ji už taky využíval, je skvělá akorát má velkou spotřebu hadrů :)
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    Koukal sem na nástěnce, ale nic.
    Potkávám kvalitní jednorázovej generální úklid.
    Někoho, komu by sem se nebál na víkend nechat klíče od bytu.
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    KETHAMINA: Mě to přišlo skvělé v Barceloně. Tam jsme kolikrát dostali skvělé jídlo a ještě hodně za dobré peníze. V Praze mi to přišlo mrtvé. Jasně, v centru si můžeš koupit trdelník. Ale strašně se tu tlačí na cenu. Takže i tenhle secondhand je předražený.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    Chvíli teď testuju Appku To good to go a teď mezi svátky lituji,že nejsme v Praze. Skáče na mě Mozzarellart, Zrno zrnko atp. Jen si říkám jestli jsou to mezivánoční přebytky nebo kromě více uživatelů se zapojuje i víc podniků? Nemáte někdo osobní zkušenost, zatím jsem si takhle zajistila dezerty ke kafíčku nebo snídaně v hotelech v centru.
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    KARLOSK: Párkrát už jsme tam nakoupili a dobrý, ale z Mozzarellartu nám chutná víc.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam