• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    PRAHA 4
    Kdo tu bydlíte, znáte lokalitu?
    Reference na obchody, hospody, restaurace, večerky - vítany

rozbalit záhlaví
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    WENOUSH: neznám. Díky za tip
    WENOUSH
    WENOUSH --- ---
    LORD_DE_SEIS: tak když už na Albertově, tak za rohem je Baigali - mongolská restaurace a dost parádní (jen je třeba se duševně připravit na ukecaného pana majitele)
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    Nevim, zda ste vsichni v Branicky diskuzi na fb, ale potuluje se tu agresor, kolem zastavky Pristaviste, kdyz je potreba zvysena opatrnost ;)

LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    LIQUID_SOUND:
    Mapy Google
    https://maps.app.goo.gl/1ZsMDtbwoDaTPueN6

Bejvala tam teda lepší, změnili se majitele, ale pořád je to dobrý
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    ASLAN: Zkusil jsem cosi na Zelenym pruhu a docela fajn… rozhodne ne instafitko ;)
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    V Michli Dian (Brumlovka)
    RUI
    RUI --- ---
    WENOUSH: Technicky jde sice už o Michli, ale určitě bych přidal ještě Bep Viet. Už je tam nicméně nějaký ten pátek, takže pro LIQUID_SOUND určitě žádná novinka.
    ASLAN
    ASLAN --- ---
    ROBOTON: nějaké novinky, objevil si něco jiného než co zde padlo? sem docela zvědavý a chci zkusit nějaký nový fitko než mi přestane na konci roku platit Multisportka
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    WENOUSH: To už všechno znám. Myslel jsem, jestli se tu neobjevilo něco novýho o čem nevim. Ale dík. :)
    WENOUSH
    WENOUSH --- ---
    Vietnamská na Nuselské je dlouhodobě top: https://maps.app.goo.gl/PRroBoF8nxfM3UnW9
    Oproti ostatním rozhodně vyniká.

U Paloučku je taky skvělé Hasu sushu - mají to vietnamci, ale široko daleko jedno z nejlepších suši (lepší je v okolí jen Arirang ve Vršovicích).

Indie je bída - hodně lidí doporučuje bistro u soudu, ale já tam měl už dvakrát nic moc jídlo. Yajímavý je Indelicious ve Ctiradově, indický vege street food. Hodně lidí cení, mě přijde poměr cena/výkon nic exkluzivního.

Velice slušný je taky Saladbop na Horkách - klasický korejský jídlo.

Číně je záhodno se v Nuslích vyhnout a jít na osvědčená místa v jiných čtvrtích.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Máte někdo tip na nějakou aktuálně dobrou asijskou restauraci v Nuslích?
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    ROBOTON: balance club brumlovka
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    Díky všem, já zatim zkusil Spartangym a přišlo mi to spíš jako Instagym....
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    ROBOTON: chodivam obcas do fitka u kanclu v parku na chodově (ten office park naproti nakupaku), je tam fajn ze to vetsinou sou lidi co cvici behem pauzy v praci, nemaj tendenci delat tyhle instagramovy kokotiny
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    ROBOTON: Jsem teď spoko v Pandera gym. Ale to máš už trochu z ruky je to až u Sapy...
    ASLAN
    ASLAN --- ---
    ROBOTON: Hele chodim na Novodvorskou do Fitness victory a je to tam relativně fajn. Většinou tam není ani úplně plno a je to tam relativně udržované.
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    ROBOTON: v Podoli mas zakladni fitko v cene plavani
    Nikdo tam nepozuje
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    Nemate tip na fitko, kam lidi chodej cvicit a ne pozovat u zrcadla a fotit se na instac? Idelane okoli Budejovicke/Branik, diky
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Jen FYI, v Praze existuje plan snizovani hluku, do 17 rijna k pripominkam, zatim jsem nemela cas to studovat, ale Nusle to zjevne nejak zahrne...
    - Portál životního prostředí - MHMP
    https://praha.eu/web/portalzp/w/praha-dokoncuje-4-kolo-tvorby-akcniho-planu-snizovani-hluku-aglomerace-praha-2024

KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam