• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    KETHAMINA: mlady kluci a salonek Respect? to zavani.. nechci ciro ani nic podobnyho :)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    MIDORI:
    Na chodovvě, hned naproti obchodnímu centru, mladý kluci maj salonek Respect, mohu doporučit Kubu - 605 889 779

ceny smluvní :)
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    Vite nekdo o nejakym dobrym kadernictvi od Prazaku po Chodov?
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    MAWERICK: mno a kde to teda bylo?
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    KETHAMINA: GPS lokace :D :D
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    LETTADLO: kdo, kde , cuže :)
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    TODAY TEKNO PARTY IN AREA!!! GPS_loc: 49°58'43.25"N; 14°25'20.51"E

:o)
    ELISHKA
    ELISHKA --- ---
    EX0RCIST: na mě možná až moc slušnej, sehnat tam papírek vyžaduje asi notnou dávku štěstí :) ale normální papír nakonec postačil... jako na jamajce :D
    EX0RCIST
    EX0RCIST --- ---
    ELISHKA: nonstop galla, nám. gen. kutlšvára, jeden z mála slušnejch podniků mezi nonstopaci...
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    hehe, pobavilo mne .)
    [ LEELLOO @ Budejovicka Avenue ]
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    ELISHKA: jj, přesně tak :)
    ELISHKA
    ELISHKA --- ---
    KETHAMINA: k příznivcům červenýho vína se každopádně ráda přidám :) tak teda v 8 u vás, jo? ;)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    ELISHKA: jo, ono to bylo včera - to asi eman bude vypadat obdobně, ne? :)

ale bude tam koutek příznivců červeného vína, kteří už předem předesílali, že se budou jen společensky účastnit,tak se můžeš přidat k nim .)
    ELISHKA
    ELISHKA --- ---
    KETHAMINA: hmm, díky za pozvání :) rozmyslim a uvidim... teď jsem zatím tak rozstřelená ze fčera, že nevim nic :D
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    RUSOVLASKA: musim otestovat!! sakra, vcera jsem tam byl.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    ELISHKA: mno, dneska máme v Nuselském království kalbu,tak pokud bys byla ochotná přijít na karaoke bez doprovodu nebo jen s kytarou,tak doraž na osmou : vánoční večírek hadr - jo a přespání by se zase našlo .)
    ELISHKA
    ELISHKA --- ---
    KETHAMINA: týjo, zrovna tam jsme měli párty právě :) karaoke jsem si nevšimla, že by tam bylo, ale nevim. třeba ho maj schovaný :) každopádně v 1 nás otamtud vyhodili... a tak jsme se přesunuly do galla na synkáči, nebo jak se to jmenuje... gambrinus nonstop vedle lucky luciana. a karaoke proběhlo taky, ani jsme na to nepotřebovali speciální techniku :D týjo... já si to chci dát celý eště jednooou :D
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    RUSOVLASKA: mohu jen doporučit :) mají vždy něco jako "šťávu týdne" s nějakou slevou, jinak standart 0,3 asi za 7 pětek a ty tortily jsou tak kolem 80,- , ale teda nesním jí ani najednou. Je balená a k přenosu v papírovém kalíšku, dobře se na to patlá dresing, dáváš ho přesně na vrstvu, kterou jíš :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam