• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KETHAMINAPRAHA 4 - rozšiřte naše řady .)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    BESSAYA: taky na Synkáči je jeden.
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    ok, super, díky moc :-)
    CARLOZ
    CARLOZ --- ---
    bessaya: na Budějovický hned vedle mekáče je fotolab..
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    Ahoj, sháním někde kolem Pankráce/Budějárny fotolab, kde se můžu dát vyfotit na občanku, nevíte prosím? Koukala jsem na net a ani v jednom z těch obchodních center jsem nic nenašla... :-(
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    MEPHISTO: musíš prohřívat zevnitř ;))))
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    KETHAMINA: mám doma přebytečný semtex, co když z toho ušiju noční košilku? budu se taky moct stavit?:) ne blbej for, ja vim

ALEF: hergot oni mi tu chlastaj za domem krušovice a točí fagulema a já o tom nic nevím:-D rád se zastavím, ale neumrzne Vám u toho točení zadek?
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    UDĚLEJTE PŘED VÁNOCI VÍTR V ŠATNÍKU A DOBRÝ SKUTEK V JEDNOM

1.11. se na smíchově v Mahenově ulici bude konat doboročinný bazar pro romské klienty, pokud máte doma přebytečné dámské, dětské, pánské zimní oblečení, mikiny, boty, ručníky, povlečení nebo cokoliv do domácnosti - osobní odnos na smíchov - každé pondělí 14 - 18h nebo po domluvě mohu vyzvednout autem, při velkém množství Praha 4

více v poště
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    GEGI: břink synk mohu jedině doporučit, neopravuju jinde.
    GEGI
    GEGI --- ---
    MAWERICK: LEELLOO: díky, díky, vyzkouším :)
    LEELLOO
    LEELLOO --- ---
    GEGI: a nebo přímo na Budějovické ulici, nevím číslo popisné, ale dle mapy to bude cca Budějovická 70.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    GEGI: zkus sezimovu ulici :)
    To je ta do kopce z bří synků k radnici. Tak je naproti štěrbovi. Obuvník a zamečnictví:)
    GEGI
    GEGI --- ---
    Ahoj, potřebovala bych radu praktického rázu a to sice: kde najdu na P4 nějakého obuvníka, který mi spraví boty levně a spolehlivě? Nevíte někdo? Jinak se hlásím k lokalitě Palouček :)
    ALEF
    ALEF --- ---
    Vsechny mistni z Prahy 4 srdecne zveme na dalsi sraz fireshow a bubeniku - tentokrat to bude ve stredu 7.10.2009, sraz je ve 20 hod pred metrem Pankrac, bude se tocit na te pekne vyhlidce na Pankraci pod Ceskou televizi, presne misto je Loc: 50°2'57.329"N, 14°25'6.006"E, pro ilustraci tady jsou fotky z minulych srazu na tom samem miste: http://www.hypno.cz/kavky020507/ a
    http://www.hypno.cz/kavky120706/ :)

[ Sraz fireshow a bubeniku - vyhlidka na Pankraci / convention / 7.10.2009 / CR - Praha - Loc: 50°2'57.329"N, 14°25'6.006"E, sraz 20,00 pred metrem Pankrac ]
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    LKA: díky, tu jsme nedávno objevili :-) Burčák mají vždy v úterý a ve čtvrtek čerstvý :-)
    LKA
    LKA --- ---
    BESSAYA: na Pankraci v trznici (u krizovatky, pres ulici naproti CP). Uvnitr ve druhem patre je vinoteka, maji i burcak, tusim ze za 68,-/l.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    CHAOS_RK: to je mi moc líto ...
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    tak bohuzel se musim ze 4ky odhlasit... momentalne je mym domovem nase zem - ad hoc, kde je zrovna potreba...
    LEELLOO
    LEELLOO --- ---
    BESSAYA: Počátecká ulice, teď ti neřeknu z hlavy číslo popisné, ale je to přímo naproti č.p. 14 - Vinný šenk, burčák maj a je vynikající, jen to chce vychytat první den, kdy ho přivezou. Je to v půlce mezi Budějovickou a Kačerovem.
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    Sorry, jestli to povazujete za OT, ale:
    Koupim byt 2+1 (2+kk) nejlip Podoli, Nusle, Branik v cihle. Balkon, a vytah podminkou, sklep, spajz, komora potesi. Do 3M,-
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    BESSAYA: na budejarne je zapadla vinotek, nekde tady: Loc: 50°2'30.429"N, 14°27'0.282"E (mozna je to ten panelak vedle...).. proste za poliklinikou.

kupovali jsme tam pred par lety cervenej burcak. jestli je to porad funkcni nevim, chodim kolem velmi zridka...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam