• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANNIEQueer cinema loves Phillip Morris
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Taky tu proběhl návrh na výměnný sraz, takže by s tím možná chtělo nějak pohnout :) Jak by se vám líbilo sejít se třeba někdy příští týden? Přimlouvala bych se za všední den, víkendy mám plný až do konce října...Nebo se můžem tematicky sejít až na Mezipatrech (v Praze), zabrat stůl ve Světozoru a všechno to tam posměňovat...návrhy a reakce sem, anketa (pokud bude třeba) může následovat :)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    hm...tak mě práce na Mezipatrech bohužel z rodinně časových důvodů nevyjde, nicméně sem pastnu automatickej mail rozesílaný všem zájemcům, kdyby měl někdo zájem o přímý kontakt:

Zdravím Tě,
    jmenuji se Daniel Vičan a mám na starosti dobrovolníky v Praze.
    Potřeboval bych od Tebe informaci o časových možnostech v období
    6.11. do 12.11. kdy pořádáme festival. Potom ještě 3.11., kdy pořádáme Lolipop párty v Radosti FX. Například: 7.11. mohu od 12:00 do 23:00 a tak.

Dále mi pošli mobilní a další kontakty, na kterých Tě mohu zastihnout.
    Předem moc děkuji za spolupráci.

Bližší informace rád zodpovím.

S přátelským pozdravem

Daniel Vičan
    HR manager
    Mob: 774 052400
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    ANNIE: dekuji:)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    SPLIFFBOY: Dobre no. Nebudu podle sebe soudit jiny. Me by se tohle totiz klidne stat mohlo(a taky malem stalo) ;)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ANNIE: za co me mas? ;)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    SPLIFFBOY: no on ten potvrzujici mail znamena, ze se ma jete kliknout na odkaz v nem a tim si teprv zavazne objednas...jestli nebyla chyba tady ;)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ANNIE: nz, to jsem udelal pri jejich minuly podobny akci... prisel mi potvrzujici mail... a pak uz se nikdy neozvali...tak si to kdyztak urguj potom, ale snad to onehda byla jen nahoda. :)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    SPLIFFBOY: Dik za odkaz...doplnila sem si tam videoteku asi za pet stovek...ach jo. Ale co. Mam z toho radost :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    btw vydavatelstvi imedia ma zas nejakou vyprodejovou akci, cize Vse o me matce za 79 + dobirka... pokud by to nekoho zajimalo ;)
    ICELANDBOY
    ICELANDBOY --- ---
    SPLIFFBOY: bidne :))
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    me to taky napadlo :D pac vloni sem tam stejne velkou cast festivalu prosedel ve foyer... ale zas budu mit tou dobou pred dovolenou, buchvi, jak na tom budu s casem...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    LOG_LADY: jojo. Dam vedet, jen co dorazi odpoved ;)
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    taky o tom trosku premyslim, tak kdyz budete mit nejake blizsi info, prosim sem s nim:))
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    WIZZ: jasny. Jdu to tam napsat :)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    a na co ses presne zapomela zeptat? Ja jim ted pisu, tak to tam muzu doplnit :)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    delam si legraci :))) Ja to cislo prave taky nenasla, takze zkusim mail a snad to klapne...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    napisu jim mail a dam vedet vysledek. Telefonicky kontakt je az dalsi v poradi (ale vubec nejsem sociopat :)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    proc ja? :)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Ja kdyz sem delala v kine trhacku, tak prave neslo odtrhat a pak se jit divat na film, presne proto, proc rikas. Clovek je tam jednou zamestnanej, takze musi byt porad k ruce. Na druhou stranu oni tam rikaj neco o volnascich na filmy, takze budou asi liberalnejsi...laka me to. Laka....
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    WIZZ: Prave. Treba trhani listku se nezda, ale to si clovek (alespon podle moji zkusenosti s praci v kine) ten film taky neuzije...nevim nevim, ale zas by to mohla byt zajimava zkusenost.... do kdy je asi lhuta na prihlasovani...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam