• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANNIEQueer cinema loves Phillip Morris
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    vzpomnela jsem si jeste na jeden clanek o tom apichatpongovi..: http://cinepur.cz/article.php?article=841
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    ICELANDBOY: tak to je fajn :)
    ICELANDBOY
    ICELANDBOY --- ---
    off nyxum vyridim ;) byli taky spokojeni :o)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Tak ja dneska spis nedorazim nez dorazim. Nejak se mi nakupily pracovni povinnosti. Nicmene na Tropickou nemoc se mnou pocitejte. Uz ten nazev zni slibne (skoro jako Intimnosti :)

Taky musim podekovat vsem, nyx i offnyx, za skvelou pofilmovou debatu. Vic takovych! :)
    BAGHICEK
    BAGHICEK --- ---
    hmm, nemky.. nemky.. tak treba film Aimee a Jaguar je skvelej a dostatecne teplej ;))

(nic neslibuju, ale mozna taky nekdy nekam dorazim)
    ICELANDBOY
    ICELANDBOY --- ---
    nemky jsou studene psi cumaky (imho) :D ale tak snad si to uzijete :))

dokument...no spis neco, co si hralo na dokument, ve mne vskutku hluboky dojem nezanechal, lec nasledny presun do atmosfery to spravil :))

thanx girls :*
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    tak jsem si vzpomnela na ten thajsky film, odkaz zde:http://www.imdb.com/title/tt0317171/ a myslim, ze je to ten samy reziser, no pokusim se tedy na to thajsko dorazit, kdjinak preji at se dneska vydari nemky.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    no ja se budu snazit vylezet do ctvrtka aspon.. to bych sel rad. a kdyz ne, tak holt az pristi tyden.
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    SPLIFFBOY: skoda. Film byl... zajimavy. Neni nad investigativni dokumentarni pristup
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    hm, tak ja nic... zase mam teplotu... asi bych se po svejch vic nez tydennich snahach nemoc nejak prechodit mel odebrat konecne k doktorce. tak si uzijte film.
    ICELANDBOY
    ICELANDBOY --- ---
    ja s off nyx kamosem :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    na sraz dorazim... mozna este s offnyx kamaradkou, uvidim :)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Tak jo...tesim se :) A WIZZ se bude napadne tvarit, jakoze je z nyxu a mi ji podrzime zidlicku :)
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    :) tak jo, zustanme u otazky, tak 18:30 pred GI
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    :D chces jednicku a ja si dobrovolne vezmu dvojku? Nebo nezustanem u proste otazky? Abychom se vubec pres samy dotazovani dostali do salu...
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    ok, mam ti pridelit a ty pridelis mne?jenom prosim nejake jednoduche, jelikoz mam na cisla spatnou pamet..
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    tak ze bychom si je nejak nahodne pridelili?
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    to zni dobre, jen ty cisla ti tam jeste vypadavaji,mozna by mel mit kazdy sve osobni cislo,....
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    no jasne. Jedno heslo primarni a druhy potvrzujici :) Melo by se jednat o nahodny shluk pismen a cisel... navrhuju neco na zpusob otazky, "jsi z nyxu"?
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    nebo v ramci bezpecnosti navrhujes hesla dve?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam