• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANNIEQueer cinema loves Phillip Morris

"Q" nový magazín české televize o queer tématech. Každý čtvrtek na ČT 1 http://www.ceskatelevize.cz/program/10121061347-04.01.2007.html
    průběžné téma: VÝMĚNA FILMŮ. ID a jejich seznamy jsou průběžně přidávány na nástěnku!
    Queer film - teplý filmový archiv

diskuze o seriálu L WORD!!! [ The L Word ]
    rozbalit záhlaví
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    LOG_LADY: jojo. Ja ted taky rezervuju...a desi me to. Mnoho mnoho filmu
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    ANNIE: musim jeste poradne prokoumat ten program,ale uz se to blizi, jsem ve stadiu rezervaci..
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    LOG_LADY: v patek mam maraton od peti az do posledniho filmu...jsem magor
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    hmm, no ja jeste musim vykoumat, co budou davat v patek, nerada bych, aby se to zas s necim krizilo..
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    LOG_LADY: skoda...ja s tou mezi zatim prave vubec nevim....aaaach jo
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    ANNIE: no ja premyslela o te mezi, na tu posledni budu bohuzel pryc, no uvidiim
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ja se vcera s Jukim stavil pri nasem grandioznim tahu Prahou na hodku a pul taky v Radosti na zahajovaci party. jinak permici mam vyrizenou, musim prozkoumat ten rezervacni system... a hodlam tam byt takrka kazdy den od odpoledne do noci (jedina vyjimka bude patek a sobota vecer, pac mam smeny za barem). add Ozon... na toho se ptam uz mesic v pujcovne, mel byt v distribuci od zari, ale furt ho nemaj, i kdyz jim sviti na webu v "pripravujeme"... s cimz souvisi... nevim, estli na Mezipatrech nebudu davat prednost spis filmum, co v ty pujcovne ci jinde tezko kdy potkam (cize vynechat Ozona, Zkrocenou horu.... filmy z Vasi sbirky... ;)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Tak vyborne :)
    ICELANDBOY
    ICELANDBOY --- ---
    jo,dlouho jsem nebyl mezi buznama,tak asi pujdu :D
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Ted me jeste pri projizdeni programu napada...chystate se nekdo alespon na jednu party do Friends? Ja chci urcite jit na tu posledni...tu mezi asi nestihnu...
    ICELANDBOY
    ICELANDBOY --- ---
    ANNIE: o tom zadna :)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    ICELANDBOY: Bordwell v tom stejne vzdycky dela jen bordel...Thompsonova to uz je jina liga! (ty dva musej mit stejne dost smutny manzelstvi)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    WIZZ: myslim, ze teplo je zakladnim predpokladem a vlastnosti celych Mezipater :)
    ICELANDBOY
    ICELANDBOY --- ---
    ANNIE: jojo,rozeberu to, ze by se i Bordwell s Thompsonovou divili :)))
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    WIZZ: kamaradka chytla minuly tyden na udernych schodech celkem uderny zanet mocoveho mechyre. Radsi bych proto uderne diskutovala u mene uderneho stolku a teple zidli :)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    ICELANDBOY: :D teoreticky bordel? Ze bys nam tam treba vystrihl kratkou neoformalistickou analyzku, hm? :)
    ICELANDBOY
    ICELANDBOY --- ---
    a behem te pauzy vam do toho vniknu ja a budu delat bordel :D
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    WIZZ: :))))) Tahle forma dobrovolnictvi by se nam (teda me, nechci mluvit za log_lady) zamlouvala...opravdu o tom nechces jeste popremyslet? Jinak myslim, ze se v nasem rozvrhu najde i kratka pauza mezi filmy, kdy pujde uskutecnit kratkou, udernou diskusi
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    ICELANDBOY: taky dobre :)
    ICELANDBOY
    ICELANDBOY --- ---
    ANNIE: WIZZ: byl to obycejnej kokutek, co nesnesl, ze ho nekdo predbehl :))) a my jsme ho vysmali :)))
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    WIZZ: Naopak. My budem mit tim padem hospodu primo v loznici...bar jede i po projekcich :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam