úvod
témata
události
tržiště
Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Queer cinema loves Phillip Morris
SPLIFFBOY
---
---
5:40:25 10.11.2006
Samuel Jonatan je ten inteligentni krasavec, jak sou z nej vsichni tak vydreny? :D uznavam, ze je to hodne charismatickej kluk od pohledu, ale zpusob, jak po nem slinta celej svetozor, me desne bavi... ;)
jinak get real opravdu uzasny. 50 zpusobu byl prvni film, kterej se mi letos vylozene nelibil... nekteri znami ho oznacili za "roztomily"... me to teda prislo jak mega p*covina, ze to tak musim rict... zvazoval sem odchod v pulce, nakonec sem tomu filmu dal sanci na nejaky rozuzleni, ovsem zadnyho kloudnyho sem se nedockal a ve vysledku sem zabityho casu vazne litoval.
SPLIFFBOY
---
---
12:36:21 9.11.2006
takze to vypada na ty prvni dva, naopak nezranitelne nedam, stejne se bojim, ze se do malyho nedostanu... tak se presunu aspon vcas na olmeca party :)
ANNIE
---
---
11:26:59 9.11.2006
Ja bych tam dneska mela byt uz od 17:00 na Vzpamatuj se, pak 50 zpusobu, jak rict bajecny a nakonec Hedwig and the angry Inch, ale s tim prvnim filmem nevim nevim...jak rika Spliffboy. Ranni navraty z festivalu sou peklo....
SPLIFFBOY
---
---
11:14:10 9.11.2006
no ja mam dnes ve svem predvyberu Vzpamatuj se, 50 zpusobu a Nezranitelne... ale otazkou je, co dam, blbe sem se vyspal (to sou ty navraty z Mezipater pomalu rano) a navic mam silenou rymu.
jinak vzhledem k tomu, ze v patek a v sobotu nezvladam vecerni projekce a kamarad z Brna mi vychvalil Sommersturm, tak to stahuju... snad je to ono... a uz to skoro mam :)
pak sem teda pres torrenty zkusil najit este dalsi snimky z letosniho rocniku, ale to bude na dyl este asi.
LOG_LADY
---
---
6:56:40 9.11.2006
LUMP
: :)) nevi, nybrz neco tusila, ale spechala sem na tramvaj, no doufam, ze se tam jeste potkame:))
ANNIE
: diky, jsem sklrooza, jo a s tim promitanim pripadne pronajmutim se jeste poptam,
jen se prosim fakt hlast kdo by sel..
ANNIE
---
---
4:09:03 9.11.2006
SPLIFFBOY
: Taky mam jeste jakz takz zabrany :) Naplno sem brecela jen u Zkroceny hory a Pisne pro chudeho chlapce, kdysi v Hradisti
SPLIFFBOY
---
---
4:07:36 9.11.2006
1 odpověď
ANNIE
: to je asi individualni no, me to prislo jako celkem pusobivej zaver. na krajicku sem mel kazdopadne taky, vic si ovsem v kine tak nejak nedovolim... ;)
ANNIE
---
---
4:04:36 9.11.2006
1 odpověď
SPLIFFBOY
: Ja mela slzy na krajicku i v kine. Bylo to neskutecne silny... ja mam na mysli ten konec u toho pamatniku. Prislo mi, jakoby to tam nekdo prilepil. Kdyby to skoncilo pred tim, tak film nebude mit chybu. Alespon pro me
SPLIFFBOY
---
---
4:01:12 9.11.2006
1 odpověď
ANNIE
: nevim no, s tim koncem to je tezky... u me ten film celkem stoupnul, ze mel unhappy end. a vubec na me tak nejak dolehlo, kdyz si clovek pomyslel, ze ty nacisticky svinstva a la prevychova se skutecne dely... koukat na ten film doma urcite brecim... :P
ANNIE
---
---
3:55:01 9.11.2006
1 odpověď
LOG_LADY
: To promitani zni vyborne. Ale zacala bych jen zlehka queer, aby se nas v ty kavarne nelekli hned napoprvy ;) Treba jak jsme mluvily o ty mensi retrospektive Neila Jordana a klidne bych tam zaradila i Malyho reznika. Sice neni queer, ale je skvelej :)
Jo a Blue Velvet chtel Icelandboy...
ANNIE
---
---
3:53:29 9.11.2006
1 odpověď
SPLIFFBOY
: Me prisla Skryvana laska nadherna, ale trochu (dost) to pohrbili tim patetickym koncem, ktery se k tomu naprosto nehodil...ale jinak dost silnej zazitek.
No a Snidani na Plutu netreba komentovat. Tenhle film mi dlouho unikal a dneska sem si ho vychutnala. Zatim moje the best z festivalu (ale ja mela dost smulu a porad chodila na toho nechutnyho Holandana)
SPLIFFBOY
---
---
3:50:57 9.11.2006
1 odpověď
tak Skryvana laska nadhernej film, ackoliv strasne smutnej. Krampack mi prisel z toho, co sem zatim videl, nejslabsi, presto docela fajn a predevsim zabavnej film. jo a Hloupy chlapec vcera taky super... letos me to vazne naramne bavi :)))
LUMP
---
---
0:44:41 9.11.2006
1 odpověď
LOG_LADY
: videla jsem Log_lady a taky o tom zrejme nevi... ;)
jinak Zapomenout na Cheyenne byl vskutku povedeny kousek...ach... a rada bych jej videla jeste jednou a asi se o nem ani neda poradne psat, pac to cek musi videt sam...
Holky mimo normy bavily...zvlaste plny rozkrok ;))
LOG_LADY
---
---
17:42:32 8.11.2006
2 odpovědi
tak zdravim zprostred maratonu, vcera ty vecery byly fakt zvlastni, nebo spis divny a nechutny.
ale jeste sem chtela napsat, ze v kavarne na Ortenovo náměstí v holešovicích teď zavedli co sobotu filmovej klub a casem se da dohodnout s majitelkou na vyberu filmu a snad by i povolila nejaky lehci queer film, tak kdyztak hazejte navrhy a ja bych to zkusila dohodnout behem pristiho tydne.
jo a pak jeste nekdo shanel modry samet, nevim teda jestli to nebyli offnyxs,no ale kazdopadne sem ho tedka objevila, tak muzu prepalit..
MEIV
---
---
15:04:16 8.11.2006
to máš jediný štěstí:-)))
LUMP
---
---
13:48:36 8.11.2006
aha...ja ze uz to bylo...a nepujdete nekdo?
LUMP
---
---
13:29:10 8.11.2006
a byl ste nekdo na tom bloku kratkych filmu Holky mimo normy/ Jsme spolu, nejsme spolu ?
LUMP
---
---
13:07:56 8.11.2006
WIZZ
: ona totiz urcite zadna neletela :)
LUMP
---
---
13:01:04 8.11.2006
WIZZ
: fakt? a sednes si vedle me? ;P zadnou cokoladu uz po Tobe hazet nebudu ;)
SPLIFFBOY
---
---
12:56:11 8.11.2006
Cheyenne este uvidim... mozna si dam behem tohodle filmu spis pauzu na pivo a nenucenou konverzaci ve foyer :) a nebo pujdu... ale tri filmy sou asi moc, bych byl predojmovanej.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam