• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANNIEQueer cinema loves Phillip Morris
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    SPLIFFBOY: Ja mela slzy na krajicku i v kine. Bylo to neskutecne silny... ja mam na mysli ten konec u toho pamatniku. Prislo mi, jakoby to tam nekdo prilepil. Kdyby to skoncilo pred tim, tak film nebude mit chybu. Alespon pro me
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ANNIE: nevim no, s tim koncem to je tezky... u me ten film celkem stoupnul, ze mel unhappy end. a vubec na me tak nejak dolehlo, kdyz si clovek pomyslel, ze ty nacisticky svinstva a la prevychova se skutecne dely... koukat na ten film doma urcite brecim... :P
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    LOG_LADY: To promitani zni vyborne. Ale zacala bych jen zlehka queer, aby se nas v ty kavarne nelekli hned napoprvy ;) Treba jak jsme mluvily o ty mensi retrospektive Neila Jordana a klidne bych tam zaradila i Malyho reznika. Sice neni queer, ale je skvelej :)

Jo a Blue Velvet chtel Icelandboy...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    SPLIFFBOY: Me prisla Skryvana laska nadherna, ale trochu (dost) to pohrbili tim patetickym koncem, ktery se k tomu naprosto nehodil...ale jinak dost silnej zazitek.

No a Snidani na Plutu netreba komentovat. Tenhle film mi dlouho unikal a dneska sem si ho vychutnala. Zatim moje the best z festivalu (ale ja mela dost smulu a porad chodila na toho nechutnyho Holandana)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak Skryvana laska nadhernej film, ackoliv strasne smutnej. Krampack mi prisel z toho, co sem zatim videl, nejslabsi, presto docela fajn a predevsim zabavnej film. jo a Hloupy chlapec vcera taky super... letos me to vazne naramne bavi :)))
    LUMP
    LUMP --- ---
    LOG_LADY: videla jsem Log_lady a taky o tom zrejme nevi... ;)

jinak Zapomenout na Cheyenne byl vskutku povedeny kousek...ach... a rada bych jej videla jeste jednou a asi se o nem ani neda poradne psat, pac to cek musi videt sam...

Holky mimo normy bavily...zvlaste plny rozkrok ;))
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    tak zdravim zprostred maratonu, vcera ty vecery byly fakt zvlastni, nebo spis divny a nechutny.
    ale jeste sem chtela napsat, ze v kavarne na Ortenovo náměstí v holešovicích teď zavedli co sobotu filmovej klub a casem se da dohodnout s majitelkou na vyberu filmu a snad by i povolila nejaky lehci queer film, tak kdyztak hazejte navrhy a ja bych to zkusila dohodnout behem pristiho tydne.
    jo a pak jeste nekdo shanel modry samet, nevim teda jestli to nebyli offnyxs,no ale kazdopadne sem ho tedka objevila, tak muzu prepalit..
    MEIV
    MEIV --- ---
    to máš jediný štěstí:-)))

LUMP
    LUMP --- ---
    aha...ja ze uz to bylo...a nepujdete nekdo?
    LUMP
    LUMP --- ---
    a byl ste nekdo na tom bloku kratkych filmu Holky mimo normy/ Jsme spolu, nejsme spolu ?
    LUMP
    LUMP --- ---
    WIZZ: ona totiz urcite zadna neletela :)
    LUMP
    LUMP --- ---
    WIZZ: fakt? a sednes si vedle me? ;P zadnou cokoladu uz po Tobe hazet nebudu ;)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Cheyenne este uvidim... mozna si dam behem tohodle filmu spis pauzu na pivo a nenucenou konverzaci ve foyer :) a nebo pujdu... ale tri filmy sou asi moc, bych byl predojmovanej.
    LUMP
    LUMP --- ---
    a jdete dnes nekdo na Zapomenout na Cheyenne?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    hm... ja byl hlavne vcera svedkem nejaky sceny u kasy, jak se tam jeden gay par vztekal, ze je malej sal vyprodanej... a jak je mozny, ze se tam nedostanou, kdyz maj ty pernamentky, no a ze chtej vratit penize. tak me znechutili, ze sem si vzal listek jen na toho Hloupyho kluka a jel do ty doby zpatky domu. nicmene se to rezervovani nejak chytlo, ten Ozon prvni den nebyl problem rezervovat este par hodin predem. no nic, ta ctvrtecni projekce je az posledni, tak se treba este dostanu, kdyz budu ve svetozoru uz na prvni. v sobotu se holt uvidi...
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak se budu tesit na dalsi shledani :)

jinak jsem ted zkusil rezervovat jednu projekci v malem sale na ctvrtek a jednu dokonce az na sobotu a uz sou obe pres net nerezervovatelne... sakra.
    LUMP
    LUMP --- ---
    SPLIFFBOY: my na sebe opet nak sikovne upozornime ;) i kdyz uz si vase tvare taky nepamatuju, pac jsem byla soustredena na co nejrychlejsi odchod :D
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    WIZZ: fajn, treba se tedy pri pristim setkani muzeme pozdravit, i kdyz se priznam, ze po tomhle chaotickem zazitku bych vas asi znova nepoznal... nicmene jsme to skutecne byli my :)

Jinak ja dnes nejspis Skryvanou lasku a Krampack. mozna i Zapomenout na Cheyenne, rikam si, ze bych mel dat i nejakej film s lesbickou tematikou, at nejsem trapne monotematicky pri vyberu... ;D

ANNIE
    ANNIE --- ---
    WIZZ: To naprosto chapu...ja mam zazim extremni smulu na filmy podle toho holandskyho spisovatele. Dneska si snad uz spravim chut na Skryvane lasce a Snidani na Plutu :)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    WIZZ: ja. viz. tady: ANNIE: . Akorat tomu porad z nejakych duvodu rikam Konce :)))))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam