• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANNIEQueer cinema loves Phillip Morris
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    :)) kdyztak posli jeho bratra do Prahy, my uz se tady o nej nejak servem...
    a do jakeho mesta vlastne jedes?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    LOG_LADY: jj, pokud bych se dlouho nehlasil, nasel sem tam nekoho a la Gael Garcia Bernal a uz sem tam zustal ;)))
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    SPLIFFBOY: uzij si vylet a pozdravuj spanely:)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    takze decka je se zatim loucim. jinak whole new thing bylo vcera asi v 22:00 na 84%, takze pocitam, ze uz to je. tak tu hezky diskutujte a az se vratim, rozzhavime ty vypalovacky ;)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Děkuji za pochvaly. Autogramy až na letišti;)

WIZZ: aktualizováno :)

LUMP: To je mi líto. Příště si úkoly rozdělíme efektivněji;) Holt mi dneska práce přišla extrémně nudná a dělat seznam queer filmů byl balzám na duši :)
    LUMP
    LUMP --- ---
    ANNIE: ...si me predbehla, sem se do toho uz pustila, ale nestihla to dodelat...super! ;)

no jste uzasni...ja bych prosila kompletni sbirku :DDD...mam snad jen dva filmy z toho vseho :(

QUASIT
    QUASIT --- ---
    Aargh! Připadám si jako hrozná lama, protože jsem neměl po ruce jiný DVD než Emtec a zjistil jsem, že je od půlky nečitelný jakýmkoli způsobem, zkoušel jsem to z toho vytáhnout UltraISO, Alkoholem, Nerem, nic... takže DVD verze Žen na pokraji nervového zhroucení není a nevím, kdy se mi zas podaří ukořistit je z archívu, už takhle to bylo problémový... vyhazuju všechny DVD Emtec a varuju před nima. :((
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ehm... takze rodice meli kolem poledne na disku pres 30% z Neco uplne noveho (zadal sem to stahovat vcera v osm vecer) ... ja se svym pripojenim po peti dnech nonstop asi 6%... vtipny. takze az se vratim z dovoleny, bude snad i to. 20 centimetru se mi nedari, zkusim to este nejak vymyslet az prijedu. happy endings je doma, sloucil sem titulky na 2 cd verzi, este si s nima budu muset pohrat, ale nejak to pujde.
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    ANNIE: krasnee,jsem unesena
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    40 filmu? to uz je slusny :)))
    jinak Get real je doma, cz titulky sedej
    od Happy endings schazi asi 0,5% (cz titulky by mely bejt presne na tu verzi).
    kachni sezonu nam annie nejak zakrikla ;D

jo a nasi maj comp ze servisu, nainstaloval sem jim bitlord a dal tahat pres noc neco uplne noveho...odpoledne jim zavolam, uvidime, jaky zazraky jim to na kabelu provedlo.
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Dneska mám v práci velmi produktivní den. Aktualizace nástěnky ! Abecední seznam filmů je na světě! Snad má každý film svého majitele:) Nebojte se nahlásit případné chyby;)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Nástěnka doplněna, výměna může začít :)

SPLIFFBOY: ty procenta už jsou docela vysoký, tak jsem to snad nezakřikla a doplnila tam i ty ne ještě úplně stažený filmy...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    PLAVEVA: Proc to delat jednoduse, ze;)

QUASIT: přepis výborně! A Ženy na pokraji nervového zhroucení též...už se těším, už se těším...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Seznamy doplnim a sestavim i specialni abecedne serazeny sloupecek. Co bych pro obyvatele queer cinema klubu neudelala ;) Jen neslibuju, ze to bude ted hned...nejak se na me vali vic prace, nez bych chtela...
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    ja teda mela vloni pujcenej dotyk ruzove normalne z pujcovny na DVD...asi jsem moc jednoducha:-)
    QUASIT
    QUASIT --- ---
    Tak konečně přepisuju Ženy na pokraji nervového zhroucení na DVD (asi trošku s Almodóvarem po funuse).
    ANNIE: prepis VHS -> DVD umíme :)
    LUMP
    LUMP --- ---
    no ja to nemyslela tak, ze by se jen udelal jeste jeden sloupecek, kde by byl seznam filmu, jako prehled...me to prijde prehlednejsi, nez projizdet jednotlive, kdo co ma...ale to bych samozrejme ponechala, at je zase jasne, na koho se obracet v pripade zajmu o nejaky film...
    klidne ten sloupecek sesmolim .))
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    jo me pribyla od log_lady formule 17 (divx), pak uz je na disku ta letni bourka (divx, cz titulky) a garcon stupide (divx, eng titulky, ktery absolutne nesedej a od rana se je snazim ve volnych chvilkach precasovat... bohuzel volnej chvilek ted moc neni).

tech 20 centimetru se tvari, ze na emule je... jen se jaksi furt ne a ne dostat na radu s downloadem, ale to se snad zmeni. jinak stav stahovani kachni sezona (77,6%), happy endings (87.9%), get real (87.3%)... pres den mi torrenty nejedou, ale do odletu to snad bude na disku a hned jak se vratim to muzu nejak poskytnout. snazim se taky pres torrenty uhnat neco uplne noveho, je to takovej jeden sporadicky se pripojujici zdroj, aktualne mam neco pres 6%, treba to do vanoc bude :P
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    To vymenovani bude hroznej bordel :D aktualizace nastenky je nezbytna, ale radsi bych to porad psala k tomu, kdo to vlastni, protoze pak uz se nedopatrame niceho...takze prosim vy, co mate prirustky, co nejsou na nastence, hodte to sem a ja to doplnim...

Jinak prehozeni cehokoliv z vhs na dvd bude mozny az tak za tri tydny, neb mi ted ten kouzelnej clovek co to umi odjel do Australie...
    LUMP
    LUMP --- ---
    ja se taky hlasim na vsechny filmy :D ... jen co odviruju pocitac, tak zahajuju stahovani, pac rychlost meho compu je pomerne drava, ze se az stydim, ze ted neni dostatecne vyuzita .)

btw nechcete na nastenku psat seznam tech filmu...treba od A do Z, jak jako pribyvaji...bez ohledu na to, kdo je vlastni. Bylo by to prehlednejsi.. .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam