• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANNIEQueer cinema loves Phillip Morris
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    QUASIT: Skvěle, skvěle. Čím víc, tím líp. Se mnou taky dorazí někdo offnyx... na jaký datum to máš?
    QUASIT
    QUASIT --- ---
    Fajn, už jsem si rezervoval lístky (zlákal jsem ještě kamarádku).
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    No určitě! Čím víc nás bude, tím líp :) A tenhle film si to zaslouží :)
    QUASIT
    QUASIT --- ---
    Můžu se k vám přidat na Formuli? Když o tom tady pořád slyším...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    No prave, ze ti nechci uplne sramotit povest;) To radsi realizuju projekt naseho okruhu z filmove vedy Bio Erekcion. Tam uz se nebude nikdo divit nicemu:) ... (pardon za OT :) )
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    :) nevim, jestli by mne tam hodna pani kavarnice pak jeste pustila...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    LOG_LADY: Radsi pronajem. Nejsem si jista, jak by na tohle reagovali.... stejne by to asi nebylo vhodne jako prvni projekce. Mnoho nalicenych muzu, casto v podvazcich a hned ve trech filmech...nevim nevim :)))))
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    anoooo, to by bylo kraasnee, samozrejme v te kavarne jsem od te doby co sme se o tom bavily nebyla, ale jak tam pujdu, optam se. myslim, ze kdyby to byli jine dny nez sobota, mohlo by to jit.. nebo se radsi zeptam jak s tim pronajmem...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    LOG_LADY: nebo si holt budu muset otevrit do vlastni kino a natruc v nem budu davat jen queer filmy a Sametova extaze bude konstantni program kazdy den (a Formula 17 ob den, at nezeru :)

Ted me vubec napada, ze by byla idealni projekce dat jeden vecer jen queer muzikaly. Hedwig and the angry inch, Sametovou extazi a Rocky Horror Picture Show...krasny to sen
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    ANNIE: nehazej flintu do zita.. ja si taky myslela, ze uz mi to v zivote v kine nepustii...
    LURA
    LURA --- ---
    Já na prvního...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    LOG_LADY: ja budu asi jen sedet a zbozne zirat. Nebo se pridam k vyskakovani. Podle toho, jak obri ty rty budou :)... taky bych jednou chtela videt svuj nejoblibenejsi queer film na platne, ale pochybuju, ze mi nekdy Sametovou extazi nekde promitnou...
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    :) a bazen a vic uz neprozradime:) ja take stiram slinu, horsi to bude v kine, uz se vidim jak vyskakuji ze sedacky nebo zamilovane hekam...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Ja na oba :) Je to variabilnejsi;)
    Duncan a jeho obri rty na obrim platne...a obri sprcha s obri vodou stekajici po jeho obrim hrudniku! (pardon. Nechala jsem se unest...stiram slinu a jdu si dat studenou, normalne velkou, sprchu)
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    huraaa bude duncan v nadzivotni velikosti
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    :) a na jaky den to mate rezervovano?
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Vzdyt sme taky klub queer cinema, ne? Kdo povolanejsi by tam mel jit ;)
    LURA
    LURA --- ---
    WIZZ: Bezva, díky:)
    Už mám taktéž rezervaci...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    WIZZ: dik. Uz to de...Takze ten system nema rad jenom me:)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    WIZZ: A jde ti to? Me Svetozor ani Aero nechtej do rezervaci na prosinec pustit
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam