• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANNIEQueer cinema loves Phillip Morris
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    ANNIE: :D na strankach sice rikaji, ze uz je par poslednich, ale myslim, ze se jeste daji sehnat..vcera teda jeste byly..
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    LOG_LADY: Annie by rada delala chytrou, ale faktem je, ze to zkopirovala tak, jak to sem SVTONIK hodil...takze jsme na stejne lodi;)

Jinak s divadlem stale jeste nevim. Mam polodomluvenou nejakou praci a jeste stale nevim jestli jo nebo ne...jsou jeste listky?
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    mimochodem jaká bude účast na Törllesovi? Annie, můžeš mi poradit jak jsi udělala to elegantní "ö" ?musela sem ho sproste okopirovat...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    BLEESKO: pouha zvedavost par lidi a co to nezpusobi...;) Pak je ovsem taky moznost nehlasovat, cimz zmatek ohledne identity elegantne obejdes :)
    BLEESKO
    BLEESKO --- ---
    ANNIE: tak to je prima cesta ke krizi identity :)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    BLEESKO: :D muzes si jeste vytvorit uuuplne vlastni. To je prave tak krasa, ze se nidko nemusi nutit do predem vytvorene skatulky...
    BLEESKO
    BLEESKO --- ---
    kdyz vidim v ankete takovou prehrsel identit, zacinam mit o ty svoji pochybnosti.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    jeee, tak to sem rad, ze jste se toho navrhu tak smele ujali ;) odhlasovano.
    SLEEPY
    SLEEPY --- ---
    "Jsem sleepy" = "Jsem tak něco mezi vším"
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Kategorie peknyyyy a je jich hodne. Good job! :)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    no prave :) Stejne to asi dopadne co skatulka, to jeden hlas :) Ale dik za iniciativu ;)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    WIZZ: nechces se toho iniciativne ujmout? ;)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    nebo tak. Ale nekdo by to mel nacit a jse priznam, ze jsem taaaak lina...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Me by to taky celkem zajimalo :) Takze jestli nekdo sestavite anketu,tak sem s ni....
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ehm... treba sem trapnej... ale zajimala by me celkem logicky sexualni orientace privrzencu queer cinema. me totiz vzdycky vrta hlavou, jak mezipatra deklarujou, ze maj cca 50:50 navstevniky... podle me je to hrubej omyl plynouci z toho, ze homosexualni (nebo i bisexualni, pokud nekdo chce...) cast navstevniku chodi na podstatne vic projekci, ale ten dotaznik logicky vyplnujou jen jednou... aspon ja sem teda letos tolikrat rekl "ne, diky, uz sem to vyplnoval" , ze mi to hned prislo na mysl :) takze at se to poradatelum libi nebo ne, podle me jsou HT navstvevnici v hodne velky mensine.

takze by me jen ze zvedavosti zajimala nejak podobne zpracovana anketa... treba ne jen s moznostma gay/lesbicke orientace... ale mozna i jen zkusenosti...ehm. mozna sem ale zbytecne moc zvedavej :D no a vzhledem k tomu, ze jak ted koukam, tak zatim maximum bylo 8 hlasujicich...tak je to asi i celkem bezpredmetny vzorek ;)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    ono si ji vlastne muzete udelat. Prava maji vsichni :)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    chcete novou anketu? ;)))))
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    WIZZ: vidis to... kdyz se v historicky prvni ankete tyhle diskuze volila nejoblibenejsi postava z Queer as Folk, byl jsem v hlasovani pro nej sam... ;)
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    WIZZ: :D uz sem ti chtela dat za pravdu a nasla shudnejsi clanek/recenzi..: http://ihned.cz/3-20030220-zlomatka-000000_d-7f
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ja si teda listky vyzvednu az po lednovy vyplate, tak doufam, ze tu o tom budete este hodne diskutovat, abych nahodou nezapomnel :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam