• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANNIEQueer cinema loves Phillip Morris
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    taky mam na zlomatku listky rezervovany. kyslik zvazim, mam toho ted v planu nejak moc, hledal sem ted svymu soucasnymu nejakou vhodnou hru, na kterou by mohl vzit rodice, az ho prijedou navstivit... a strasne sem na tom ulitl a vybral si hned nekolik predstaveni, ktery v nasledujicich mesicich musim videt ja :D
    QUASIT
    QUASIT --- ---
    Na Zlomatku jsem stihl rezervovat dva lístky. :)
    Neuděláme hromadnou výpravu na Kyslík? Dávají to i 28.1.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    koukam, ze zlomatka uz ale vyprodana je. kdo vsecko ste teda stihli urvat vstupenky?
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    WIZZ: na internetu nehlasi vyprodano, takze teoreticky jeste jsou... vstupenky zacinaji prodavat dve hodiny pred predstavenim,dnes i zitra..
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    SPLIFFBOY: Nástěnka doplněna :) Dík za upozornění na Živel...
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak to nevim :) taky uz sem si ho nekupoval roky a ten aktualni sem vyfasoval, vsude imho nebude, ale u kazdeho DOBREHO trafikanta by byt mohl ;)

jinak na nastenku muze byt tedy klidne Gay sex v 70. letech pridan, stejne jako naposledy stazenych 20centimetros.

jo a pokud by ste chteli delat nejakou aktualizaci, co sme si kdo prinesli z minuleho srazu, aby bylo vymenovani na tom pristim variabilnejsi, tak me pribylo: The L World I + II, Priscilla, Fucking Amal, Queer as Folk 2, Pillow Book, Wittgenstein, Home at the end of world, Big Eden a Urbania
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    pokud jste nezaregistrovali, tak dnes (respektive ted uz vcera) vyslo queer vydani casopisu zivel... jako priloha je na dvd film Gay sex v 70. letech, uvnitr naleznete i diskuzi, jejimz akterem je mimo jine ID Juki, tleskame... ;)))
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    WIZZ: :D kupodivu ani nevypadal na 15... ;)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    jj...se mi libil uz v televizi :)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Ja ted ty divadla nejak nestiham vubec...ale teda HOMO´06 bych si dala. Uz jenom, jak tam ty herci licili potize, kdyz trenovali sex :)
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    WIZZ: mozna, ale listky zatim nemam, takze podle toho jak je stihnu koupit
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    WIZZ: a nebo si to zatim muzem napsat do denicku a dat to na nastenku, az bude hrozit, ze to bude aktualni :)

(pardon. Trochu tu zapasim s upravou zahlavi, nyx evidentne chce aby to vypadalo uplne jinak nez chci ja)
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    WIZZ: jojo, taky sem koukala, no kouknu se radsi uz driv, nekde to je uz v pulce mesice.. jdes na Torlesse?
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    WIZZ: nezavazne si to beru nastarost, ale radsi to taky obcas zkontroluj prosim..
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    WIZZ: jestli to jeste budou davat, bych se rada zucastnila
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    WIZZ: dik. Hodim na nastenku :)
    LURA
    LURA --- ---
    Já jsem nestihla, co bylo to první, jak tam byla ta ukázka studentského divadla skoro na začátku...
    MALKMUS
    MALKMUS --- ---
    YMLADRIS: ještě prostě nejsou, vydrž nebo zajdi do kina ;] a nebo se podivej bez titulků stejně se tam povětšinou š*ká
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    nevite nekdo prosim o titulcich k shortbusu?
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    pane jo, to jsem zvedava... diky za echo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam