• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANNIEQueer cinema loves Phillip Morris
    QUBI
    QUBI --- ---
    ANNIE: jojo, bylo to o nicem...
    imho tady o to ale opravdu neni zajem...dostatecnej zajem...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Hm. Tak jsem se na to podivala. O parfemech uz vim vsechno. Proc se proboha v queer magazinu mluvi o parfemech?! Vonet (nebo minimalne nepachnout) by mel kazdej bez ohledu na orientaci...jsem znechucena.
    Me proste pripada skoda promarnit prilezitost na queer porad. Kdyz bude dal takhle spatnej, tak klesne uz asi takhle nizka sledovanost, vedeni televize se rozhodne, ze tady o to neni zajem, zrusi ho a vznik cehokoliv v budoucnosti uz bude kvuli tyhle zkusenosti o dost tezsi...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    WIZZ: Docela jo :) Dneska si nat o sednu. Jeste si musim pustit ten vcerejsi dil...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Mozna by stalo za to jim poslat mail... prece jenom je to prvni pokus o nejaky queer magazin a bez ohlasu cilovy skupiny se to asi neobejde...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    ja teda nevidela dnesni, ale jinak souhlasim... Mozna kdyby se prestali pokouset to nasilne sroubovat na ty jednotlivy temata a delali to spis podle akutalnich udalosti...
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    http://www.divadlodisk.cz/repertoar-detail.php?id=54 jeste jedna atraktivne vzhlizejici hra,muzske zalezitosti na unor uz vyprodano
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    hlasim nejak novy kousky :)

Viscontiho Smrt v Benatkach (dvd - eng, fra, it zvukova stopa, titulky v nekolika jazycich, ale cestina ne)

Sametova extaze (dvd - cz/eng)

Hedwig and Angry Inch (divx - eng s cz titulky)

Snidane na Plutu (dvd - cz/eng)

jo a jinak za tyden jdu teda na Zlomatku :) pokud byste to chteli spojit s nejakym dalsim kolem vymennyho srazu, takmi dejte vedet, co byste si predstavovali (minimalne dluzim Wizz Neco uplne noveho ;) ... ale predem se omlouvam, ze to bude tentokrat asi bez nejakyho posezeni z moji strany, musim pak jeste na jednu oslavu narozenin.
    QUASIT
    QUASIT --- ---
    no jo, furt jsme chtěli do toho mejnstrímu, tak teď to máme...
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    fujtajxl. z homosexuala je dnes tak nechutny serialovy klise...
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    tak trocha bulvaru po ranu pro ty kdo necetli: http://www.super.cz/co-se-kde-sustne/11803-roman-zach-nasli-mu-milence.html
    sem na to zvedavaa..
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    jestli je tu nekdo z brna, nahodou jsem si vsimla shortbusu zitra na flede

http://www.fleda.cz/permalink.php?id=524
    BLEESKO
    BLEESKO --- ---
    jeden zajimavej casopis: Butt http://www.buttmagazine.com
    tak treba michael stipe rika: "The identity that I’m comfortable with is queer because I just think it’s more inclusive."
    ale je tam treba i rozhovor s matmos a tak vubec...
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    :( prvni rada plna a druha uz skoro taky:(
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    Hlásím, další divadelní akci a to konečně ony Mužské záležitosti, budou 27.2. takze kdo pujde, tak se hlaste, muzu to koneckoncu i zarezervovat... a jinak uz mate vstupenky na bez kysliku?
    ICELANDBOY
    ICELANDBOY --- ---
    suppa :)
    QUASIT
    QUASIT --- ---
    WIZZ: Jak řekli, tak udělali. Jméno vám pošlu poštou, aby nám to ještě nějaký zloduch nevybral :)
    QUASIT
    QUASIT --- ---
    Tak z divadla mi napsali:
    "Rezervovala jsem vstupenky podle Vašeho požadavku. Prosím o jejich
    vyzvednutí do 4 dnů ode dne rezervace. V případěm že potřebujete
    rezervaci prodloužit, spojte se prosím s námi. Veškeré slevy budou
    poskytnuty po předložení platného dokladu a každému jednotlivci osobně.
    Děkujeme Vám - pokladní DVC"

Já bych to vzal na sebe, ale vy jste určitě studenti a budete uplatňovat slevy, takže, jak to udělat? Napadlo mě, že by si je tam šel vyzvednout každý sám.
    QUASIT
    QUASIT --- ---
    Tak ja bych mailem rezervoval listky, zřejmě se už nikdo nepřidá. Ale teď vlastně nevím, jestli Wizz chce jít nebo ne...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    LOG_LADY: hmmm...tak to je hezky...ach jo. Shopping and Fucking. Kez by to jeste nekdy chteli opakovat
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    ANNIE: naprosto nejexplicitnejsim, jeste vic nez v Shopping....

QUASIT: supeeer, tesim se
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam