• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANNIEQueer cinema loves Phillip Morris
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    WIZZ: me se ty prvni dva dily libily, takze dnes asi pokracujem :)
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    Probuzeni Jara se taky vydarilo a listky se sehnat urcite daji, takze taky doporucuju
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    ahoj lidičky - sháním všechny řady Queer as Folk US (!) v nejlepší kvalitě (nebo poslední dvě řady v jakékoliv kvalitě). Nemáte někdo? Stačily by i nějaký odkazy (nebo i rychlý torenty)........díííík
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    WIZZ: je to sesti dilna miniserie z produkce HBO s celkem hvezdnym obsazenim... vic na csfd
    QUASIT
    QUASIT --- ---
    WIZZ: Přišel jsem s předstihem a sprostě jsem se tam narval :) Lidí bylo dost, někteří museli sedět na zemi. Reputace toho představení se rapidně rozšiřuje, příští inscenace už je na stránkách Disku označená jako vyprodaná, ale s trochou drzosti nejdál dojdeš... :)
    QUASIT
    QUASIT --- ---
    Včerejší Mužské záležitosti byly výborné, vřele doporučuju. I když na druhé představení jsme si museli hodinu počkat, než dovezou ztracené CD s hudbou, vyplatilo se a stálo to za to.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak sem si stahl angels in america... zatim sem dal prvni dva dily... a vzhledem k tomu, ze se na to koukame ve dvou a nesmim predbihat, tak to este chvilku asi rozsledovany mit budu. ale uz po tom prvnim shlednuti si rikam, co to, ze to tu jeste vubec nepadlo? :)
    QUASIT
    QUASIT --- ---
    Takže přijít včas... díky za upozornění :)
    QUASIT
    QUASIT --- ---
    LOG_LADY: A sakra, to mě nenapadlo. Tam se nějak rezervujou sedadla?
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Jojo. Zkousky jsou zlo. Uz ani nevim, jak vypada svet venku...
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    ja myslela ze uz sou vyprofany... ale mozna se tam potkame... jdu na probuzeni jara.. :)
    QUASIT
    QUASIT --- ---
    Ve středu 14.2. jdu do DAMU na Mužské záležitosti, kdyby se chtěl někdo přidat...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    WIZZ: neboj. Zijem ve veku techickych zazraku. Muzu zapujcit po log_lady :)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    LOG_LADY: nahrano ;)
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    :) preji at nevypadne, mohu si to pripadne nekdy vypujcit prosim? slibuji ze lost kazetu vratim co nejdrive a s B_h by se takovato prodleva neopakovala..
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    LOG_LADY: S nejvetsi pravdepodobnosti to nahraju, kdyz nam nevypadne antena, coz se po nedavne rekonstrukci strechy deje az neprijemne casto...
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    ANNIE: nebudes to nahravat? ja uz to asi nestihnu ani nahrat ani dneska zkouknout...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Jo a začátky: B_h je mi strachem od 00:15 a A vy jste kdo od 1:40
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Snad není už moc pozdě na upozorněni: dnes na ČT 2 dokumenty B_h je mi strachem o vnímání homosexuality v židovské komunitě a A vy jste kdo? na téma homosexuality v Čechách. Běželo to už v neděli, což jsem bohužel prošvihla, tak alespoň teď...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Jojo. Bar v Celetne znam. Dorazim :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam