• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANNIEQueer cinema loves Phillip Morris
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Ze sekce Jiný břeh jdu na
    V Keilles parku
    http://www.febiofest.cz/cz/detail_filmu.php?filmid=2007055

Další teplý film http://www.febiofest.cz/cz/detail_filmu.php?filmid=2007175
    a Ztrátu paměti http://www.febiofest.cz/cz/detail_filmu.php?filmid=2007174

Jinak tam budu denně tak na tři filmy a za lístky jsem dala tolik, že na to ani nechci myslet...no holt film je film a pro umění se musí trpět :)
    QUASIT
    QUASIT --- ---
    Máte nějaké programové tipy? Sem s nimi, rád si nechám poradit od odborníků
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    LOG_LADY: sakryš. A zrovna zítra mám školu od devíti do sedmi. Snad tam ještě ve čtvrtek nějaký ty lístky zbydou...a jestli se rozhodneš jít se prospat na Psycho, dej vědět. Můžem odpočívat vedle sebe :)

WIZZ: Jojo. Klasika. Fronta a v programu zatrzeno, co chces videt :)
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    ANNIE: kompletní bude až zítra, kdy začíná ten předprodej, ale doufám, že většina bude už dnes....
    tak už vim, na co pujdu, když budu mít nedostatek spánku,dobrý nápad :)))))
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    LOG_LADY: 12, 24 je to až takovej rozdíl? :) Stejně to pruměrnýho diváka uspí po pár minutách :) (a ano, stále na to chci jít, pokud to nebude kolidovat s něčím dostatečně teplým)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    A máte teda někdo link na program nebo jsem ten jedinej diletant, kterej ho nemuže najít? (stává se mi to totiž až trapně často :) )
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    WIZZ: :) doufám v něco takového, no uvidíme podle nabídky, třeba na formuli dávali pořád trailer a naštěstí dostatečně zaujal..
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    a co, kdo se mnou pujdete na teply japonce/asiaty?
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    ANNIE: jo o zom sem taky cetla, ale porad nevim, jestli na to mam dost odvahy a ano, perverze.. mimochodem nebylo to "jenom" 12 hodin?
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    LOG_LADY: Ja taky ne..pripadam si jak idiot :) Ty typy mam podle toho, co jsem tak různě četla. Třeba mě až perverzně láká Psycho zpomalené do 24 hodin...
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    ANNIE: jeee, ja ten program pořád nemůžu najíít:(
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    LOG_LADY: Též doufám :) Teď se jen začít probírat programem, ale už mám pár sourkomých typů...aaaa. Těším se :)
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    ve stredu začíná předprodej na febio, hurááááááá.A pak se tam doufám všichni potkáme
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    LOG_LADY: Jojo. Nejak to zorganizujem :) A tesim se i na caj v garazich. Ja tam jeste nikdy behem Febiofestu nebyla...
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    ANNIE: cas se jiste najde, jen se musime domluvit aspon tyden dopredu..
    no to mas asi pravdu.. ale muzem zaskocit do garazi na caj, mezi tema filmama...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    LOG_LADY: Ale Febiofest je az hodne koncem brezna, ne? To si neudelame jeden vecer cas na sraz? Stejne to s Febiofestem dopadne jako s Mezipatrama. Budem se potkavat jen cestou ze salu do salu :)
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    ANNIE: ja chci taky sraaaaaz, ale vypada to, ze sme vsichni tak vytizeny, ze se sejdem "az" na febiofestu..
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Mno. Tak změna. K Hedwize jsou anglické titulky...začínám slepnou, už asi...fakt :)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Jo a ještě jednou upozorňuji, že mám k dispozici na dvd Hedwig and the angry inch jen teda v originále a úplně bez titulků...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Tak co sraz, mily pratele queer filmu. Pohnem s nim nejak? :)

Ja si na seznam pridavam 20 centrimetrů na dvd s eng. titulky a Zkrocenou horu dokonce s českými :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam