• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANNIEQueer cinema loves Phillip Morris
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    LOG_LADY: tak na kamaradeni by to mozna chtelo Jackovi pozvat Heata a Bernalovi Diega...tomu uz bych pak rikala pokoukani :)
    WIZZ: k sezrani...
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    ahaaa, no, tak o tom by se uz dalo uvazovat, hmmmm, tak kazdy druhy patek a jednou za dva mesice na vikend? abych mela nahradu... nebo by se chlapci mohli kamaradit, to by byla nejlepsi varianta...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    LOG_LADY: :D co treba nejaky ten Bernal, hm?
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    WIZZ: :D vyborne! Myslenka maskarniho opet oziva...
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    ANNIE: jako za duncana bych mozna menila, ale zase toho bych taky chtela spis pro sebe,nehledete na to, ze toho bys mi asi ani nebrala... ach jo, to nevim, jak to udelame teda, nechce se mi vzdaavat ani jednoho, jedine bys vymyslela jineho reprezentanta....
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    WIZZ: A co k srazu se nevyjadris? ;) Jinak ma tvuj prispevek podobnou informacni hodnotu jako nase hlubokomyslne zamysleni se nad sexy teplym kovbojem ;)))))

LOG_LADY: :D ja porad premyslim, jestli bych ho nemohla ze nekoho vymenovat, ale nejak me zadny dalsi takhle luxusni kocourek nenapada...
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    :) hehe, mas ho tedy mit, i s bonusovym tydnem.
    je vyhodne byt spoluspravce:)))
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    no to ja se zas budu snazit ;) I kdyz ne, ze bych nebyla hodna i normalne...sirim queer kulutru i mezi straight publikum s nasazenim vlastniho tela ;)
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    :)) no dobre, to by slo, mozna nekdy i tyden v kuse, kdyz budes joo hodnaa
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Jestli se nekdo prodere timhle chatem, ale vzhledem k tomu, ze by to mely promazavat spravci a to jsme vlastne my, tak to je asi jedno :))))

Kazdy druhy patek a jednou za dva mesice na vikend? ;)
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    :D :D mozna bych ti ho teda pujcila
    joo, erra bude nejlepsi, muzu to pak zase rezervovat, jestli se jeste nekdo prihlasi..
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    :D :D :D tenhle luxusni kocourek by nemel chybet v zadny domacnosti

A co misto? Klasika Erra?
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    :) asi to bude nejlepsi no, tohle by chtelo delsi pripravu,jeeejeee, skoro bych si ho prala pod stromecek, ale to uz asi uplne odbiihaam
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    :D vim ktery a asi se na vyberu shodnem. Obzvlaste po patku ho mam plnou hlavu ;)
    tak zebysme opustily tematicky sraz a nechaly ho pouze jako vymenny? :)
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    :))) no jooo, to je fakt, ja bych chtela byt taky cowboy a myslim, ze vis ktery... aaa, tak nevim, mozna by to chtelo jinou tematiku, ale nic mne nenapadaaaa...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Ja kolisam mezi mnoha (Briane Slade, libovolny kovboj ze Zkroceny hory, Stuart - QaF), vetsinou sou to chlapi, takze mi asi nejlip vychazi transvestita ze Snidane na Plutu. Tomu bych se mohla alespon nepatrne priblizit :)
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    :) kdyz ja mam jenom bai tieh nan
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Oblibena queer postava? :)
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    :) joooo, to by bylo supeeer, nejake konkretnejsi tema?
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    :D
    takze jsou nejake namitky proti patku 13.? Muzem to pojmout treba i nejak strasidelne...masky a tak
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam