• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANNIEQueer cinema loves Phillip Morris

"Q" nový magazín české televize o queer tématech. Každý čtvrtek na ČT 1 http://www.ceskatelevize.cz/program/10121061347-04.01.2007.html
    průběžné téma: VÝMĚNA FILMŮ. ID a jejich seznamy jsou průběžně přidávány na nástěnku!
    Queer film - teplý filmový archiv

diskuze o seriálu L WORD!!! [ The L Word ]
    rozbalit záhlaví
    SHIRLEY
    SHIRLEY --- ---
    ANNIE: ajaj..;-) tak jinak...ja vejdu budu se tvarit bezradne a v leve ruce drzet videokazetu nebo cedecko...a vy si me privolate ?;-)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    SHIRLEY: Na nastenku to hodim :) No a jak nas poznas...Vzdycky se osvedcila jedina metoda. Obchazet vsechny lidi a ptat se "queer cinema"? :)
    SHIRLEY
    SHIRLEY --- ---
    ja se taky prihlasuju ze prijdu...jen nevim jak vas poznam kdyz vas vlastne asi nikoho neznam...

a seznam filmu na nastenku co mam je nekompletni ale prozatim kdyz tak...

Monster
    Brokeback mountain
    Fucking amal
    Shortbus
    Fire
    Tipping the velvet ( ale musi se k tomu snad stahnout nejakej kodek ci co..)
    Urbania
    A home at the end of the world
    Big Eden
    Mambo italiano
    Hours
    Garcon stupide
    Get real
    Happy endings
    Somerstum
    Zeny na pokraji nervoveho zhrouceni

vypalit bych pripadne jeste stihla ale asi uz jen v omezenem mnozstvi...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Hru na pláč zajistim. A filtr mi řekl, že sis kdysi ode mě objednával i Než se setmí, Hunger a Pillow Book. Platí to ještě?
    QUASIT
    QUASIT --- ---
    Já taky přijdu.
    Rád bych vymáčkl z někoho tyhle filmy: Another Gay Movie, Teorema, Hra na pláč, Angels in America. Děkuju, pámbu vám to oplať na dětech ;)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    SPLIFFBOY: Doplnim
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    a snidani na plutu - dvd. ten shortbus je divX
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    este sem koukam zapomnel na seznam napsat shortbus...ehm, pardon :)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    MRS_BRIGHTSIDE: Ale nebylo to dneska, ze ne? Nebo zacnu vazne pochybovat o svoji pricetnosti... Matne si pamatuju, ze jsem si kdysi na tohle tema delala legraci ;) Jo a Lost pochopitelne bude...jsem hodna. Tak hodna!!!
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    ANNIE: jo, nutilas mne k tomu, jeste s takovym tim povyseneckym vyrazem ostrilene nyxacky/majitelky klubu, no proste fuj, tak abys mne zitra neposlala domu, ehm :) a nezapomen na me lost, coz snad muzu vzpomenout i na teto odborne platforme, kdyz uz cekame, kdo z hlavnich predstavitelu je queer
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    MRS_BRIGHTSIDE: :D :D :D to je narazka na me? Ja prece na zadnym ohlaseni netrvala? Nebo jo? Ronnieho pamet uz neni, co byvala...
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    tak mi bylo receno, ze se mam tez ohlasit, ze se budu ucastnit srazu, coz timto cinim, prestoze trvam na postoji, ze jako pritelkyne majitelky klubu bych mela mit pravo na jistou exkluzivitu. ale prihlasuji se, tesim se zitra do erry, a doufam, ze po tomhle splneni oficiality si spokojena :)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    SPLIFFBOY: ok. Jdu to hned vypalit ;)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ANNIE: mas je mit, ja te poprosim o hru na plac a head on, diky :)

jinak sem se este chtel omluvit, ze sem vubec nedokoncil to casovani ruznejch titulku, do ktereho sem se driv vrhnul, posledni dobou fakt uz absolutne nestiham, delam na 1,5 uvazku, snazim se stihat vztah, i se trosku pripravit na prijimacky, pac chci zas studovat... treba nekdy ve vzdalenejsi budoucnosti, dik za pochopeni ;)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    ANNIE: A ještě Kapky deště na rozpálených kamenech...děkuji :)

AKTUALIZACE NÁSTĚNKY JE KOMPLET !!!
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    SPLIFFBOY: Jo a jak tak na to koukam, tak i Death in Venice...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    SPLIFFBOY: Tak ja bych rovnou poprosila Angels in America :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak nevim, myslim, ze takhle je to ted kompletni... jen bych k tomu doplnil, ze ted nemam doma dvd Zruda, Mambo Italiano a Spatnou vychovu... jsou u Matesa bohuzel... jinak to La Fate Ignoranti uz mam stahnuty v OK verzi. a Presque Rien sem vubec nevidel, doporucil stahnout Mates, nemuzu nijak zhodnotit a ani netusim, o cem to je... jeste mam ted doma tu US verzi Queeru v divXu (eng audio, esp titulky), ale nebudu si ji sam zalohovat. Pokud neco chcete, snazte se mi napsat jeste vecer :) zitra skoncim v 17:00, mozna pak po praci jeste necomalo vypalit stihnu, kazdopadne ste me prijemne prekvapili srazem uz od 18ti, to by snad fakt na chvili slo.

ten seznam:

20 centimetros , divX
    A Home at the End of the World, divX
    Angels in America, divX
    Big Eden, divX
    Cachorro, divX
    Death in Venice, dvd
    Formule 17, divX
    Fucking Amal divX
    Gay sex in the 70s, dvd
    Get real, divX
    Happy endings, divX
    Hedwig and the Angry Inch, divX
    Garcon stupide, divX
    Hours, dvd
    Kachni sezona, divX
    Kapky deště na rozpálených kamenech , divX
    Kinsey, dvd
    La Fate Ignoranti, divX
    Latter Days , divX
    Letni bourka, divX
    Mambo Italiano, dvd
    Než se setmí, dvd
    Presque Rien, divX
    Queer as a folk UK 1 i 2 , divX
    Sametová extáze (Velvet Goldmine), dvd
    Špatná výchova, dvd
    Teorema , divX
    The Adventures of Priscilla, Queen of the Desert, divX
    The L word I a II, divX
    The Pillow book, divX
    Urbania, divX
    Vše o mé matce, dvd
    Wittgenstein, divX
    Zkrocena hora, divX
    Zrůda, dvd
    Ženy na pokraji nervového zhroucení, divX
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    tak ja si jeste prihodila na nastenku Pourqoi pas moi.....
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Dittrichuv seznam pridan na nastenku. Fakt uz tam nikdo nechcete pridat nic dalsiho? Se Spliffem pocitam, ze to tam hodim nekdy vecer...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Jo a ja si jeste do seznamu pridavam Gay sex v 70. letech , kdybyste nekdo chtel :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam