• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANNIEQueer cinema loves Phillip Morris
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Jo a mimochodem, omlouvam se za plany poplach ohledne Grega Arakiho. Zjistila sem, ze ho mam uplnou nahodou komplet divx, takze to pridavam do seznamu a kdykoliv muzu zapujcit :)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Meziaptra 2007 se neúprosně blíží a společně s festivalem tu je i nová znělka. Ke zhlédnutí je k dispozici zde: http://www.mezipatra.cz/2007/o-festivalu/znelka.html . A když už je nová znělka, tak je i nová anketa. Hlasujte. Jak se vám líbí letošní úvodník Mezipater?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    v levnych knihach aktualne k dostani Total Eclipse s bozskym Leem jako Rimbaudem... :D

jinak je tam teda jiz nejaky cas k dostani take Teorema
    SLEEPY
    SLEEPY --- ---
    ANNIE: ozvi se mi do posty nekdy za tyden.
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    SLEEPY: skvele. Myslis, ze by to slo nekam hodit?
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    LOG_LADY: to bych byla moc vdecna :) Je to pro Q, takze zasluha pro queer lid...
    SLEEPY
    SLEEPY --- ---
    ANNIE: Mysterious Skin mam
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    joo, to davali predloni na febiofestu,Mysterious skin sem videla, no ale nemam bohuzel, maximalne kdybys chtela pujcit tu knizku s filmovejma anotacema, jestli to mas studijni...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Verim, ze by to bylo v seznamu, ale pro jistotu se zeptam. Nemate nekdo filmy Gregga Arakiho? Konkretne Doom generation, Mysterious skin nebo Zkurvenou nudu? Dik :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    DESEO_MORTAL: jakej email? toho loginu vlevo si nevsimej. dole sjedes akorat na freedownload, pak zavres tureklamu, co se otevre, opises kod, das begin download a pokud budou volny sloty, nabidne ti to, kam chces soubor ulozit. pokud sloty volny nebudou, zkus to znovu, na filefactory se to imho se slotama da, za chvili se uvolnej...
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    SPLIFFBOY: chtel jsem to zkusit stahnout, ale nejak nemam ten e-mail-)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    QUASIT: na strankach febiofestu je fajn anotace.film urcite doporucuju, jen je hacek v ty jeho dvojjazycnosti... je anglicko-francouzsky, francouzstiny je tam sice min, ale pokud nekdo film nevidel na febiu a francouzsky neumi, sledovani to zneprijemni. jinak super film.

http://www.febiofest.cz/cz/detail_filmu.php?filmid=2007174
    QUASIT
    QUASIT --- ---
    SPLIFFBOY: mohl bys prosím hodit odkaz na IMDB? Hledal jsem to, abych věděl, jestli to mám stahovat, ale nějak nemůžu najít žádný film s tímhle názvem s queer tématem
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    VOJTIDLO: za sebe muzu rict, ze ne
    VOJTIDLO
    VOJTIDLO --- ---
    kouknul jsem se na nastenku, ale k memu zklamani jsem nenasel u nikoho film Trick z roku 99... vazne ho nikdo nemate?
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    a ze se vnucuju, slo by to uploadnout? Vypada to velmi slibne...
    jinak ja se taky hlasim, ze ted budu mit k dispozici vyborny pripojeni, takze muzu hazet veci, ze sveho seznamu, mate-li nekdo o neco zajem...
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    WIZZ: klidne ti to od nej sezenu, pokud ovsem nespechas, do pondeli je na Slovensku a v utery spolu letime na tyden do Barcelony... tak pak nejak.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    WIZZ: muj Mates to ma a je z toho desne unesenej... ja to este nevidel, pac ktomu nema titulky a ja sem posleni dobou desne linej.

btw amnesii uz sem uploadnul... ale vul sem vytvoril nazev archivus apostrofem a ten link to sice vytvorilo, ale je nepouztelnej... udelam to znovu, az pobezi pocitac v nejblizsi dobe naprazdno.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    zacinam pracovat z vetsi casti z domova... procez potrebuju net bez limitu... uz sem si ho zaridil... a kdyz uz ho mam... jakmile si vycistim disk, zacnu zas vic stahovat... a soucasne se nebranim tomu sem tam neco uploadnout. takze pokud je treba o neco z myho seznamu zajem, muzete mi to navrhnout :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam