• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANNIEQueer cinema loves Phillip Morris
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    ANNIE: super, tak ti to tam hodim az pojedu kolem..
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    LOG_LADY: hele ja tam jsem porad. A popravde, uplne se mi podarilo zapomenout, ze to mas :) ach jo. musim si uz konecne koupit diar :)
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    ANNIE: ja ti to musim vratit, v patek treba nebo zitra jestli budes.. omlouvam se za prodlevu..
    LUCKYSWEETY
    LUCKYSWEETY --- ---
    bych se s tim vypalovanim pridala, kdyby to nekoho moc neotravovalo ,)
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    ANNIE: ju, tak to ještě vydržím :) , klidně můžeme dát sraz a já si to vypálím na notebooku, zatímco budeš pít svůj vybraný drink :)))
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    MADRONA: ja to mam, ale priznam se, ze ted vubec nemam cas. Leda tak po mezipatrech. To snad bude uz trochu lepsi...
    LUCKYSWEETY
    LUCKYSWEETY --- ---
    ,DDD zzzz
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    Hele já vím že otravuju, ale kdyby mi někdo mohl vypálit The L World, ráda se nějak pěkně odměním... co? :) Máte to někdo? Prosíííím, chybí inspiračka :))
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    BLEESKO: Treba dneska se urcite vyplati zajit na Uchyla Orlanda, protoze bude pritomna i sama reziserka a to stoji urcite za to!
    BLEESKO
    BLEESKO --- ---
    ANNIE: pravda, uz ses o ni vlastne zminovala. z nepochopitelnych duvodu jsem nebral tvoje doporuceni v potaz..
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    BLEESKO: opakuju se, ale cokoliv od Ulrike Ottinger. Je to takovej Jarman v suknich, ale vtipnejsi. Nepopsatelny, musi se to videt :)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Poison bych vyvazovala zlatem. Uz to shanim hrozne dlouho a nic...
    BLEESKO
    BLEESKO --- ---
    a jinak z filmu zatim vubec nevim, na co zajit. mate nekdo nejaky tip z mimovikendovyho programu? popravde me nic z popisku natolik nazaujalo.
    BLEESKO
    BLEESKO --- ---
    ja jsem se byl vcera podivat na prednasce v goethe institutu - vydrzel jsem jen na tu prvni (temer dvouhodinovou), ve ktere slecna mapovala historii queer filmu. a ackoli tema se melo dotykat hlavnich charakteristik queer filmu, byl to spise popis jednotlivych vyznacnych obdobi a klasickych predstavitelu s nekolika filmovymi ukazkami.
    nicmene aspon jsem se dozvedel o filmu Poison,jehoz ukazky vypadaly docela zajimave a kterej slecna uvadela jako typickej priklad new queer cinema.
    nemate nekdo? http://www.imdb.com/title/tt0102687/
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    za sebe se omlouvam tim, ze mam fakt hodne narocnej tejden, k netu sednu jen na okamzik rano nez se nasnidam a vecer nez jdu spat... :(

ANNIE
    ANNIE --- ---
    Mimochodem, loni to tu behem Mezipater celkem zilo. Kam ste se vsichni ztratili?! Kde sou vase postrehy a kratke recenze?! Vzdyt vas v tom kine potkavam?!!! (a nechteje, abych jmenovala...)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Tak co prednasky dneska? Byli ste tam nekdo?

My se tam nedostaly, za to sme videly samy dobry filmy. Kratke filmy pro melancholiky kvalitni, Pisoar naprosto genialne postmoderni (uz nikdy se nebudu na Ejzenstejna divat tak jako driv) a pak naprosto famozni a dechberouci Dorian Gray v zrcadle bulváru !!! Tak nadherne stylizovanej a pritom zabavnej a chytrej film sem snad nevidela. Trval dve a pul hodiny a uteklo to jako nic, plus Ulrike Ottinger je moc sympaticka a vubec. Videt neco od ni je temer povinnost!!!
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Ja myslim, ze to ani nebyl jeji zamer, tam neco nicit. My sme sedeli asi ve druhy nebo ve treti rade a bylo videt, ze ji to s tim sprejem moc nejde a ma co delat, aby ji z toho vzniklo alespon neco vzdalene podobnyho zene :)
    LUCKYSWEETY
    LUCKYSWEETY --- ---
    tak tak
    DITTRICH
    DITTRICH --- ---
    jj, Ester byla výborná, zahájila to s grácií a humorem sobě vlastním. I filmy stály zato.
    Jedinou vadou na kráse byla ona mladá "výtvarnice", která měla zkarikovat pana prezidenta do podoby ženy. Buřičství, fajn, ale nemusela nám u toho sprejem skoro zničit přednáškovou tabuli
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam