• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANNIEQueer cinema loves Phillip Morris
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    no to jo-)))) ted jsem si vzpomel na mexickou znamou, ktere jsem chtel ukazat almodovaruv film a po dvaceti minutach prohlasila, ze nerozumi ani slovo-)))
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    WIZZ: bohuzel mi ta moje spanelstina staci na rozlusteni toho listecku na konci a koncim-)))
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    WIZZ: takovy veci bejvaj nejuspesnejsi-))) pamatuju si jednoho francouze z davnych mezipater... mluvil napred o tom, co to je byt gay... jakoze hrozne vazne. a pak zacal rikat, ze byt gay je taky o koureni ptaku a mrdani pri hudbe dalidy-))) a byl to jedinej film, co tam stal za to
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    mrknu na to... vypada to skvele "jinak" trochu fresh air-))
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    DESEO_MORTAL: :-) i to je moznost :D
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    videli ste boy culture? bylo mi doporuceno... sotji za to hledat na netu a stahovat? pripadne ma to nekdo? :)
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    SILENTBOB: asi budu spis v nejakem qabaretu-)))
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    jo, mam to.

jink na gaytitulky.info je to uploadnuty od nekoho jinyho a linky se zatim jevej byxt funkcni... tak doporucuju zkusit ty, pokud by byl nejakej problem, tak to nekam uploadnu ja.

jee a koukam, ze k tomu uz nekdo prelozil titulky... fajn, bych si to mohl dneska pustit znovu :)
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    kouknete se na silvestra v 1:00 na CT2 na Qabaret :) stoji za to :)
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    ogay-)
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    WIZZ: a da se to nekde jinde nez v brne videt? resp v praze?
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    WIZZ: tak jedno velke tajemstvi mam vyresene-)))
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    WIZZ: mam model te veze na klicence od kolegy i s tim medvidkem, tak proto se ptam-)))
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    WIZZ: takovej ot dotaz.... ta tvoje ikonka je z ty banky v madridu?
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    WIZZ: jo, je to tematicky klise, kdyz jsme to zacali sledovat, hrozne jsem se smal, protoze jsem mel pocit, ze jsem se vratil k prvnim dilum beverly hills nebo podobne, ale rikam, nakonec jsem hrozne brecel-)))
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    oblibenej film myho kluka http://www.csfd.cz/film/91461-latter-days/ ... trochu americka prasarnicka, ale nakonec fakt hezky... jo i jsem brecel
    CARODEJNICE
    CARODEJNICE --- ---
    MONICARDIO: A máš mé díky... (ale tohle bylo psáno chronologicke ještě před dotazem v TLW :-)
    CARODEJNICE
    CARODEJNICE --- ---
    Ahoj. Neni tu někdo, kdo by měl film Dívky v uniformě (Mädchen in Uniform) jakoukoliv verzi? Na nástěnce jsem jej nenašla... Díky
    NUFINKA
    NUFINKA --- ---
    TYEN: mno..... nektere mi prisly fakt zvlastni (jej D. me ted prasti ;-)))
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    ehm...nejsem zas takovej negramot. Samozrejme Dereku Jarmanovi. Jen se mi to uz nechce prepisovat :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam