• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANNIEQueer cinema loves Phillip Morris
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    JESTE JEDNOU OPAKUJI..... PROSIM kdyby nekdo mel listky na otto navic a nemel komu je dat, tak za ne dam cokoli:-)
    QUASIT
    QUASIT --- ---
    DESEO_MORTAL: Co si budem povídat, většina queer filmů nejsou žádný perly, ale tohle je i v rámci kategorie dost dole. Dá se na to koukat jako na dokument.
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    QUASIT: sakra to jsem chtel taky videt ale nejak jsem se na to nedostal... takze to stalo za ...?
    QUASIT
    QUASIT --- ---
    ARSENE: docela mě mrzí, že tohle neuvidím.
    Dnes shlédnut Obdivuhodný boxer, zajímavej osud, ale film katastrofa, thajský transgender Rocky. Snídaně na Plutu je asi o pět tříd výš.
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    LOG_LADY: super, diky:-))
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    DESEO_MORTAL: uf, sem to nemohla najit... ale dobry, mimpradne tam jsou
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    LOG_LADY: shanim sepej s angl. titulkama.... nevis?
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    vyšlo dneska Šeptej na dívídí, k mlady fronte

VAUGHT: díík, ja vim! :D ne, vazne mi to prislo jako to lepsi, co sem letos videla a tobe by se mohla libit hlavni hrdinka!
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    ARSENE: doufam, ze v patek jeste budou listky... hrozne jsem to chtel videt uz predtim ale nevyslo mi to
    ARSENE
    ARSENE --- ---
    http://www.febiofest.cz/cz/detail_filmu.php?filmid=2008189 - Otto byl vážně pecka! ani zdaleka nejenom nesmirna legrace, nejenom pohledni mladi a nemrtvi muzove, ale hlavne nejpoctivejsi hnipajici a nasranej q filmovej punk. Doporucuju, sec muzu.

Tady je (lec pekne zavadejici) trailer: http://www.youtube.com/watch?v=CIIUIs8YmIs
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    a vcera jsem misto zivotu za ctvrtak, kterej byl vypro, ale nakonec ho nedavali, dostal na cut sleeve boys - totalni parada... malinko jednoduche a najivni ale prijemny v tom, ze se v tom clovek trochu najde... teda teplous
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    SPLIFFBOY: nevzdavej to.... musis jit pres mrtvoly protoze febio ma neschopny a pomaly zamestnance ale dulezita informace je, ze je tam lastminute pokladna kde to muzes koupi tak,. ze to na posledni chvili stihas
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ja mel nakonec chut na Život za čtvrťák / 25 Cent Preview dnes a Opálené linie / Tan Lines s Plán / Blueprint v patek, ale vsechno se to pres online system jevi vyprodany, tak moc nevim, jestli se mi chce jit doufat do kina, nebo se radsi proste smirim s tim, ze sem letos febiofest nejak nezvladl...
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    teda, kdo dneska od 20:30 stihnete, bezte na Krutost, neni to tak moc Q, ale je o vyborny film a jak nazev napovida, krutý...
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    QUASIT: ahaaa, no nic.. a chystas se jeste na neco?
    QUASIT
    QUASIT --- ---
    QUASIT
    QUASIT --- ---
    LOG_LADY: Já už si koupil lístky na středu, poňádž ve čt už budu v Brně
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    WIZZ: jak funguje to ziskavani listku predem? Normalne u pokladny nebo se ceka pred salem? (fakt sem trochu zpitomela z Varu)
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    QUASIT: jehee, pojdte na to ve ctvrtek, takove male nocni promitani..
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    QUASIT: jo to zni skvele!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam