• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANNIEQueer cinema loves Phillip Morris
    CARODEJNICE
    CARODEJNICE --- ---
    DESEO_MORTAL: No, hlavně že se to dá nějak zesynchronizovat ;-)
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    CARODEJNICE: ne, nelibilo, ach jo:-) mam moc specifickej vkus bud na filmy nebo na boyfriendy
    CARODEJNICE
    CARODEJNICE --- ---
    DESEO_MORTAL: Nelíbilo? To nechápu :-) Je to jeden z mých nejoblíbenějších filmů :-) (Jen mě štve, že to dvojka vysílá tak pozdě!)
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    CARODEJNICE: muzem se na to treba koukat spolu okradeni o dech:-) nikomu z mych boyfriendu se to nelibilo:-)
    CARODEJNICE
    CARODEJNICE --- ---
    DESEO_MORTAL: Ta je krásná, ale pro mě jsou tam i emotivnější. Když třeba pozoruje toho kluka. Je v tom ta zakázanost, novost, strach, touha... A celkově má ten film skvělou kameru, i pohledy na pobřeží atp. jsou dechberoucí.
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    CARODEJNICE: to miluju:-) hlavne scenu kdy umira
    CARODEJNICE
    CARODEJNICE --- ---
    A ještě z tepla našich domovů (:-) ) se dá shlédnout toto:
    Smrt v Benátkách (Morte a Venezia)
    Stopáž: 125 minut
    Rok výroby: 1971
    Vysílání: pondělí 7. 4. po půlnoci - 00:15

úžasnej film!
    CARODEJNICE
    CARODEJNICE --- ---
    DESEO_MORTAL: Butch Jamie - teda jestli se zlepší počasí, chci tam dojít, ne doplavat :-)
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    CARODEJNICE: na co jdes ty?
    CARODEJNICE
    CARODEJNICE --- ---
    DESEO_MORTAL: :-)))) Ale asi nejdem na to stejné :-)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    SPLIFFBOY: aktualizace bude vitana;)
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    stoji asi 11 liber tak to neni pri dnesnim kurzu tak hrozny:-)
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    SPLIFFBOY: dam cokoli za kopii cut sleeve... nebo nevim ja popravde radfsi film koupim legalne a ocenim tak tvurce
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    CARODEJNICE: jo? ja jdu dneska zkouset taky, tak se budem rvat:-)))
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    jo a taky sem konecne! nasel eng titulky na film amnesia (pro me absolutne nejzajimavejsi, co bylo mozne videt na febiu vloni).

plus bych asi mel vyuzit prilezitosti, ze tahle diskuze behem febia ozila... a zaktualizovat seznam svejch filmu na nastence :) (teda ja bych si mel obecne odelat ve filmech poradek :D )
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    nasel sem na torrentech cut sleeve boys a tan lines, tak snad se to stahne.

kdyby nekdo nasel na netu blueprint, dejte echo, ja to dneska asi nedam. na hrani komedie u pokladny nejsem ten spravnej typ... a uz takhle mam na dnesek domluveno tolik veci, ze to musim seskrtat.
    CARODEJNICE
    CARODEJNICE --- ---
    DESEO_MORTAL: Ale já na takový dramata nejsem stavěná, byla jsem dost ve stresu :-)) (a zejtra mě to čeká zas :-)
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    CARODEJNICE: jo, udelali jsme to takytak. a mel jsem podporu jejich supervisora, tak super
    CARODEJNICE
    CARODEJNICE --- ---
    SPLIFFBOY: No rozhodne tam nejdi jen tech deset minut pred zacatkem, jak pisou. My jsme se temi instrukcemi ridily a malem jsme sly zas domu :-) Proste to chce prijit k LM kase, zeptat se, jestli jsou listky, delat blbyho, ona Ti rekne, ze nejsou jeste, ze az po tom, co film zacne se v sale uvidi, jestli tam zbyla mista. No a pak to chce se u slecny (pana) ujistit, jako ze s Tebou pocita a oxidovat kolem te kasy, cist si program... atp :-) Trochu komedie, ale v nasem pripade se vyplatila :-)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    pokud by nekdo nahodou byl z Pardubic a chtel zkusit toho boxera, jez tu byl sepsut :)
    tak na iboys na me ted vybafnul banner vedouci sem...

jinak ja vam nevim, chtel sem zitra tedy zkusit stesti u te LM pokladny na Blueprint, ale podle toho, co popisujete, na to asi kaslu... radsi se budu snazit to najit na netu, nez abysme tam s kamaradem trceli zbytecne, na Andel to mam pres pulku Prahy...

s jakym predstihem zacne sledcna rozdelovat poradova cisla cca?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam