• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANNIEQueer cinema loves Phillip Morris
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    Neví někdo kde by se dal sehnat film Man who loved Yngve? Nebo i knihu v Aj (ale myslim, že to nebylo přeloženo)...
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    KATULINKA: DIKY... ale ta asi bude mit jenom ceske:-(
    KATULINKA
    KATULINKA --- ---
    WIZZ: ano, jsem to ja, ktera vzdy zapomene..:(mrzi me to
    KATULINKA
    KATULINKA --- ---
    DESEO_MORTAL: nedavno ji prodavali v trafikach, mozna se zkus optat nekde v nejblizsi trafice
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    hele ja vim, ze to neni vubec queer film, ale doufam, ze by mi nekdo moh tady pomoct - shanim amelii z momartre s anglickejma titulkama.... vi nekdo?
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    se tesim
    JANITA
    JANITA --- ---
    určo juknu.
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    hola akorat jsem pokrival (video/editace) 14. philadelphsky mezinarodni gay & lesbicky filmovy festival tak mrknete na nasi produkci http://www.streettalkin.com/gayfestival.html

a rozhodne dejte report ze zaverecne party http://www.streettalkin.com/closing.html

DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    tohle jsem nasel na facebooku, zatim jsem nemel cas to zkoumat tak za kvalitu nerucim
    http://gaylesbianmovie.blogspot.com/
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    Puccini for begginers me teda zklamal, za a sem ocekavala a tesila se na operni muziku prorustajici filmem:-( a za b mi to prislo takove cele ...jalove?
    vsecky ingredience ok: novy jork, i tenhleten menheten, intelektualni prostredi, vtipy, zapletka...ale jaksi bez chuti a bez zapachu. ne ze nedobry , proste...jo, asi nenajdu lepsi slovo - jalove.
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    nevideli ste ve Varech Muze, ktery miloval Yngveho? Bezva punk, a muj festivalovej teplej film of choice :)
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    http://mitbruno.com/ by me zajimalo:-)
    JANITA
    JANITA --- ---
    Tak jsem vcera videla konecne Mullholand drive (tjo, jsem dobre out :-D). Parada nejvetsi. Strasne se mi to libilo!!!
    JANITA
    JANITA --- ---
    DESEO_MORTAL: ježiš, to je dobrý, já si vůbec nevšimla, žes mi odpovídal... nene, na DVD. Můžu dodat.
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    JANITA:v kinech?
    JANITA
    JANITA --- ---
    Viděla jsem novej film All Over Me - hodně drsnej na můj vkus, ale v celku se mi líbilo... docela jsem o něm ještě chvíli přemýšlela, vlastně furt přemýšlím... btw, hraje tam mladičká Alice z L Worldu... no, je to celkově hodně syrové a realistické... chudoba, nevyrovnanost, hledání sexuality, drsné vztahy, american life style, trochu temnoty a taky o tom, že nemůžeme mít všechno, co cheme... nu, jsem z toho trochu rozladěná, ale asi doporučuju. :o)
    JANITA
    JANITA --- ---
    Jezis filmi s mekkym "i". Fuj, na co myslim!!! Omlouvam se... brrr,to se mi uz dlouho nestalo.
    JANITA
    JANITA --- ---
    To CARODEJNICE: no,to mas pravdu,vyssi rovinu v tom hledat neslo :-) a ja ji tam asi trochu hledala. Hlavne jsem to srovnavala s temi predchozimi filmi,co jsem videla, a byla jsem cela rozneznela a myslela,ze me to tak spravne "dorazi" a nic. Asi dost zalezi,v jake nalade se na to divas. Ale jako 'lehky teply zanr' to spatny nebylo. :-) Titulek na DVD zni: "Woody Allen meets 'The L-World" - docela vystizne :o)
    CARODEJNICE
    CARODEJNICE --- ---
    JANITA: No - mě se to docela líbilo. Nebrala jsme to ale jako hlubokomyslnou výpověď o nějaké rozpolcenosti ale jako takovou "povedenou taškařici", nebo jak to říct :-))) Některé hlášky, vtipy a situace byly celkem povedené - a když se v tom člověk nesnažil hledat nějaké "vyšší roviny", tak jsem to docela ráda shlédla a odcházela jsem z kina s dobrou náladou :-)
    JANITA
    JANITA --- ---
    No jakože mě se líbilo, že to bylo poměrně dost vtipné, některé hlášky a kousky fakt super... ale vůbec mi nesedla ta herečka v hlavní roli, prostě mě hrozně iritovala a nevim proč. Navíc jsem moc nerozuměla tomu, proč tam řeší, jestli má být s chlapem nebo s ženskou a vlastně byla k oběma citově docela dost vlažná, až pak na konci zjistila, že je vlastně furt zamilovaná do té bývalé přítelkyně. Jako ten nápad určitě dobrej, hodně lidí se určitě dostalo do podobné situace, ale prostě mi to úplně nesedlo, čekala jsem trochu víc...:o) Ale toť jen můj skromný názor...
    A ty? Tobě se líbilo nebo nelíbilo? :o)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam