• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANNIEQueer cinema loves Phillip Morris
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    :-D Naopak! cb fotka mu krome svalu dodava jeste charizma!!!
    BLEESKO
    BLEESKO --- ---
    myslím, že fankub bude zase rozpuštěn:

ANNIE
    ANNIE --- ---
    PATRA: vitej mezi nas, svalnaty Kamile!
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    MRS_BRIGHTSIDE: neni problem, a co lepe, myslim si, ze queer cinema a kamil by se jiste dalo nejak vtipne spojit dohromady. Ujmes se toho? ;) Prava na to mas
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    PATRA: hele, na to jsi malo osvalenej/obtloustlej, takze tva zast je jasne vysvetlitelna pocity menecennosti k blondakovi, ktery vynika jak vzhledem, tak intelektem, protoze je uplne mimo tvou ligu, brouku...

ANNIE: btw, neprejmenujem to tady na Fanklub KF? Queer cinema uz je stejne za zenitem oblast kinematografie, coz jen dramaturgove Mezipater jeste nepochopili...
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    ":D lol, tady to zacina byt schyyza.. jeste ze sem o kamilovi tak moc nerekla...
    PATRA
    PATRA --- ---
    ja jsem kamil vy buzny zasraný!
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    WIZZ: nejakej moc zajimavej clovek, v tomto momentu nejsem schopna dohledat v poznamkach jeho jmeno...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    ANNIE: objevila sem uzivatele jmenem TETSUO, dle diskuzi by odpovidal, ale naposled se prihlasil na nyx v roce 2002, takze nase budoucnost jako teoreticek jeho osobni zasti ohrozena nebude ;)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    MRS_BRIGHTSIDE: pry se o to posilovani snazi nekolik let a udajne to nikdy nebyl tuk, ale vzdy svaly!!! (a ano, tez doufam, ze tu neni)
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    DESEO_MORTAL: lide z jeho blizkeho okoli jsou to ochotni odprisahnout, na vlastni oci jsem jeste nevidela. mne pripada jen obtloustlej, ale to mozna je jen dizenterpretace... a queer :) (a doufam, ze neni na nyxu.)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    DESEO_MORTAL: :D :D :D

LOG_LADY: jen vede diskuzi. O jeho orientaci mi neni nic znamo, ale queer temata on rad... :)
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    Kamil je GAY?!nebo jenom vede diskuzi?
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    ANNIE:

svaly nejsou videt:-)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    DESEO_MORTAL: filmovy teoretik Kamil Fila :)
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    ANNIE: kdo je svalnaty kamil?
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    ANNIE: nikoliv :)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    MRS_BRIGHTSIDE: je to ta debata, co vede svalnaty Kamil? :)
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    z doprovodneho programu a vzhledem k tomu, co tady nedavno probehlo ohledne letosni znelky Mezipater: Špatná výchova: ‘kriploušské’ zobrazování a limity tolerance - doporucuji vsem kritikum letosni znelky - aby vylezli z pritmi internetovych diskuzi a prisli se pekne pohadat na verejnou debatu, at je to zajimavy :)
    ///utery 11.11. Vesmírna, Ve Smečkách 5 v 16.00///
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam