• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANNIEQueer cinema loves Phillip Morris
    LUCKYSWEETY
    LUCKYSWEETY --- ---
    kdo jde v patek do friends?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ANICASE: a nemas pocit, ze svym pristupem tu diskriminaci jen prizivujes? chapu, ze v obdobi dospivani clovek treba hur hleda silu se nad takove veci povznest, ale dokud te bude tolik trapit, co by tomu rekli druzi, nebde nikoho dostatecne zajimat, co tomu vlastne rikas ty sama.
    JANITA
    JANITA --- ---
    ANICASE: nechapu...

WIZZ: ta veta si hlavne dost odporuje.. "co maj tuseni" jake tuseni? "nevysvetlite, ze nejsete mezi tema teplyma"...

Boze!! slecna by mela nejdriv trochu povyrust a trochu premyslet, nez neco napise...
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    WIZZ: jo, taky mam trochu rudo pred ocima.... mozna by se lidi, co tohle napisou meli rozmyslet, proc na takovej festival vubec chodi

btw kdyz pujdu na festova; africkyho kina, jsem negr? jak to vysvetlim babicce, ze jsem cernej? a hlavne mama z toho asi bude mit problem, protoze tata je bilej
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Jen abych te uklidnila,ty fotky se stejne objevej maximalne na webu mezipater,kam se asi tebou popsany skupiny lidi koukat nebudou...
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ANICASE: podle tebou bookovanych diskuzi soudim, ze jsi jeste na stredni skole, je to tak? to jedine by me totiz uklidnilo :) pak dovedu pochopit, ze to takhle prozivas.
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Zas tak horky tema to ted uz snad neni,ne? Teply lidi uz u nas dneska nikdo nekamenuje a zaroven na festivalu neprobi haji zadny hromadny orgie v latex,proboha.Vzdyt je to jen tematickej filmovej festival...Jo a jinak jeste odpoved na tvou otazku,ne,nic se necenzuruje
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tohle jste zaznamenali?

Gay filmy v trafikách

jsem zvedavy, co se v te edici dal objevi...
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    :o)
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    mam za sebou mensi maraton.... dam si pauzu a pujdu na dalsi:-) posledni, co jsem videl je tohle
    http://www.ceskatelevize.cz/specialy/mezipatra/kratke-filmy/smrtelne-nevinne/hlasovani/odeslano/
    vubec mi to neprijde lgbt.... je to queer? :-)
    LURA
    LURA --- ---
    PATRA: Hurá, v Opeře to chodí :-)
    LURA
    LURA --- ---
    PATRA: Aha, chybí mi nějaký modul, proto se to nezobrazuje :-(
    ZIPPER
    ZIPPER --- ---
    :-))))
    LURA
    LURA --- ---
    PATRA: Jak je možné ty filmy vidět? V článku je napsáno, že jsou tam ke shlédnutí do konce listopadu, ale já je neumím najít...
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    no tak ted se jenom potvrzuje tohle MRS_BRIGHTSIDE:
    TYEN
    TYEN --- ---
    jee, anicko, parada! sem si rikala, ze az bude cas, musim jeste na nyxu zamakat na PR - a ty uz to delas za me...diky ti! jinak pokud vim, kamil gay neni ... mohla bych rict, ze to vim (temer) z vlastni zkusenosti :)
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    WIZZ: tak jako v kombinaci me a annie asi nic jinyho nevymyslis:-))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam