• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANNIEQueer cinema loves Phillip Morris

"Q" nový magazín české televize o queer tématech. Každý čtvrtek na ČT 1 http://www.ceskatelevize.cz/program/10121061347-04.01.2007.html
    průběžné téma: VÝMĚNA FILMŮ. ID a jejich seznamy jsou průběžně přidávány na nástěnku!
    Queer film - teplý filmový archiv

diskuze o seriálu L WORD!!! [ The L Word ]
    rozbalit záhlaví
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    LUSI: Report jsem psala já, ale do fotoreportu nejsou dát dvě jména :)
    LUSI
    LUSI --- ---
    MADRONA: moc pekny fotky! Me tam teda ale zachytila hrozne, jak se cpeme s kamaradem venku magnumem :))) Jinak ten report k tomu napsala trefne.
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    LURA: jojo :)
    LURA
    LURA --- ---
    MADRONA: Hezký fotky :-)
    Ale Mezi okny byla jen ta výstava, ne?
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    Menší fotoreport z Mezi okny a tak: http://www.mix.cz/fotogalerie.asp?id=854&sekce=1
    FANAE
    FANAE --- ---
    LUSI: jsem si ted vzpomnela, jak jsem se jednou ja nehorazne opila a ten mikrofon tam byl a lidi taky :D a ja zpivat OPRAVDU neumim a uz vubec ne, kdyz jsem opila :D
    LUSI
    LUSI --- ---
    JANITA: ze vahas!!! :)
    JANITA
    JANITA --- ---
    LUSI: ehm.. napodobne! minuly tyden jsem se ve friends prozpivala az do rana.. a jeste byla zachycena fotoaparatem..

nejsi ty blizenec, nahodou?
    LUSI
    LUSI --- ---
    ANNIE: karaoke se bojim nejvic. Jak dobre vis, v opilosti mam tendenci zpivat, ale nastesti nikdy neni po ruce mikrofon a vic nez takovy 3 prihlizejici :)))
    JANITA
    JANITA --- ---
    WIZZ: ty to taky umis pekne "decentne" rozjet. :))) se na to tesim..:ú))
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    WIZZ: :D))))

Holky já jdu ve čtvtek do Lucerny s KLarisou, v pátek mi začíná kurz řezbářství a končí v neděli, ale v pátek jen do 20.00 a v so a ne do 18:00, takže budu večer relativně společenská, ne však do rána :)
    JANITA
    JANITA --- ---
    WIZZ: jsem zvedava, kdy budu spat :)))
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    krome ctvrtka vzdy ve friends :)
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    WIZZ: party je kazdej vecer v praze :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ANNIE: no me bavi i tvyks, takze jeste zvazuju patecni WoW, ale vic to hrotit asi nebudu... prece jenom travit dny na teplych filmech a vecery na teplych mejdanech muzu jen s mirou... nebo by mi tobrzy lezlo krkem :D a karaoke se asi zdaleka vyhnu, ani sem nezaregistroval, ze se chysta. musim si nad ten program uz nejak sednout a rozplanovat si to.
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    SPLIFFBOY: je fakt, ze my tam budem asi tak trochu inventar...
    prave, on i program party vypada dobre, vlastne program vsech parties...obzvlaste se tesim na karaoke ve friends. Nikdy se mi nepodarilo se tam dostat a ted je konecne spravny cas se ztrapnit :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ANNIE: no ja mam moc rad Charli One a rad si zas poslechnu po case Henriettu, takze se myslim taky zabavim :) s vama tak nejak pocitam, ze vas budu potkavat na kazdem kroku :D
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    SPLIFFBOY: ja tam urcite budu. Myslim, ze to bude fajn zazitek. Takova dekadence trochu :) (myslim kombinace toho luxusniho prostredi a k tomu tepla party :) )
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    a jdete nekdo na tu party do mramoroveho saluLucerny?ja tam chodil do tanecnich, tak si to nechci nechat ujit :D pokud teda uz budu uplne fit.
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Zmenme tema! Jak se tesite na Mezipatra? Mate vybrany filmy? Popripade brnenska sekce, kde uz to bezi, videli ste neco zajimavyho?
    ZIPPER
    ZIPPER --- ---
    .... no nejspíš bude irelevantní to vůbec řešit, když to tak sleduju... ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam