• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANNIEQueer cinema loves Phillip Morris

"Q" nový magazín české televize o queer tématech. Každý čtvrtek na ČT 1 http://www.ceskatelevize.cz/program/10121061347-04.01.2007.html
    průběžné téma: VÝMĚNA FILMŮ. ID a jejich seznamy jsou průběžně přidávány na nástěnku!
    Queer film - teplý filmový archiv

diskuze o seriálu L WORD!!! [ The L Word ]
    rozbalit záhlaví
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    LURA: ja vim, uz jsem videl, co vyslo, diky;-D

kamaradka mi sehnala pozvanku na premieru MILK. co mam cekat?
    JANITA
    JANITA --- ---
    DESEO_MORTAL: tjo.. jses pekne out, ze nevis :)***
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    ANNIE: no.... ale treba je to dobry si to pustit.... k chipsum nebo nejakymu jinymu nenarocnymu jidlu jako kulisu
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    DESEO_MORTAL: jo. Treba film Sebastian (http://www.imdb.com/title/tt0114020/) je klenot. Dalsi nevim, treba se to vylepsilo...
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    iboys uz ma edici???? tyvoleeee
    LURA
    LURA --- ---
    Dnes vyšel další film v edici iboys: "Miluji jen tebe" :-)
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    MRS_BRIGHTSIDE:
    LOG_LADY: holky to je samý sliby chyby :) ... pak mi nezbývá, než sledovat spoilery na TLW :) Tak pokud se někdo uschopní, budu ráda ;)
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    MADRONA: jejda, jak te tu vidim, taky sem ti slibila filmy, co? mam to ted porad hekticky, ale pristi tyden snad uz by to slo... a dostanes tam bonus minimalne prvni l word...
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    MADRONA: ja ti kdysi slibovala i ty britsky qaf, ze jo? :)
    (a download mam blbej, poflakuju se po kavarnach s dobrym pripojenim, torchwood jsem dotahla vcera v mlejne).
    ja ti to kdyz tak muzu dodat, ale netusim kdy...
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    ALEXIS: Jack a jeho office boy v obleku su bozi, aj ked vstup kapitana johna na scenu bol tiez akcny :))) (a som tiez serialovy cvok)
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    ALEXIS: kdybych mělůa lepší download, byla bych na tom stejně... nemám už na čem fičet, viděla jsem celá TLW a QAF .... takže pokud by se našla dobrá duše s DVD vypalovačkou :) ......
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    MRS_BRIGHTSIDE: ja som strasny serialovy maniak, takze ja som videla komplet noveho a vecsinu stareho doktora (v podstate som videla prvu seriu zaroven s QAF-US, na ktore som narazila az po odvysielani) a cely Torchwood... uplne zboznujem dvojicu Jack a Yanto... Toshiko je tiez sladka, ale mna aziatky zas tak moc neberu... :)
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    ALEXIS: :))) ja som na to nedavno nahodou natrafila a strasne sa mi to paci. a ich pojatie sexuality postav (hlavne jack, ale aj ked je tosh (ano, zboznujem aziatky) s tou blond mimozemstankou, mmm...) je velmi osviezujuce.
    "51st century pheromones - you people have no idea" :)))

doktora som nikdy nepozerala, viem o tom len z referencii v qaf, ale asi si to po skuskovom doplnim :)
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    MRS_BRIGHTSIDE: jeee, Torchwood, to sledujem od zaciatku... do kapitana Jacka som sa platonicky zmilovala (teda hlavne do predstavy muza z 51. storocia, ktory vztahy vnima trochu inak ;) uz v deviatom (Eccleston) doktorovi a sladky Yanto k nemu uzasne sedi... :)
    LURA
    LURA --- ---
    MRS_BRIGHTSIDE: Zestárnout v 25? Heh, to mi přijde dost ftipná přestava :-)))
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    LOG_LADY: ja asi nepojedu, to uz mi bude 25 a budu se stitit vychazet z baraku. a nejmam bohuzel takove stesti jako jitka z., ze bych dokazala zestarnout bez ztraty lehkosti byti a sexappealu. ale muzete mi o tom skypovat :)

ten koment na straight.com je docela sarkastickej, ale teda... docela se to vzpira me fantazii, hlavne minimalisticke drama prakticky bez dialogu jako opera. rozhodne to bude zajimave :)))

ale nejake kulturni queer vylet by to chtelo. ja pojedu teda do berlina tocit to svoje queer cinema (pokud mi me bajecne produkcni vyridi lokaci, kterou chci) nekdy koncem unora/zacatkem brezna. a tam je queer vyziti vzdy spousta (kdyz je teda nejdeme, ze jo:) a ze bych tam zustala na vylet taky. a pak v londyne je na pelomu brezen/duben skoro tri tydny jejich teply filmovy festival, co je uplne skvela akce (skoro jako Mezipatra).
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    tak,dobrodruzi, do roku 2013 muzeme setrit do kasicky a pak se nekam rozjet na muzikal.... na broadway to jde, stejne jako do ty ciny a kdovikam jeste ve stejny rok, takze si i budeme moct vybrat :))
    akorat Spliffe to tedka teda asi nestihnes :(, ale treba bude neco jineho a jeste lepsiho taky s Jackmanem...
    jinak tady to pisou s tim muzikalem taky : http://www.straight.com/node/149161
    JANITA
    JANITA --- ---
    LOG_LADY: no jeje!!!!!!!!!!! jedu!
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    LOG_LADY: Hugh Jackman? he, nikdy jsem z nej nijak extra vyplesklej nebyl, ale po Australii bych si ho v roli homosexualniho kovboje asi rad prohledl :D ted teda ctu, ze to bude muzikal, tem taky moc neholduju... kazdopadne NY mam v planu nekdy v druhy polovine tohoto roku, kdyby to uz bezelo, asi bych ze zvedavosti zasel :)

MRS_BRIGHTSIDE: no u Grosse Freiheit to koncilo tim otevrenim dveri :D kazdopadne JZ tour je povinnost... treba by se mohla taky upichnout v NY... takova Carnegie Hall... ale to uz se zas nechavam strhnout k OT :D
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    MRS_BRIGHTSIDE: :DD ja sem nekde zaslechla, ze Jitka musela kvuli nepokojum v Thajsku sve turne presunout na novoroční václavák :))
    :)) no, z ruky, jenom sem pocitala, ze by ucast nebyla tak velka... ja bych samozrejme jela hned..Broadway nebo Beijing...
    fakt, google rika strasne malo, nasla sem neco o tom, ze tam bude hrat Hugh Jackman..
    a dramatizace.. doufejme, ze to natahnou milostnyma scenama, tim nic nepokazí...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam