• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CYRILsjzd... sjizdej+svahy = freeride,parks.. a tipy triky na sjezd
    OFFINKAA
    OFFINKAA --- ---
    tak to je super:-)...jinak mam pro vas tady takovou nabidku. mi kamaradi z brna to organizuji, tak pojedte taky... lyzarum vstup nezakazan
    http://www.snowcamp.cz/index.php
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    EMIR_KGB: jasna/vratna dolina... myslim ze jo :)
    EMIR_KGB
    EMIR_KGB --- ---
    MAESTRO_007: DB...nebyla to Jasna??
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    DAKRLS: aha.. tak to si asi pletu... to co myslim ja bylo hodne velke psycho...
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    MAESTRO_007: nevim kde presne se ty RB zavody jely, ale Sedlo Polany je ten nejlehci sjezd tam. To takovy Derese, to uz je jinej level :)
    OFFINKAA: ja nedam na Chopok dopustit ani jako prknar :)) btw. nemyslim, si ze by tohle bylo auditko jen pro prknare ;)
    OFFINKAA
    OFFINKAA --- ---
    DAKRLS: to jsou krasny fotky... Ja na Chopok nedam dopustit ...teda jako lyzar :-)), jen jsem zabrousila, protoze jsem se chtela pokochat nejakyma obrazkama zimy :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    kazopadne chopok rulez :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    teda jestli je to ten svah jak z druhe strany je chatka... pod tim vlek a jeste niz par dalsich vleku :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    DAKRLS: jo tam to znam.. ten svah jsem sice nesjizdel... ale byl jsem tam kdyz se tam jel nejaky Red Bull freeride contest... cumel jsem na ten svah z toho horniho "previsu" a nechapal jak to ti lidi muzou sjizdet... :) ta horni cast je fakt HC... 8)
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    Tohle je z Chopku, v dalce je videt sedlo Polany. My jsme slapali korytem odspodu,ale vylezt az nahoru nam strach nedovolil :) 2 roky z5 (barvy nereste :)

BOLTONSONE
    BOLTONSONE --- ---
    Zdravím všechny......fotky jsou mega good....add CHOPOK dle mého mínění je to jedno z TOP 5 míst na ježdění v ČSDR....hlavně zezadu SRĎIEČKO masox freebomby jako CHOPSKÝ SALÁT RŮLEZZzz...ale na ride se dá i klidně na Pustevny...sice malé ale zas když je fest sněhu tak je to tam kotel......jedna jízda i cestou vlekem nahoru 55 minut :D
    HANYONLINE
    HANYONLINE --- ---
    BERRY: to jsou fotky z toho výletu s Kubou? :o)
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    proč do toho záhlaví nenamrdáte ještě víc fotek? mimochodem můj první dojem byl, že je to tady o MTB freeridingu, ale jak vidím - není, tak asi nic no... :))
    BERRY
    BERRY --- ---
    tady máš tu kotelní jámu cyrile plus nějakej bonus

NANNY
    NANNY --- ---
    luxusní fotečky, už aby nasněžilo..
    chopok..hm, na tom asi neco bude...taky sem slysela hafo chvály.

Soudě podle poslední sezony se taktéž orientuju spis na krkonoše, ale jinak nepohrdnu žádným zasněženým kopcem :)
    EMIR_KGB
    EMIR_KGB --- ---
    jj best je Jasna....videl jsem akorad videjko ale svahy mega.....ale jak tak koukam tak to tady asi neni pro lyzere co?:-D
    EMIR_KGB
    EMIR_KGB --- ---
    tedkom budem cekat az nasnezi....a nebo koupime letenku treba do Kanady a pojedeme se sjizdet:)

Na sjezd pro Ostravaky doporucuju Lysou(velky kotel) a Ondrejnik (paradni skoky).....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam