• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CYRILsjzd... sjizdej+svahy = freeride,parks.. a tipy triky na sjezd
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    DAKRLS: mam pocit, že po tom, co napsal SKAUTIK: je to uplně jedno :)

jiank je to v čechách s Alpy4000 ..
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    T_MAX: Na chopoku vcera prselo, po snehu jsou pamatky(10cm)m aximalne na vrchu... takye pokad se nestane zazrak tak to vidim na ty sesuvy :/
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    T_MAX: Kde to máš? Chopok nebo Pec? Pokud Chopok, tak věřim, že by to mohlo vyjít. Doufám, že tam už pršet nebude. S tou Pecí, bych si naopak jistej vůbec nebyl :/
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    tsywe plánuju koncem ledna na laviňák a myslim, že půdní sesuvy mě tak moc nezajímaj .. to je peklo venku ..
    VOSHI
    VOSHI --- ---
    Aha...no možná vytáhnout kolo a někam vyrazit... Doufám, že aspoň nebude pršet, když už musí bejt teplo....
    VOSHI
    VOSHI --- ---
    to říkaj pořád!!! V září říkali, že v listopadu by měl přijít první sníh.... A místo toho jsem 1. ledna ve 4.00 ráno pochodoval venku v tričku a bylo mi krásný teplíčko....ach jo :(
    JOLA
    JOLA --- ---
    VOSHI: o weekendu má být +9°C...
    VOSHI
    VOSHI --- ---
    Máte někdo nějaký zprávy o předpovědi? Nějak se mi nechce hledat po celým netu....Bude sníh?
    HANYONLINE
    HANYONLINE --- ---
    CYRIL: toho 6. to padlo? :o(
    BERRY
    BERRY --- ---
    ještěže sem nikam nejel a celou dovolenou prokalil eště než vůbec začli vánoce :)
    HANYONLINE
    HANYONLINE --- ---
    Já se vrátlila včera a vyhnal nás hnusnej chcanec :o( chjo
    GREFY
    GREFY --- ---
    dopadalo... celej tejden jsem byl na horach dnes jsem prijel a je to dole
    VOSHI
    VOSHI --- ---
    Jéééé, u nás už to taky padá :-) ... Ale ne, vy tam v Praze nevíte, co je sníh :)) Spíš abych pomalu vytáhl lopatu, zítra si místo fitka dám hodinku odhazování :)
    JOLA
    JOLA --- ---
    VOSHI: to aby sis vzal běžky...=))
    VOSHI
    VOSHI --- ---
    JOLA: Třeboň pořád nic :-) docela se bavím, na Beatu hlásí, že máte v Praze kalamitu:))) No jsem zvědav, zejtra se tam k vám pojedu kouknout....
    JOLA
    JOLA --- ---
    VOSHI: motol..=)) ale dobrý znamení, když ve městě už sněží - to se v tom na horách už musej topit...=)
    VOSHI
    VOSHI --- ---
    a kde? u nás furt nic...
    JOLA
    JOLA --- ---
    jóóóó! už je to tady!!!!
    HANYONLINE
    HANYONLINE --- ---
    Už kydá!!!!!
    VOSHI
    VOSHI --- ---
    CROATA: jj, koukal jsem, že na mapě maj asi 4 freeridový zóny, to je super... akorát tam taky ještě není sníh:(((
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam