• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CYRILsjzd... sjizdej+svahy = freeride,parks.. a tipy triky na sjezd
    sazejte sem svy videa, fota a rady kde se dobre sjíždí...
    http://www.edelweiss.cz/cesky/info/uvodni-stranka.html
    rozbalit záhlaví
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    T_MAX: tady moc cerstvyho powderu nebylo, to den predtim ale nedalo se fotit... a tam kde byl tady sem byl linej vytahovat fotak :)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    MRNOUSEK: jsem koukal na ty fotky a přijde mi, že tam žádnej powpow nebyl :) tam jsou vidět krásny vyfučený desky ..
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    SKAUTIK: jo tak rychlost a strikajici powder... presne tohle sem mel prvni den, naprosto genialni
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    MRNOUSEK: jo a jeste jedna rada ...an poradnej prasan je jen jedna pomoc --> MOCNAAA SPEED :)) a strikat a strikat powder pryc....uuuu fja chcu taky:( pitomy zkouskovy:(
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    SKAUTIK: no budu trenovat... v patek jedu na tyden... kazdopadne dik za rady :)
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    MRNOUSEK: si udelal spravne ...FR prkna maj "posunuty stred" Vlastne to maj i All Mountain prkna...posunuty teziste dozadu...v opravdu hustym prasanu se pak nezataci jako normalne (neprenasi se vaha na preedni tlapu , pokud mozno vubec.)
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    SKAUTIK: prave ze stoji na zadni, jenze stacilo lehce klepnout do spicky a slo to dopice... njn prvni pokus o FR :)... na posledni dve jizdy sem to vyresil tak, ze jsem predni nohu soupnul o dost dozadu (zadni mam nejvic vzadu co to jde)... prkno se chovalo jinak ale na FR mi prislo lepsi... lip drzelo stopu ikdyz k hlubokymu snehu sem se uz nedostal...
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    MRNOUSEK: co ti zajelo do snehu ? spice ? ....se musi vsechno hodit na zadni nohu...jedes jako na surfu pak.)
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    SKAUTIK: mista na to tam bylo dost, jen... nevim, prvni den se jezdilo supr pac to byl uplne cerstvouckej prasanek... druhej den nahore na ledovci se mi FR moc jezdit nedarilo, vzdy pri pokusu o zatacku mi zajelo prkno dosnehu, hodil sem tlamu a 10minut se snazil vyhrabat a rozjet... ale mista tam bylo dost, muzu jen doporucit... kamos tam daval nejakej zlabek a byl moc spokojenej...
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    MRNOUSEK: a byli nejake FR ?
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    tak vikend na stubai byl vcelku vydareny... v sobotu totalne vypiceny pocasi (vitr/snih)... ale nedele naprosto dokonala... jen zaver... o pulnoci na predni kopanine se podemnou utrhla krajnice a trvalo 3 hodiny nez sme auto dostali na horu :|

nejaky fotecky: http://picasaweb.google.com/prtavec/StubaierGletscher272812007
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    HANYONLINE: mno tak at to dobre dopadne...jakmile jsou v klidu kouby a vazy tak je napul vyhrano .)
    HANYONLINE
    HANYONLINE --- ---
    SKAUTIK: neboj, na brezen uz mam naplanovany jedny hory to uz by melo byti ok :o))
    HANYONLINE
    HANYONLINE --- ---
    SKAUTIK: zitra jdu do sve nemocnice na kontrolu tak se uvidi ale asi 5 tejdnu :o( jedna kost zlomena a zapesti tam pekne vyselo -vyhozene :o) jen skoda ze to neni leva, v praci sem k nicemu :o( ale doma bych se unudila..
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    HANYONLINE: uuuf na jak dlouho to mas?? a jak vazny? pokad to je jenom zlomenina kosti tak jakmile te to prestane bolet tak si ji zafixujes a muze opatrne brazdit prasan ne ?
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    HANYONLINE: no vidiš, já byl v modrým dole :) a bylo tam fajně :) ani živáčka jsme nepotkali .. a sněhu bylo víc než by bylo zdrávo ..
    HANYONLINE
    HANYONLINE --- ---
    T_MAX: trochu si povyskocila a v posledni chvili jsem si vsimla ditete a aby to neschytalo tak to schytala moje ruka. Jinak jako na Ještěd uz nikdy sjezdovka mi spise pripominala priblizovaci cestu, šířka cca 6 - 7 metru.. sice tam posilili lanovky, clovek necekal frotu, ale uz si neuvedomujou, že ty sjezdovky to nestihaj :o(( a vsude sutry hnus, uplne jsem si znicila prkno :o(
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    HANYONLINE: šajze, cos dělala?
    HANYONLINE
    HANYONLINE --- ---
    Tak jsem přeci jenom mela pravdu.. zasr**** český hory..
    ano, přiznávám jela jsem jak prase a skakala kde jsem nemela ale...
    ted mam útrum :o(

a ještě před narkózou :o))

SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    jj Bombardino to je luxus. )
    MONIA
    MONIA --- ---
    report z Val di Fiemme:)
    vcera jsem prijela a musim vam rict,ze naprosty luxus:)
    v utery zacalo snezit a snezilo a snezilo. Paradni tereny pro fr. byla jsem tam sice pracovne (ucit lyzovani) takze na prkno nebyl cas,ale i tak jsme se celkem vyblbli:)
    pro nase ucely bylo nejvyhodnejsi stredisko Pampeago a taky se mi tam nejvic libilo....kupa sjezdovek ruznych urovni, kupa volnych terenu.
    je tam i snowpark,ale zatim byl zavreny. Nicmene k tomu snezeni tam strikali i delama,takze pocitam,ze ted uz bude hotovy...u rampa, skoky etc.
    fotky zatim nejsou dodam pozdeji.
    jo a objevili jsme hospodu s ceskou obsluhou (paklize by chtel nekdo vysvetlit kde je posta,ktera je i cenove nejpriznivejsi. s velmi sympatickym barmane,ktery kdyz zjistil ze jsem nemocna me lecil grappou.....a maji tam nejlepsi a nejvetsi Bombardino.
    pokud bych mela oznamkovat,tak 1- (minus za to,ze se musi dojizdet,pokud nechces platit nekrestanske penizky....ano jsem zhyckana Francii,kde clovek bydli na sjezdovce
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam