• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CYRILsjzd... sjizdej+svahy = freeride,parks.. a tipy triky na sjezd
    sazejte sem svy videa, fota a rady kde se dobre sjíždí...
    http://www.edelweiss.cz/cesky/info/uvodni-stranka.html
    rozbalit záhlaví
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    T_MAX: jedině nahoru na ledovce, jinak to nemá cenu, sníh tam je ale hrozná kvalita.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    MAESTRO_007: hm .. chci dát o víkendu ještě nějakou lyžovačku, no .. přemejšlim o Sankt Antonu ..
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    T_MAX: co jsem byl pred 14 dnama na Dachsteinu a Zauchensee, tak to tam 1500 metru to stalo za hovno (mokry snih atd.)

ja bych jel na nejaky ledovec a hodne vysoko... pochyuju ze se ochladilo a zlepsilo se to
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    nevíte někdo, jak je sníh v rakousku? .. všude píšou moře sněhu, ale jestli je na tom krusta už se nezmiňujou ..
    BONGO
    BONGO --- ---
    JANULKA: jj,urcite to byla ta akce,na kterou narazis..dotovane od vlady to bylo jen castecne..za vyssi (=nedotovanou) cenu bych tam teda nejel
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    HEAVYN: do Sinaei jsem mel jet.. jeste ze jsem nejel :/
    JANULKA
    JANULKA --- ---
    BONGO: ty si sa tam dostal na tu akciu pre studentov z EU, ktoru cvakala ich vlada?
    HEAVYN
    HEAVYN --- ---
    MAESTRO_007: ja byl na konci unora v Rumunsku v Predealu a i v Sinae ve 2 tisicich bylo dost malo :-/
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    BONGO: jsem chtekl jet na zacatku brezna do Rumunska.. ale mel jsem strach ze bude malo snehu tak jsem to vzdal...
    BONGO
    BONGO --- ---
    T_MAX: mno tak ohledne dopravy a ubytovani toho asi moc nesdelim,pac ta akce byla Student Winter Party, coz byl dotovany projekt, takze jsme neplatili plnou vysi skoro niceho..za cenu alp to teda rozhodne nestoji..fotek je kupa,cvakal tam skoro kazdy,tak az se to nejak probere,muzu neco nahodit..bude i dost videi,ale je treba to sestrihat,takze to potrva..
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    BONGO: ou jéééé .. to bych tipnul na rozdíl půl roku a né jednoho tejdne !! už se těšim na fotky ! kdyžtak přidej podrobnější popis .. doprava, ubytování atp. (ceny)
    BONGO
    BONGO --- ---
    tak jsem se vratil po tydnu v Bosne - Jahorina..prznil jsem to tam na snb i lyzich,tak hodim report sem :)

prijezd v sobotu odpoledne,prvni ohledani svahu k placi..jezdit se skoro neda,normal jaro..v nedeli jely z 8mi vleku 2, tak jsem na tech poslednich zbytcich i jezdil,ale slalom mezi travinami..dalsi den jeste vetsi omrd -> vylet do Sarajeva..v pondeli vecer se rozkydalo, v utery snehu dosti a lehka vanice -> vleky nejezdi,tak jsme to vyslapli a ztrestali,prvni paradni jizda!! snezilo az do patecniho vecera, 3 dny jsme jezdili jak o dusi..stredisko ma 4 lanovky a 4 vleky, ale minimalne jedna lanovka fakt neni pouzitelna..skoro nikdo tam nebyl,takze nam dycky pustili jen 1-2 vleky/lanovky..svahy ujdou,i kdyz je to vlastne jen jeden siroky kopec,ktery se da sjet mnoha zpusoby..pri mlze to ale bylo horsi,prece jen je treba videt kam jedu :) lehke problemy byly s elektrinou,2× to na par hodin vypadlo v cele Jahorine..holt jsme si postavili skocku a chlastali na svahu no :) jinak stredisko se mi libilo,freeridovy potencial..byla tam zima,ackoli nejvysi bod je ve vysce ani ne 2km, takze snih byl v poho..a hlavne porad padal novy :) mistni snoubordak z nas tekl,pry tam nikdy nevidel 10 boarderu najednou :) pry se za dobre zimy v Jahorine jezdi do kvetna..jeste doplnim ceny permic - na 3 dny stala kolem 30€,daly se koupit i dalsi varianty,ale ty uz cenove neznam..pivko stalo 3 KM = 1,5 €,najist se dalo do 3 €..celkove trochu jina dovolena nez ten Risoul / Tonale, co jsem si letos dal, ale parada..uroven ubytka/sluzeb a vubec o dost nizsi (prirozene), ale hlavni jsou ty svahy,zejo :) za ty prachy tam snad pristi rok pojedu znova :) fotky dyztak dodam pozdeji,mam toho hroznou mrdu :) jen 2 narychlo pro porovnani prvniho a posledniho dne :)

VS.
    HEAVYN
    HEAVYN --- ---
    jj je v tom trochu gulas, kazdopadne chci jen upozornit na to, ze existuje neco zajimavejsiho nez to co tu dela např. pan sporten a to co delaj dalsi lyzarsky znacky jako doplnek svyho prodeje! neporadaji zadny zavody a nepodporuji tendle sport zadnym vyvojem atp.
    SNEHUL
    SNEHUL --- ---
    http://www.sporten.cz/html-cz/produkt.php?categoryID=1&subCatID=14 aha ja tomu rikam snowblady vsemu a kouakm ze je to spatne ok takze skiboard :)
    HEAVYN
    HEAVYN --- ---
    SNEHUL: snowblady maj vetsinou velkej radius, malo zvedlou patku, maj kratsi zadni cast, navrtany vazani vrutama primo do tela lyze a to po cely dylce vazani 8mi srouby(skiboardy vyuzivaj jen 4 srouby uprostred dylky tak aby pracovala co nejdelsi cast boardu a hlavne maji zavit takze si muzes vazani nebo lyzi vymenit)
    SNEHUL
    SNEHUL --- ---
    siroky se taky delaj :)) to je jedno neurazim
    HEAVYN
    HEAVYN --- ---
    SNEHUL: snowblady jsou kratky lyze od salomonu s plastovym vazanim, to nejsou skiboardy
    http://www.skiboards.cz/img/skb_snb.jpg
    SNEHUL
    SNEHUL --- ---
    HEAVYN: heh sem cekal co z toho vyleze a voni to normalni snowblady :)) ski board prej
    HEAVYN
    HEAVYN --- ---
    reklama na skiboarding
    alternativa pro snehomily
    ukazka bigairu
    http://www.worldskiboard.com/articles.php?blog_id=21
    klubik
    [ SKIBOARDS - skiboarding, takovy mensi snezny desky .] ]
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    MISO: ajo :))

nejlepčí je ten malej borec s těma prašanovkama :)))))
    MISO
    MISO --- ---
    v poslednom riadku je preklep, spravne emO :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam