• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CYRILsjzd... sjizdej+svahy = freeride,parks.. a tipy triky na sjezd
    WODNYA
    WODNYA --- ---
    NAILER: njn, sviti slunicko,mrzne a je tam solidni provoz, ted uz je to asi spis na brusle mas pravdu.
    MORGAN: no jasne to poznavam kolem toho stromu jezdim:) jedu do pece v patek, tak se modlim aby napadlo... strane jsem jeste nedaval.
    MORGAN
    MORGAN --- ---
    Zde jedno foto z těch zábramberčích plání...samozřejmě ne z této ani z minulé zimy :( Doufám, že se to brzo napraví..
    MORGAN
    MORGAN --- ---
    WODNYA: Ha, pláně vlevo (odshora) od Bramberka k Javoru znám, ale to koryto potoka jsem asi ještě nejela (nebo mě zmátl popis)...
    Jezdíš i strže po pravý straně Bramberka?
    NAILER
    NAILER --- ---
    WODNYA: dneska jsme byli na rickach a je to spis zimni stadion nez sjezdovka, ten led je tam fakt zabijackej :( ani radne ostry hrany nemuzou pomoct ... da se to na cerveny, ale tak tri ctyri jizdy, pak uz jedes chvili nahore a zbytek sjezdovky jenom drzis stabilitu na ledovy plose ...
    WODNYA
    WODNYA --- ---
    MORGAN: no v peci kdyz je snih tak davame koryto potoka (odbocka ze svaznice na zahradky) to je rychly a funny no a potom planky z bramberka a dojedes rovnou pod javor
    MORGAN
    MORGAN --- ---
    Jezdíte někdo po lese v okolí Pece a Černé hory?
    WODNYA
    WODNYA --- ---
    ZEWL: tak jsem se vratil z Orlickejch, bylo to fer, bydleni v roubence plny hula hula :). No jezdili jsme v Cenkovicich, kde nebylo moc snehu, tusim 4 svahy, dve pomy, dve kotvy. Snowpark nebyl v provozu. Vecerko uslo. No a potom jsme davaly RICKY, tam je nova 4sedacka, tam to nebylo spatny, lepsi snehovy podminky, ale na freeride nee. Jinak urco delsi sjezdovky.
    FUCKERO
    FUCKERO --- ---
    rokytnice nad jizerou: posledních deset dní luxusní ježdění, skvělý počasí, efektní inverze, žádný fronty.... prostě paráda....
    ZEWL
    ZEWL --- ---
    MIKULAS: hmm,.. tak mozna dorazim,. poznavaci znameni - lůzr
    MIKULAS
    MIKULAS --- ---
    ZEWL: jestli pocitas okoli zamberka Ricky, tak doporucuju - ja tam sem od zitra az do silvestra, se tam evnt potkame na baru :)

nekdo ve vedlejsim auditku vymyslel poznavaci heslo "jsem homosexual a nestydim se za to" :))
    PALMEX
    PALMEX --- ---
    ZEWL
    ZEWL --- ---
    WODNYA: podas prosimte report z jezdeni v okoli Zamberka, az budes moct?..mam tam cast rodiny,.tak premejslim,.jestli tam nejet o svatkach a nekde pobliz zajezdit,..
    MATTAM
    MATTAM --- ---
    newite o necem v harachove... parcik bo nejakej ten vedlejsak ;))
    JRSADY
    JRSADY --- ---
    WODNYA: ricky celkem fajn, v cenkovicich snowpark...
    WODNYA
    WODNYA --- ---
    TNTNO: ja tam byl, sjezdovky docela usly, bramberk vydrenej, a na freeride to jeste neni, ale material dobrej tak jsme uplacaly aspon nejaky radiusy.

jedeme zejtra hrat do zamberka a chteli bysme asi pojezdit v Rickach, nikdy jsem tam nebyl, nejaky dulezity info pro me nekdo nema? :)
    TNTNO
    TNTNO --- ---
    TNTNO: uaaa ja chci do pece :)
    BOLTONSONE
    BOLTONSONE --- ---
    http://www.holidayinfo.cz

asi všichni znáte....je tam i spoustu webkamer aktualizovaných několikrát za den

Jen tak pro ty co neví
    TNTNO
    TNTNO --- ---
    pec live :) refresh 30sec. ale asi znate...
    http://www.humlak.cz/index.php?page=webcam_pec

T_MAX
    T_MAX --- ---
    to nevadí, já mam velký lyže a zamnou lítá sníh .. takže jsem v pohodě :D
    HEAVYN
    HEAVYN --- ---
    T_MAX: jeje tam bude naslapano :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam