• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CYRILsjzd... sjizdej+svahy = freeride,parks.. a tipy triky na sjezd
    SNEHUL
    SNEHUL --- ---
    STIEPAAN
    STIEPAAN --- ---
    CYRIL: v zillertalu sme byli minulej tejden, primo hintr sme vynechali, ale co se tyce freeridu, v tuhle chvili muzu doporucit zejmena resort Zillertal Arena, asi 20km pred hintrem. vyjedes nahoru, a staci si vybrat. pribal si ale sneznice a takovy ty blbosti, protoze co je na dosah z lanovky, je beznadejne rozjety. ale pokud si ochotnej podstoupit puldenni vejslap, sou tam toho mraky. akorat jak se oteplilo, docela to padalo pred ocima, tak bacha.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    CYRIL: asi ty krkonoše budou dost nestabilní, co?

hinter TUX a nebo hinter STODER ?

na tuxu jsem byl asi 5x a nevim jk to tam vypadá, pokaždý mlha, že by se dala krájet :D
    HRANIKA
    HRANIKA --- ---
    BONGO: Na Chopku urcite, my kupovali na kartu ted ve Vratne a to je mensi stredisko
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    BONGO: ja myslim ze "urcite" jo.. je to jedno z nejvetsich lyz. stredisek na Slovensku....
    BONGO
    BONGO --- ---
    nevite,jeslti se na Chopku da koupit skipass na kartu?
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SANSCULLOT: no to je Alpenverein :)
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    T_MAX: to je co? ja jsem kazdej rok u Alpenverien... ale nikdy jsem jejich sluzeb vyuzit nemusel dikybohu, takze jak fungujou nevim...
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    OEAV
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SANSCULLOT: v St. Antonu docela byl :)
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    tenhle vejkend? jj, taky jsem se chytil :]
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SANSCULLOT: nojo, měl jsem se na to vysrat a nikam nejezdit .. ale co naděláš .. když hlásili tolik sněhu :)
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    auau... ja jedu na ten backcountrycamp prave tak doufam ze se pred tim taky nekde nezrakvim...
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SANSCULLOT: nečekanej drop po hubě asi ze 4m na rovinu :)
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    T_MAX: cos delal?
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    CYRIL: i tobě přeju příjemný ozdravení :)

no snad to vážný nebude, nejvíc mě trápí oko a doktoři zatim neví co s tim mám ..

zbytek je zanedbatelnej, naštíplá ruka a lícní kost :)
    WYCLEFF
    WYCLEFF --- ---
    RILOUTER: JJ ještě trochu žije, včera sem byl na pustevnách a Radhošti a jako sněhu docela dost a lehce snežilo, ale na FR je to zatím málo, navíc by to chtělo tak o 2 stupně níž, bo se to docela lepilo ten sníh
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    no cena v porovnani treba s BackcountryCamp2008 je fakt luxus teda :)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    Prodám zájezd na Ampid SNOW camp 2008 http://www.freeskiing.cz/articles.asp?article=527 o víkendu jsem měl úraz a bohužel se toho zájezdu nemůžu zůčastnit.

zájemci mě prosím kontaktují v poště

cena 8.850,-
    (o ceně jsem ochoten jednat)
    RILOUTER
    RILOUTER --- ---
    fakt? tak to by znamenalo, ze ZIMA ZIJE a to by znamenalo, ze se mozna jeste dockam i tady snehu a pujdu si zkouset nejaky ptakoviny :)) vyborna zprava
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam