• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CYRILsjzd... sjizdej+svahy = freeride,parks.. a tipy triky na sjezd
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    no když jsme u těch skoků...Jamie Pierre je celkem žabař;)
    http://cz.youtube.com/watch?v=tkZ7Tyf7_YM
    BOFO
    BOFO --- ---
    T_MAX: vetsina volklu je dost tvrdejch a casto se muze stat ze je proslapnes... videl sem to u 3 lidi vcetne me... ale newim jak konkretne tenhle model...

jinak nakej spam pro skokany... dokoukejte do konce... http://cz.youtube.com/watch?v=eX564wM05SY&eurl=http://sportreport.lidovky.cz/skoky-do-hloubky-70-metru-08e-/ln-sport-video.asp?c=A081219_122554_ln-sport-video_mis
    HOOKER
    HOOKER --- ---
    T_MAX: ok. dik:].. asi do nich pujdu
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    HOOKER: ne, ale Volkl celkově si myslim, že solidní kvalita ..
    HOOKER
    HOOKER --- ---
    nemate nekdo zkusenost s volkl gotama???
    dik
    STARCHY
    STARCHY --- ---
    T_MAX: FOGLIK: dikes.. jako st. anton rulezz, to je jasny..
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    FOGLIK: ajo, už to čtu .. No já jsem byl ve Svatým antoníčku loni prvně a je to fakt FR ráj ! :) Když neni sníh v Antonu, tak je ve Stuben na druhý straně, prostě paráda ..

V Laax jsem byl asi 5x a mám to tam rád celkově, ikdyž ten FR tam neni nic extra .. letos tam jedu zas na tejden, tak uvidíme, jestli tam něco najdem :)
    FOGLIK
    FOGLIK --- ---
    T_MAX: no to jo, vo tom zadna!.) Ale vyber byl mezi Laax a Solden, takze tam bych volil Laax, pac Solden je komerce uplne nejvetsi, pisty pro zacatecniky a na pekny spoty musis celkem tapat a primo v Laaxu je par svahu, na kterych si nenarocny clovek den-dva vyblbne...)!
    Ten St. Anton am Arlberg (a pridruzeny spoty kolem), to je na rakousky pomery offpiste raj! v kontextu dotazu to byl jen prihoz do diskuze:)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    FOGLIK: tak mezi Laax a St.Anton, resp. Stuben je rozdíl jak svině .. Stuben je čistě freeridový, kdežto Laax je hodně komerční a pistový ..
    FOGLIK
    FOGLIK --- ---
    STARCHY: Jestli preferujes narocnejsi offpistovy jezdeni a nechce si ti moc nikam slapat , tak rozhodne Laax. A nebo jeste lepe, St. Anton:)
    STARCHY
    STARCHY --- ---
    Rozhoduju se na dovcu mezi dvema strediskama Soelden a Laax, vychazi to cca. na stejny penize. Zamerenej jsem spis na freeride, nez na hoblovani sjezdovek. Tipy a zkusenosti mel by jste nekdo?
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    HOOKER: hehe .. neřeš, nakup a top se !!!

ALL konečně je hotová limitovaná edice FR triček ..

kdo má zájem, kontaktujte výrobce - http://dwc.kvalitne.cz/trika/
    (nyx ID: WTK)

HOOKER
    HOOKER --- ---
    kurna, koumal jsem zagy(heli gold) a voelkle(katana) a ted tohle. BD prekvapuje.
    .. je toho moc.. misto abych se topil v prasanu, tak se placam nad vyberem:]]
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    FOGLIK: vzhledem k tomu, co BD vyrábí, tak bych do FR bral jedině Zealoty a nebo Megawatty - ostatní jsou spíš uni kluzky ..

ale docela zíram, protože pár sezón zpět ještě dělali samý běžky .. :)
    FOGLIK
    FOGLIK --- ---
    HOOKER: BD Havoc! Jedine BD!:D
    Predlonskej model!:) Skvela lyze!!! Dreveny jadro, takova allmountainka:)
    Mam je jako skialpovy, ale spise freerajdove orientovany! Pri svych 74 kg a 174 cm je 183 cm lyze tak akorat, s krasnejma mirama 122-88-114 a obloukem neco pres 20m.
    Vrele doporucuju! Aktualni model ma trochu pozmene jadro, min se klepe, lyze je lepsi v torznich vlastnotech. Jestli se orientujes vic na freerajd - prasan, tak urcite stojej za uvahu dnes jiz legendarni Verdicty pripadne uzsi Kilowatty!:)
    HOOKER
    HOOKER --- ---
    FOGLIK: hmm... taky bych si dal. vypada to ale nejak pomrzle.
    a co to mas za klacky?

btw uvazuji o koupi freeridovejch lyzi, takze budu rad za kazdou radu a doporuceni!
    moji prioritou je prasan.] dik
    FOGLIK
    FOGLIK --- ---
    Hintertux - fcera;)

a nejaky ty jumpy..:)

a neco z toho sjezdu:)

PULT
    PULT --- ---

prodam snb boty Nitro Mark Frank Montoya, US 12/EU 46, jezdene necele 4 tydny, puvodni cena 6790,-
    nyni 3500,-
    odpovedi prosim do posty, dik...
    FOGLIK
    FOGLIK --- ---
    CLOWN: ty K2ky jsou letosni modely(08/09)? a co pa to je za Markera?
    (A jak ze s tou cenou, to je koncovka? Daj se poridit pod deset na netu:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam