• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CYRILsjzd... sjizdej+svahy = freeride,parks.. a tipy triky na sjezd
    sazejte sem svy videa, fota a rady kde se dobre sjíždí...
    http://www.edelweiss.cz/cesky/info/uvodni-stranka.html
    rozbalit záhlaví
    ZUSZKA
    ZUSZKA --- ---
    FOGLIK: pekny:)
    FOGLIK
    FOGLIK --- ---
    Krippenstein, čtvrtek

jinak pár fotek kdyžtak tady
    PRZZI
    PRZZI --- ---
    tak vcera freeride na vratne...ve starem dvore pocasi dobre a kotel lidi, takze jsme s maestrem_007 zajeli dozadu na chleb. sjezdovky neupravene, kotel prasanu, rozdiraly jsem panensky snizek, sice pocasi nic moc jelikoz vrchni cast kopce byla pokryta mrakem-mlha,snezeni,ledovice. ale aspon tam nebylo tolik lidi. tipl bych si ze tam jezdilo tak 20 - 30 lidi, vesmes vyznavaci freeridu.daly jsme asi sedm kol a za tu dobu jsme si vychytali idealni trasu smerem dolu(spodek byl totiz uz trochu rozjety-casto se stalo ze se najelo na skalku resp. sutry)v krasnem prasanu.nakonec sme spodni cast nejezdili pod lanovkou ale lesem.
    Kdyby se nekdo v nejblizsi dobe (o vikendu) chystal tak prikladam i mapku.
    Free Image Hosting at www.ImageShack.us
    INDOCHINA
    INDOCHINA --- ---
    omlouvam za spam, ale nechcete nekdo novy snb kalhoty na sjezd? :)
    [ Snowboardová výbava- prodej,nákup,výměna ]
    FOGLIK
    FOGLIK --- ---
    SOMEONE: jojo, taky ho zeru!:)
    SOMEONE
    SOMEONE --- ---
    freeride
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    MAESTRO_007: jj to vypada ohodne lepe naz tady to klickoveni mezi skalama z kterejch by byly luxusni pilow liny :/
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    SKAUTIK: nj mate malo snehu we whisleru :)

TIP NA FREERIDE

-550km z CR...

Canin ski area top of Europe for snow height: 8.8 metres in Bovec, 1st in Europe

http://www.boveckanin.si/index.php?option=com_content&task=view&id=124&Itemid=137

SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    FOSTER: :D my tu mame tedka slunicko, zejtra sem pozvanej na nejakej backcountry skiing trip ale seru jim na to, nesnezilo pekne dlouho takze to bude rozmrdane a navic jsou to vsicni magori , ala 20 m drop no problem.... omg at nasnezi nebo at uz to roztaje a vytahnem kola :D
    FOSTER
    FOSTER --- ---
    jo a notebook a satelitni net ti tam v tech himalajich jeste jede jo?
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    FOSTER: tak 5 dnu to jo to se neda bez odpadku... hehe mne tedka zamrzla asi po hodine uz uplne :D
    FOSTER
    FOSTER --- ---
    SKAUTIK: no ve stene mohlo -20,25 byt, poprvy se mi stalo ze mi pres den zamrzla voda ne v hadicce (ikdyz tam taky) ale potom i ve vaku :) no a odpadky...po 5 dnech v horach si neco vezes zpatky...:)
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    FOSTER: dobre dobrem, peknej seznam, akorar mne teda udivuje ty odpadky a zmrzla voda:) ale predpokladam ze je to nadsazka :D

a proboha pipaky snad jsou pod bundou ne ?:D

ale pekny zatim tady na takovej trip nejsou podminky bohuzel, pokad teda clovek nema znami aby ho vyvezli za 5bas heinekenu hezky heli , jako myho kolegu......grr
    FOSTER
    FOSTER --- ---
    SKAUTIK: 2 kila zamrzly vody co se neda pit, spacak, macky, cepin, jidlo, odpadky, nejaky to nahradni obleceni, batoh samotnej, sedak, vareni, cajky (srouby, karable,...), lano, pipaky, lopaty, sondy :o)
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    FOGLIK: dobre vy, co tahnete v tech 20 kilach ?
    SHONA
    SHONA --- ---
    PEPO: v půjčovně stojí 50-70/den...
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    FOGLIK: tyvole, tam bych si úplně představil situaci: pomodlit, uprdnout, patky k sobě a straightline kam až jeden dojede :)
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    joujou, jeeeaaaa! RESPECT kuci! :)
    FOGLIK
    FOGLIK --- ---
    a jeste jedna, tentokrat id foster to pousti z Hochfeileru:)

jinak mame na zadech 20ti kilovy krysy, tak je manevrovani krapet slozitejsi:)
    FOGLIK
    FOGLIK --- ---
    zadny fotky dlouho, tak neco nahodim:)
    aktualne, jeden severni zleb u Hochfeileru v Zillertalu;)

PEPO
    PEPO --- ---
    achtung...

prosím dobrou duši, která by mi mohla půjčit sněžnice v tejdnu od 20/2 do 2/3 ...
    samozřejmě bychom se dohodli za flaštičku něčeho onačejšího, nebo něco ke kouření... nebo i nějakou finanční kompenzaci...

záloha neni problém...

díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam