• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CYRILsjzd... sjizdej+svahy = freeride,parks.. a tipy triky na sjezd
    CYRIL
    CYRIL --- ---
    DARAIT: dobrej dotaz!
    DARAIT
    DARAIT --- ---
    CIPOS: dik, ja znam akorat badhofgastein, ale urcite bude takovejch stredisek vic, kde se da jezdit zadaco ;)
    SOMEONE
    SOMEONE --- ---
    SKAUTIK: nestihl teda otevřít padák?
    každopádně rip
    CIPOS
    CIPOS --- ---
    DARAIT: kitzbuhel kdyz se vydas na snowpark je to u boudy adlerhute, vyjedes a nahore uz nejsou turnikety.
    DARAIT
    DARAIT --- ---
    ahoj, nevedeli byste prosim strediska v Rakousku, kam se vyjede nahoru kabinou(nebo proste necim) a nahore uz nekontrolujou permici (nejsou turnikety)?
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    T_MAX: to nic mne taky, pokzdy kdyz to vidim...:)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SKAUTIK: mám z toho vole husinu až na prdeli ...
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    SKAUTIK: btw to je ta part o ktere jsem mluvil
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    R.I.P. the biggest ski icon ever. Never forget !

http://www.youtube.com/watch?v=kWinjgQMz-8

jinak kdo jeste nemate in deep , doporucuju torentu uz je urcite hodne :)
    SHONA
    SHONA --- ---
    http://www.adventurecarpathians.com/skiing/Dragobrat_map.jpg
    http://www.freeskiing.cz/clanky/ukrajina/dragobrat_shema_big.jpg
    dragobrat

a bukovel: http://www.puxtravel.cz/uploads/images/strediska/jasina-dragobrat-bukovel-ukrajina/jasina-dragobrat-bukovel-ukrajina_skimap.jpg

podle map je to celkem jasne, ale fakt nevim. moc se mi nechce jezdit v preplnenem stredisku

no a co to rumunsko, už tam někdo z vás v zimě byl?
    MIKULAS
    MIKULAS --- ---
    SHONA: IMHO v Bukovelu je narváno skoro pořád - je to prakticky jediný moderní středisko na Uk (možná se to už změnilo, tak mě opravte) a hlavně maj zasněžování a sedačky, což jinde nehrozí.

Na Dragobrat se dostane gruzovík, land cruiser, možná nějaká ta niva a jejich podivný dodávky. Pokud jsou horší podmínky (sníh, led), tak asi jen ten gruzovík! V Jasiňi (Jasina) postávaj před turbází na křižovatce šoféři v koženkovejch bundách a bekovkách, který tohle za úplatek řeší. Chce to ale dohodnout větší skupinku (10-20 lidí) a zůstat nahoře co nejdýl. Neni to uplně levný.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    CYRIL: ahatyve .. dobrý, tak nic :D Jsem předtim četl nějakej článek o heli v RO a nějak jsem si to záhadně spojil :)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SHONA: v Rumunsku už dávno cigára na úplatky nestačej .. před pěti, deseti lety možná, ale teď? :) jsou v EU, co bys chtěla :))
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    SHONA: hmm to v\pada luxusne hned bych taky vyrazil...
    SHONA
    SHONA --- ---
    díky. nejak to promyslime a jestli se vydame, napisu co a jak. freeride stejne jezdim 80%
    no a jak pises, asi bude pres ty vanoce v bukovelu narvano? a jak to vypada, pokud napadne, tak neni problem nekoho najit, kdo te na Dragobrat vyveze? Podle mých zkušeností z karpat v létě, kdy končily cesty nakreslené v mape korytama s surtama. A mistni se smali, ze tam uz ani gazik neprojede...jestli napadne-vyrazime dobrodruzstvi vstric :) s faskou vodky a cigarama v kapse na uplatky :)
    MIKULAS
    MIKULAS --- ---
    SHONA: Byli jsme a stojí to za to! Pokud ale bude dost sněhu a budeš mít tu možnost, kašli na Bukovel - já bych tam už po 2. nejel. Sice sjezdovky dobrý, ale na alpy to nemá - je tam natřískáno a pohybovat se po sjezdovce je životu nebezpečný. Ukrajinci jsou velmi špatní lyžaři. Naopak Dragobrat je úžasný místo, ale zas se svezeš jen na pár kotvách. Nicméně v úžasným terénu, zaměřeným hlavně na freeride, sněžnicový tůry atd.
    SHONA
    SHONA --- ---
    Byli jste už někdo na Ukrajině? Bukovel neboDrahobrat nebo něco jiného? uvažujem zajet tam přes Vánoce-pokud nebudou kvést stromy. Pokud jo, tak nějaké rady, tipy? díky
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SKAUTIK: Tak to gratuluju :) Jsou to dobrý zbraně!
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    T_MAX: jj
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam