• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CYRILsjzd... sjizdej+svahy = freeride,parks.. a tipy triky na sjezd
    SARKUF
    SARKUF --- ---
    YACOOB: nenenenenenene NE! jen to ne...
    YACOOB
    YACOOB --- ---
    SAKALICEK: no my v Bormiu byli pred Vanocema a to zrovna moc snehu na freeridy nebylo (ne ze by ho teda vubec kdy v IT bylo hodne), ale kdyz jsme tam byli asi pred peti lety, tak nas jeden vejlet za prasanem stal bratru sto ecek, ale jak pise moza, tak asi zvedli taxy :) ... takze do itosky leda na opalovacku a bombardino .)
    SARKUF
    SARKUF --- ---
    MOZEK: no to mi ani nerikej!
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    MOZEK: jo a když se naleješ jak žok, tak abys šel ze sjezdovky pěšky .. demokracie vole !
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    no co tam byli kluci, tak se vratili kazdej se 100EUR flastrem (Carabinieri na svahu co cucej dalekohladama do freeridovejch zon apod je standard), srat jim do huby i s mansestrovejma dalnicema :)
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    oneco min nez do amstru
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SARKUF: Tak dej pak echo .. každopádně to je dálka jak svině, to mě trochu odrazuje ..
    SARKUF
    SARKUF --- ---
    T_MAX: no to prave nevim, ted se mi zda ze vsichni svistej spis do italie. Co sem zaslech tak celkove sluzby, nizsi ceny... ja tam letos jedu poprvy kvuli bande, tak sem zvedav... docela se prave bojim jak na tom bude FR :/
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    Co je v Itálii lepší, než v AT, nebo CH ?
    SARKUF
    SARKUF --- ---
    SAKALICEK: taky by se mi hodilo...
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    SAKALICEK: byl bych vam moc vdecny kdyby mi nejaka dobra duse poskytla prar rad aby me tam hned nejakej zblaznej ital nevošulil vo 200 eček za to ze sem mimo ty jejich mažestrovy dalnice ;)
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    hi byl letos ste nekdo tuto sezonu na prkne v bormiu?
    BROUCI
    BROUCI --- ---
    CLOWN: tak jak to tady ctu...to je sila....lidi jsou ruzny, to me teda fakt mrzi....doufam, ze se jim to vymsti....!!!
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    CLOWN: italie na fr neee...tam je zakazano vsude off piste a favaj dejchnout i na sjezdovkach apod... policejni represe jak svina...
    CLOWN
    CLOWN --- ---
    francie mrtě lokací kde jsou i sjezdovky na freeride, švýcarsko taky, itálie nevim,D
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    KCHARI
    KCHARI --- ---
    nejaky tipy na dobry lokace v zahranici kde si clovek zaradi v hlubokaci (ideal Slovensko, Rakousko ci Italie)? kde hledat na internetu?ci nejaky rady? sem v tomdle novacek tak netusim. thx
    CLOWN
    CLOWN --- ---
    Přátelé vykradli nám pujčovnu v jánskejch lázních, škoda kolem 200k a tak vás prosím kdybi někdo levně prodával lyže dětské i dospělé značky atomic, salomon a podobně. Jsou velmi zachovalé často s vázáním Marker a občas na nich může být reklama Karhan sport, a poté ze stejné půjčovny se nám vypařilo přes čtyřicet prken všech velikostí většinou značky Fuctory. Je možné že si někdo zařizuje půjčovnu, ale spíš na prodej před vánoci. Záhadou je, že jsme ji naskladnili týden před činem, stopy žádný......

!!!Za nabonzování či povedení chycení pachatelů vypisujeme odmněnu až 5O OOOKč!!!

DÍKY MOC ZA POMOC

SNĚHU ZDAR
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SKAUTIK: já mám teleskopy, do freeridu si natahuju na 125 - 130 cm a na sjezdovku tak 120 cm .. mám na nic madla od leki (ty vypínací)

přeskáče mám měkkounký freeridovky / skiaply od Garmontu a dá se to .. nějaký tvrdý masakry bych moc nedoporučoval, celej den v tom nevydržíš ..
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    CYRIL: to je ze mas zlevnej tusim 40dolcuu pass...je to ze te vyvezou jenom jednou nahoru a ty by jsi pak mel jit spravne slapat hezly po svejch nekam na hrebeny (musis se ale prokazat sneznicema nebo pasama, lopatou atd. )
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam