• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CYRILsjzd... sjizdej+svahy = freeride,parks.. a tipy triky na sjezd
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    TOMYK: hehe :D

Já loni v Láksu zažil takovou sypanici, že jsem to neviděl .. Sypalo dva dvy, ale vločky pak dvacetikoruny - úplnej prach - nasypalo toho tak k metru a bylo to fakt neskutečný

pro představu - todle bylo první večer :

TOMYK
    TOMYK --- ---
    já byl v davosu minulej rok, ale bohužel, málo sněhu... málo freeridu .Jakobshorn taky , ale jezdim do Klosters a tam je to trochu z ruky... Holt tenhle servis je všude po CH. To kuci není Itálie. V CH to totiž neorganizujou cikáni..
    OVECKA_MJ
    OVECKA_MJ --- ---
    zkusim pastnout i sem..
    [ OVECKA_MJ @ SNOWBOARD NATION / waiting for powder ("budu popijet whisku, at je videt, ze ten cash tam je") ]
    nabidka vcelku specha a muzem se domluvit i na nejaky sleve
    PULT
    PULT --- ---
    mate nekdo nejaky report na Verbier?
    DARAIT
    DARAIT --- ---
    tak sem tedka o vikendu dal ten LAAX a dobry, akorat bylo malo snehu, takze freerajdy byly vesinou vyjezdeny a kdyz ne, tak stejne spis takovy tvrdy..
    Naskakovali sme z Falery - prej je tam min lidi (a tim ze sme bydleli v Ladiru), tak to bylo OK.
    Mate nakej tip na levny ubytko? My byli tady:
    http://www.lazy-mountain.ch/websites_lazy_e/ladir.php
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    LEF: já letos Laax - ale příští rok bych zase rád Davos, dlouho jsem tam nebyl ..
    LEF
    LEF --- ---
    T_MAX: uz jen mesic a zase bude dovadeni v Davosu :-D
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    LEF: jo, taky jsme tam chodili :) je to tam super!
    LEF
    LEF --- ---
    T_MAX: fakt jo? to ani nevim. no je fakt ze se tam hraje hokej no. byl sem v baziku, ten taky paradni, bublinkova koupel pekne venku, ve snehu zaborena flaska morgena, brcko, jo bylo to parada :-D
    bazik doporucuju
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    LEF: v Davosu je supr kluziště .. noční bruslení je prdel a ani tam nebejvá moc lidí .. a samozřejmě zdarma na permici ....
    LEF
    LEF --- ---
    to se mi v tom Davosu libilo uplne nejvic, ze sice drazsi, ale veskerej ten servis okolo fungoval naprosto bezchyby, clovek se az nad tim musel pozastavit :-)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    TOMYK: jasan a skibus jezdí každou chvilku, takže největší pohoda :)
    LEF
    LEF --- ---
    TOMYK: doporucuju spis dorf, od tama je asi lepsi dostupnost na okolni strediska. z Dorfu se dostanes na Parsen, Pitschu, Jakobs Horn, no a jeste tam sou naky, ktery sem diky Pitsche (freeraid) a Jakobshornu (z vrcholu je peknej freeraid do Teufi, kde je treba stihnout atobus do Dorfu). Jinak fotky z lonskeho Davosu: [ Nekydaaa 2L82† :: Davos, Prase, Pyca, Jakobshorn. Oulalaaaaaaa pecene jehne! ] (pod fotkou odkazy na galerie ucastniku)
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    DARAIT: přesně jak píše Tmax. Všechyn tři vesnice maj lanovku na kopec. LAAX jue ta největší a podle ní se jmenuje i střčedisko. Já třeba jedu do Flims. Nejdůležitější je vzdálenost ubytka od lanovky, resp. skibusu:-) Jako každý den ráno šlapat 6 a více km, nebo brát auto a riskovat alkoholtesten...no nevim..:-)
    Jinak Davos je taky super. Tam můžeš buď Davos Dorf, nebo Klosters. Obě maj lanovky na kopec - PArsen
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    KACERR
    KACERR --- ---
    nemel by nekdo doporuceni, kde koupit nejaky freestyle (twintipy - rampa, skoky) lyze za rozumnou cenu ...

rozumnou cenou myslim klidne nejakej starsi model nebo i neco horsiho (ale spis asi novyho) za levno ...

a nebo nejaky asi fakt slusny lyze klidne relativne drahy, ale ne predrazeny ;-)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    DARAIT: Hele LAAX je supr, jezdím tam už několik let v březnu a se sněhem nikdy nebyl problém .. co se těch "tří středisek" týče, tak jsou to jména tří vesnic, odkud vedou lanovky nahoru - středisko to je jen jedno, jen zasahuje do těchhle vesnic :)

každopádně doporučuju !
    LEF
    LEF --- ---
    DARAIT: DAVOS
    DARAIT
    DARAIT --- ---
    PULT: a co treba ten LAAX? Nasel sem si tam naky vcelku levny bydleni..
    A ktery z tech 3 stredisek (Falera Flims Laax) je nejlepsi, resp se vam nejvic libilo.. jestli mate nekdo zkusenost?
    Predem dik!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam