• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CYRILsjzd... sjizdej+svahy = freeride,parks.. a tipy triky na sjezd
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    MAVICO: Moje slova .. jenom doma pro to nějak nenacházim pochopení .. kdyby jo, tak uže jsme dávno někde v prdeli v Norsku, bo Kanadě :)
    MAVICO
    MAVICO --- ---
    T_MAX:
    GEY_KO: leto to bych zrusil uplne preskocil nebo se presunul za snehem.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    MAVICO:
    GEY_KO: Tak na to se těšim už od dubna .. Smrt Létu !
    GEY_KO
    GEY_KO --- ---
    MAVICO: vid...taky si rikam...!:)
    MAVICO
    MAVICO --- ---
    uz aby zacal padat ten snih
    WHITE_SADHUS
    WHITE_SADHUS --- ---
    kdo by mel zajem, shanim lidi jako instruktory na zimu do Pece. permice, ubytovani a strava zajisteny. obecne nabizim lepsi podminky nez v ostanich skolach, delal sem to taky driv :) vic info v poste u me
    LEF
    LEF --- ---
    SKAUTIK: protoze sme to s Abuem zprasili :-D
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    LEF: koukal jsem no ale ke konci dne uz to bylo stejne vsecho v p...
    LEF
    LEF --- ---
    SKAUTIK: na jakobu ten sjezd pod kabinou (stred - vrchol) byl fakt hustej, skoda ze sem to jezdil "jen" s Abuem
    BRANCALEONE
    BRANCALEONE --- ---
    SKAUTIK: Jo, to je přesně potíž s tim jihem tam, my měli naštěstí ještě teploty nejvejš okolo nuly. Ty sjezdy na Jakobshornu jsou taky rajc. Do Mühli se to dá střihnout zajímavě lesem, člověk se pak vyhne tomu vymletýmu spodku...
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    THERESA: jj jsem rad ze jsem zdrhnul jen tak tak kazdej den vetsi lavinovka :D
    BRANCALEONE: jo dekuju jsem to zjistili byl jsem se tam podivat ale vsechno jizni svah takze 2 dny po kydani uz tam nebyl zadnej prah......kazdopadne jsem si rikal byt vic zima tak super misto....

jinak jsme asi nejvic radili na jakobsu/toify...ulet,,,
    THERESA
    THERESA --- ---
    taje to, bacha na laviny! .)
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    BRANCALEONE: presne! Pischa jsou takovy planky kde to skoro nejede (kdyz teda opomenu freeride az do udoli Davosu) ale kdyz napadne - hodne lidi to smeruje prave tam a na Mardise skoro ani noha. A ono to vicemene plati vsude - freeride strediska jsou plny a rozpraseny za par dni, kdezto tyhle resorty orientovany na rodiny s detma jsou tim pravym eldoradem!
    BRANCALEONE
    BRANCALEONE --- ---
    SKAUTIK: Madrisa se jmenuje celý středisko, koukni pořádně na mapu. Jede tam kabinka z Klosters. Z Davosu to tam můžeš vzít klidně vlakem v ceně skipasu, výstup ve stanici Klosters-Dorf (nevim, jak je to ale přesně daleko od nádraží). Nebo výstup Davos-Platz a pak busem (Madrisabahn), kterej jede přímo ke kabině a jezdí dost často. Na mapě to vypadá celý velmi nenápadně a v propagačních materiálech se hovoří o středisku pro rodiny s dětma, což je dobrá kamufláž, protože na Madrise je skutečně nezničitelný množství prašanu pro řádný freeridový orgie. Nevýhoda je, že tam jsou nahoře prakticky jen 2 kotvy + 1 sedačka přibližovák, ale bohatě stačej a stojí to jednoznačně za tu drobnou námahu. Strávil jsem tam tři dny z týdenního ježdění. Pro srovnání na Pische, která je uváděná oficiálně jako fr středisko, jsem vydržel jeden den...
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    BRANCALEONE: akorat jsem davosu kde je madrisu ? je to tu soucast neceho ?
    KEDUEL
    KEDUEL --- ---
    MOZEK: Jo jo Sulden je best of !!!
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    STIEPAAN:
    TOMYK:
    CYRIL: ideální je nalepit na potravinářskou fólii a pak na sklo, funguje a je to osvědčená metoda :)

jinak jsem nakonec koupil novou a pak prodal ..
    MOZEK
    MOZEK --- ---
    FREERIDE HERO SULDEN 2010 COME ON!! =)
    CYRIL
    CYRIL --- ---
    indulona se osvedcila.... nasklo a na to znamka...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam