• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CYRILsjzd... sjizdej+svahy = freeride,parks.. a tipy triky na sjezd
    sazejte sem svy videa, fota a rady kde se dobre sjíždí...
    http://www.edelweiss.cz/cesky/info/uvodni-stranka.html
    rozbalit záhlaví
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    T_MAX: mno jezdit ti nahoru může, proč ne taky, když máš milana jak kopací merunu :)))
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    otom vytahovani jsem uz taky dost slysel.... sam nevozim ale chtel bych paterak poridit...

na kolo a prkno.... idealne nejaky lehky paterak ve stylu vesty.... zadne ramena nebo lokty...

T_MAX: ty ramena a lokty to prave drzi podle me..
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    T_MAX: nesouhlasim. asi se tvy kamaradi malo ohejbaj :)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    JARDAK: brnění má na zádech úplně stejnej páteřák, jako máš ty, akorát jsou k tomu přidělaný ramena, lakty,...

Nikdo z lidí, s kterejma jezdim, si nestěžuje na to, že by jim páteřák jezdil nahoru a právě proto, že fyzika je fyzika - když si vybereš páteřák, kterej ti nesedí, je jasný, že ti bude vyjíždět nahoru :)
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    T_MAX: ja si myslim ze to musi delat vsechny pateraky. fyzika je fyzika :) ale to brneni je neco jinyho..
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    JARDAK: tak máš blbej páteřák, kterej ti nesedí :)
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    T_MAX: ja kdyz si to nezahaknu a ohnu se, tak mi vyleze :)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    JARDAK: žádný šprcky na nohy nemám a že by mi někdy vylejzal? Nevšiml jsem si :) (mám workera - brnění na celej vršek)

ZRZKA: důležitý si to vyzkoušet, páteřák kupovat po netu je blbost .. každýmu sedne něco jinýho :)
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    ZRZKA: se scottem nemam problem, kdyz se to zahakne za nohy tak nevylejza.. kamoska si ho taky koupila a nestezovala si.
    ZRZKA
    ZRZKA --- ---
    potřebuju radu kvůli páteřáku Amplifi nebo Scott pro holku ... ?
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    to je věčný téma...podle mě, když člověk jede vedle sjezdovky, neriskuje, nikoho neohrožuje a je to bezpečný tak s tim nemaj problém...obecně je to ale zakázaný a prej se to pokutuje, zkušenost s tim nemám, v itálii jsem byl xkrát
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    no a jak je to v italii s freeridem? ja slysel ze tam jezdi ta policie a pokutuje to
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    zajedte si do nejakych italskych rezortu....

pred par dnama metr cerstveho prachu.... hrozne orgie....
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    JARDAK: mě právě kluk loni ve švýcarsku v únoru vyprávěl jaká to tam byla předloni bomba a že je to koused viď....tak jsem tam vyrazil a jako jsem rád že jsem se zas kouknul do jinýho resortu, ale s tim sněhem blbý no...a pokud nejde jezdit free, tak co tam?...
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    TEKKIT: da se jezdit jenom do pulky. predminulou sezonu tam napadlo pet metru. ale minulej a tenhle rok je to bida.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    JARDAK: já tam byl loni ke konci března a už jsem to taky dost protaktizoval...začátek nahoře v pohodě prašan, ale od půlky jsem musel nosit prkno v podpaždí, protože v lese už bylo listí...když je hodně sněhu musí to tam bejt super, když málo nedá se tam nic moc vymyslet jinýho...neni to zas tak vysoko
    OMV
    OMV --- ---
    A ten park je na tom jak? Na netu vypadal krásně, ale zajímala by mě realita...
    RODWY
    RODWY --- ---
    JARDAK: spis tak 1pul:(
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    OMV: na Dachsteinu je Krippenstein. ale je malo snehu. muselo by napadnout aspon pul metru aby to nebylo o prkno..
    DIVISOR
    DIVISOR --- ---
    OMV: zalezi jak kde, treba na kaprunu co si pamatuju pred 10 lety tak tam to docela resily a na nekterych mistech se nejake nasly. Na tom molltaleru ale nic nehrozilo, ani horska tam o zadnych v trasach kde se dalo jet nevedela.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    OMV: Dachštajn dobrej, ale né na FR ..
    OMV
    OMV --- ---
    btw. ještě chystáme se na Dachstein, nemá někdo zkušenost?
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    OMV: nejezdim na freeride na ledovec - docela elegantní řešení :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam