• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CYRILsjzd... sjizdej+svahy = freeride,parks.. a tipy triky na sjezd
    sazejte sem svy videa, fota a rady kde se dobre sjíždí...
    http://www.edelweiss.cz/cesky/info/uvodni-stranka.html
    rozbalit záhlaví
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    LEF: no, já to spíš vidim na freestyle. A to by ta vejška snad neměla bejt tak velká. ideálně 10 cm menší než opostava sem někde slyšel. Na freeride beru snowbitch, Mám to víc rád, když mi stříká prach do ksichtu:-)
    RODWY
    RODWY --- ---
    LEF: kor na freestyle?
    LEF
    LEF --- ---
    TOMYK: taky sem si tam vybral, ale predpokladam ze s moji vyskou 188 potrebuju nejaky delsi (kor na FR) a ty jsou nejak vybrany. navic v poiskach vetsinou resej sjezdovku a park o FR celkem malo, tak vlastne nevim na jaky jezdeni ty lyze jsou.
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    KRYSIK:
    LEF: právě a zrovna se mi tam líbí jedny 171ky Palmer... Nevim, moc se v tom nevyznám. Kámoš mi ještě radil nějakou novou českou firmu, která dělá FR lyže za nízkou cenu ( kolem 5K)
    LEF
    LEF --- ---
    KRYSIK: TOMYK: stojim ored stejnym problemem. ID: S_TU_DN_A: nahodil celkme zajimavy obchod. chystam se napsat chlapikovi co a jak.
    KRYSIK
    KRYSIK --- ---
    TOMYK: nedávno jsem přemýšlel úplně nad stejnou věcí....budu se od tebe inspirovat v cauchingu malý:-)
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    hele, a jak se to teď jede s výškou. Mám 183.. chci si koupit FR lyže, malá začala na lyžích, tak abych ji mohl vodit na svahu.. nestál jsem na tom asi 15 let, ale před tím jsem to dost rval.
    Díky
    S_TU_DN_A
    S_TU_DN_A --- ---
    BUENAONDA
    BUENAONDA --- ---
    JIRKA_AKA_HOUBA: SETRI NA KOLO !!!!
    JIRKA_AKA_HOUBA
    JIRKA_AKA_HOUBA --- ---
    Zejtra jedu na otočku do Pasek, odjezd kolem 7:30 z Prahy, místo v autě ještě je, kdyby ste někdo chtěl taky info na 739 076 013
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    OMIKK: tak jestli dobře foukalo ........ :D
    OMIKK
    OMIKK --- ---
    T_MAX: no ne)) rovnou nahore v PRVNI zone))
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    OMIKK: tak jestli jel podle tyčí ..... :)
    OMIKK
    OMIKK --- ---
    vcera sme krojili na Kotelnich jamach...a nekdo byl na Kotli s kitem) slusnej vykon!) byl videt asi na 20km ale krnap nikde
    JIRKA_AKA_HOUBA
    JIRKA_AKA_HOUBA --- ---
    Zdarec, máte někdo nějaké zkušenosti s půjčováním celosezónní permice (tirol superskipass)? Jde mi o to jestli mají v systému pouze fotku co je na permici nebo ještě měří výšku apod.
    OMV
    OMV --- ---
    Máte někdo tip na ubytování na tento víkend v oblasti nejlépe Zell am Ziller a přilehlých oblastech? Díky moc
    JIRKA_AKA_HOUBA
    JIRKA_AKA_HOUBA --- ---
    Nechcete zejtra někdo z Prahy na otočku do snowparku na Klíny? Jen 100km od Prahy a skipass za pouhých 200... Je to mini areál, ale park vypadá schopně. info 739/076 013
    OMIKK
    OMIKK --- ---
    JARDAK: utocej na bezkach i na skilapech..
    idealni je jit po sjezdovce nebo povoleny trase a pak se trhnout nekam na sjezd..
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    LEF: takze jsou na lyzich jo :) no a kde teda nechytaj?

jakoze kdyz nepojedu nekde podel sjezdovek ale vyslapnu si to cely sam v prirode (treba v okoli harrachova), tak je asi mensi pravdepodobnost ze me chtej..?

ja moc nechapu ten princip. treba v alpach (snad krome italie, ale tam je to myslim o bezpecnosti) se to smi a to tam rostou taky chraneny rostliny a vsechno. nejsem blb abych nicil prirodu a naopak ten bordel klidne po nekom seberu (s remcanim ze jsou lidi prasata).
    OMIKK
    OMIKK --- ---
    JARDAK: jezdime vsude..krnap nekrnap) pokud ti nevadi stihomanskej pocit kdyz nekam jdes a pak jedes tak nemusis resit)
    ok pro tebe dokud te nechytej)
    WYMA
    WYMA --- ---
    rokytnice je každopádně špatně, vršek je první zóna a je hodně pod kontrolou, nahoře pokud vím nejsou děla a rolba nesmí, pokud je míň jak 70cm. takže dohled ze všech stran :)
    LEF
    LEF --- ---
    JARDAK: v loni (nebo uz predloni?) sem se bavil s jednim krnapakem v rokytnici (nahore kousek od stanice lanovky), myslel ze jdu na FR (no napadlo me to, ale v tu chvili jsem mel uplne jine umysli). no hned po nas sel, ale nakonec v pohode, jeste sme pokecali, poradil kde muzem (kde nechytaj) a ze ma v baglu pokuty asi za 20k. no sdrzel se asi 5 min a pak nekoho zahlid jak jede do lesa tak se rozloucil a zmizel. takze ja jsem presvedcen ze v rokytnici fungujou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam